Mamici prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

aurel cris,si eu vazui pozele voastre cu Bianca si tare am mai admirat-o,iar tie iti ta minunat ca mamica,ti se citeste fericirea pe tot chipul.Ce zici,...va avea Bianca fratior sau surioara peste cativa ani?Eu vreau sa mai incerc in toamna,caci tare imi doresc sa aiba Rudy amintiri comune multe cu un partener de joaca,....si ca sa nu fie diferenta prea mare,...anul asta fortam un picut mana barzei,.....Sper sa iasa cu ochi,...ca tare imi mai fac cu ochiul hainele de bebe de prin magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DELIA sincer as iubi la nebunie inca un copilas dar la noi cum avem nevoi doar de FIV ca este mai complicata situatia nu cred ca mai am curaj.Te felicit ca vrei sa o iei de la capat sa dea DD sa devi cat mai curand mamaica din nou.
http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare la toata lumea,
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI lui Filip am vazut si eu ce mare si frumos este.
Ginger ce mai faceti?Atunci sa terminat bateria la tel si ma trezeam ca vb singura.Mai trimite-mi poze cu gemenasii tai frumosi,cand vi in RO?
Aurel_cris am vazut pozele cu Bianca este o scumpa.tu in ce zona stai in londra?
In rest noi suntem bine ,facem numai prosti .O sa pun si eu poze pe emailul comun daca imi da cineva PM cu adresa si parola.
Astazi ne-am intalnit cu 2 domnisoare foarte frumoase Ana si Elena fetitele lui pussi.
va pupacesc si promit sa intru mai des .

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris am vazut poze cu micuta domnisoara f frumosaBafta multa la licenta!!!
Alexi noi la mamici prin FIV nu avem adresa de mail ce de pe pima pagina este de la gravidutze prin fiv va trebui sa fac una si sa va dau parola cred ca ma voi ocupa de asta acum si voi deschide si un nou capitol.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Avem un nou capitol aici

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput