Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ciarli, felicitari pt micutele crestine! abia astept sa vad poze! ce bine de tine ca ai o bona super!

Diana, tin pumnii pt maine! sanatate multa, nastere usoara si bebe sanatos! iti pun majorete ca sa fiu sigura ca ti-am facut galerie la timp:

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by diana_d

Fete dragi,
imi iau (sper ca pt putin timp) ramas bun.
Maine dimineata ma internez (analize,...)
nu stiu sigur daca voi face cezariana joi pe 15 sau mai aman 1-2 zile deoarece m-am cam racit (dureri de cap, gat, rinoree...).
Multumesc mult pt sustinere si sa ne "auzim" cu bine,
va pupup,
Diana 37+

Diana nastere usoara asteptam vesti buneeeeeeeeeee despre mami si bebe si normal pozele cu minunea de baiat.
Fetelor stiti ceva Aurel_Cris????????Ce o face ca nu a mai dat nici un semn de viata de mult timp sper ca e bine si ea si micuta Biencuta.La fel si cu Ioana_Carmen.
Ciarli felicitari pt botezul micutelor asteptam poze.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Diana nastere usoara si te asteptam cu nerabdare.

Ciarli felicitari pentru crestinarea micutelor printese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Diana nastere usoara, iti tin pumnii sa decurga totul bine si te asteptam cu poze si impresii la cald...
Alexandra mea a inceput sa se trezeasca noapte si nu mai adoarme decat in pat cu mine, dupa care la ora sase fix gata! vorbeste incet si daca nu o baga nimeni in seama, tipa.Daca nu are succes incepe sa ma traga de par ...

Azi a facut prima data la olita....o data de consemnat in calendar...

va pupam cu drag!!!!

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Ciarli felicitari pentru botez....

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 7 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ciao mamicilor
Nu am intrat demult pe forum,nu prea am timp.Noi suntem relativ bine,am crescut ,avem Mihai 5700 gr si Grig 6000 gr .Alaltaieri am facut 5 luni.Am inceput sa papam fructe omogenizate si peste 2 saptamani incepem cu diversificarea dar am o mare problema : Grig e lenes cu mancatul si nu prea are pofta (ia cam 100-140 ml) iar Mihai are o foame de rupe,de multe ori nu ajung la 4 ore si-i trebuie sa-i dau alt biberon (150-180 ml).Cand incep sa e dau o masa sau 2 cu mancare ce fac cu orarul? Cum sa fac sa le dau deodata?Mamicile care aveti 2 bebei cum va descurcati?Nu pot sa le tot fac orarii diverse ca asa nu o sa mai reusesc ies din casa .
Peste 3 saptamani facem si noi botezul la biserica romano catolica .
Pupam toate mamicile si toti bebeii

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Ginger, patru ore??? Super tare, ale mele inca mananca din 3 in 3 ore, uneori chiar 2:30. Dar noaptea nu se trezesc decat rar, uneori la 2, uneori la 4. Mananca cam 170 ml, Maia uneori chiar 200. Leia mananca muuuult mai incet, Maia mananca foarte, foarte repede. Dar Leia e mai slabuta cu un kg, dr mi-a spus sa incep sa-i bag o lingura de cereale seara ca sa o ajunga pe Maia. Eu ma gandesc ca o sa le iau 2 scaune de masa si le dau pe rand.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Ciarli-la ai mei le pun deja 2 linguri (doze din alea ce sint pentru lapte) de crema de orez,malai si tapioca in laptic...ma gandesc ca saptamana viitoare incep sa le fac supica vegetala cu parmezan,ulei de masline si crema de orez ca nush' ce sa fac cu Grig ca nu mai vrea lapte...azi dimineata m-am chinuit 40 minute sa-i dau 80 ml lapte...nu-mi mai pune nimic pe el...imediat incepe chinul sa-i dau mar omogenizat cu biscuite ...alte 40 de minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mai rar...
maine facem si noi 6 luni care ma intreb cand au trecut????

Credeti ca-i prea devreme sa trec la 4 mese?

diana te asteptam in calitate de mamica!
andicu n-am avut succes cu branzica, dar mai insist sapt. asta, cred c-am facut-o prea tare!
daniela felicitari pt. olita!
ciarli mersi de lamuriri... inca mai caut variante Felicicitari proaspetelor crestine! vrem pozici! Sa sti ca eu am doua scaune de masa, si o ligura la una una la alta.
adaca n-am cum sa le dau mai multe mese ca nu manancasi asa tind spre 4 mese/zi.
ginger noi mancam la program, inca sunt singura si nu am cum sa ma descurc altfel:
6 ... lapte, le trezesc eu, stiu ca nu-i corect, dar mai insist pana la vaccin.
10 ... masa de fructe
14 ... masa legume+carnita
18 ... masa cereale
22 ... lapte simplu.

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi- felicitari pentru cele 6 luni
Eu am primit lista asta de la pediatra:
I° parte
3-4 mese de lapte cca 180-200 ml
si pappa din :
-180 gr supa vegetala (din 1 morcov,1 cartof si 1 zucchina-dovlecel)
-2 lingurite crema de orez
-1 lingurita ulei masline
-1 lingurita parmezan
dupa 3-4 zile sa adaug carne omogenizata iar dupa alte 2 zile o ling.de legume pasate
si fructe ,1 jumate de mar sau para (eu iau din alea la borcanel,omogenizate)

Acum i-am cantarit...Mihai mi-a pus 220 gr intr-o saptamana si Grig doar 80...nu mai stiu ce sa fac...cand bea lapte ,la un moment dat se opreste si scoate afar biberonul si nu mai vrea sa deschida gura,daca reusesc eu sa-i deschid(am invatat cum se face la spital de la o infirmiera) atunci suge mai departe inca putin,daca nu il fortez,ar fi in stare sa nu-mi manance aproape deloc...
Nu stiu cum o sa le dau ca abia accepta linguritele de fructe acum... cum o sa le dau eu asta???Mi-a luat deja si biberoane cu tetina pentru pappa.

Mai ziceti-mi si voi ce le dati ,ca aici sunt foarte fiscalisti,doar dupa scheme dau si eu habar n-am ce sa fac de una singura

Mergi la inceput