Mamici de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 11

simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Nicio nastere, nimic? Abia ce ma luasera emotiile cu nasterile si acum liniste...Simo, ceva semne?
Gabriela35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Nu stiu Cleo ce face, c ao fi ea betonata, dar e avansata si ea cu sarcina, e aproape de termen
David (10 nov 2004) si
Simona

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

andreap spune:
mai...harnicutzelor..
Am vazut BB mic de Getutza..sa-ti traiasca!E un scump...
Alra,sa fie cu noroc
Simona,ce linistita esti..eu daca as sti ca medicul pleaca de Paste..sper sa te apuce ori inainte,ori dupa
off...altceva nu am reusit Sa citesc
PUPICI
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

MissParker spune:
alra, si multe ganduri bune, sa fie de bine de data asta, bravo, bravo!!! Tinem pumnii!!
inais, si eu la fel, nu mai am rabdare, vreau sa treaca timpul cat mai repede si sa ne vedem toate puiutii in brate, sanatosi si scumpisori
cleo, unde disparusi, maica? Te pomenesti ca ...............
Io, just in case, fac ceva vant pe aici:
Daca n-o fi la tine, poate o fi la Simona sau socrate... Bucurosi le-om duce toate , numai sa vad ca se mareste lista aia cu bebici de la inceput!!
Fetelor, am pus si eu o pozuta noua pe link: Cadou pentru taticul lui David
Dar acu' chiar ca nu mai am idei cum sa mai fotografiez burtica asta...
La noi ploua marunt de ore in sir, cred ca mai stau putin, imi mananc couscous-ul cu legume si apoi ma risc la o runda de somn de dupa-amiaza, ca ma simt taaaare obosita. In plus, sunt cam depri din cauza ca mi s-a terminat ciocolata pe care o buncarisem prin sertare sa nu ma prinda Bogdan
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

elenuca spune:
MissParker, e super poza, imi place mult, sexoasa rau !
M-am hotarat, ma duc sa fac un escalop cu ciuperci, tineti-mi pumnii ca acum experimentez pentru prima oara, nus ce m-a apucat...
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!

cleo78 spune:
ma duc la piatza.
Nicio shansa de nastere.
Daca vedeti o barza..ziceti ca sunt in sapt 38 + 4 zile. Si m-am saturat sa ma rostogolesc prin casa.
Edit: am schimbat nr de tel cu inais, vecina mea, si am si nr de tel cu magnetism. Va voi anuntsa cand..
Dar deocamdata nicio shansa. Contractii sunt, dar... 1 pe zi mai dureroasa... nu se pune. Si ca ma intseapa colul...tot nu se pune.
Si ca ma doare coloana, cu tot cu exerctiile care le mai fac din cand in cand, dar de ceva luni...iar nu se pune; dar la asta durere, mai am si nishte caltaboshi in papuci, miini anchilozate si umflate, si un chef nebun sa dorm si io cumva, dar nu stiu cum. ceai de zmeura + ulei de ricin nu am de gand sa experimentez. Se pare...ca sunt mitice. Simonacip stie!. Am mutat mobila ieri...cu tati, io mai mult cu indicatiile...dejava. Am dormit doar mai linishtita
Un calciu efervescent o sa iau sapt aviatoare (daca DOAMNE FERESHTE nu se implanta nik)
Dupa piatsa ma apuc sa spal pe jos. Incercam si asha!
A, si parca vecina socrate radea ca sa ducem ligheanul cu rufe pe scari. Ash duce..si cu pietre, dar functioneaza garantat??? sau doar rup coloana si incheieturile dejava?
Hai ca ma duc la piatza. Daca mai incap in adidashi. Ai mei...ca ai lui tati is uratsi.
P.P.S.: si cand o aud cum sforaie pe pisica..., cu laba pe oky, si cu un tremur al buzei..stiti voi cum, ca bunicii!!!
38+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
alra,si multe ganduri bune, sa fie de bine de data asta, bravo, bravo!!! Tinem pumnii!!
inais, si eu la fel, nu mai am rabdare, vreau sa treaca timpul cat mai repede si sa ne vedem toate puiutii in brate, sanatosi si scumpisori
cleo, unde disparusi, maica? Te pomenesti ca ...............
Io, just in case, fac ceva vant pe aici:
Daca n-o fi la tine, poate o fi la Simona sau socrate... Bucurosi le-om duce toate, numai sa vad ca se mareste lista aia cu bebici de la inceput!!
Fetelor, am pus si eu o pozuta noua pe link: Cadou pentru taticul lui David
Dar acu' chiar ca nu mai am idei cum sa mai fotografiez burtica asta...
La noi ploua marunt de ore in sir, cred ca mai stau putin, imi mananc couscous-ul cu legume si apoi ma risc la o runda de somn de dupa-amiaza, ca ma simt taaaare obosita. In plus, sunt cam depri din cauza ca mi s-a terminat ciocolata pe care o buncarisem prin sertare sa nu ma prinda BogdanFelicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker , dar pot sa scot majoretele pt mine??

Poate poate...
si inca o data pt barza....

si la doctor

si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

simonacip spune:
Andreea, da, sunt chiar linistita..>Dr pleaca inca de miine si vine dupa Paste, pe 30 aprilie,asa ca toate sansele sa nasc fara ea. Dar sincer iti spun ca la cit m-a frecat...m-am si saturat..Ce am vrut de la ea n-am obtinut (adica sa-mi faca inducerea asta programat sa stiu si eu o treaba) asa ca nu mai am alte asteptari de la ea, de acuma mi-e totuna...
Woooow, Miss, cit e de misto pozica... Eu nu va arat cu burta descoperita pt ca mi se vad vergeturile
Cit despre dulciuri, mai bine un somnic ca depresia e mai lunga dupa ce bagi dulciuri,...din remuscari, la mine asa e!
Cleo, deci nimika...ooof, daca intilnesti barza aia, imparte-o intr-un fel, spune-i vreo 2 ca nu prea isi face treaba cum trebuie...
Elenuca, daca-ti iese escalopul imi dai si mie reteta ta,ca a mea n-a mers niciodata
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

socrate spune:
Draga Cleo, vreau sa iti zic ca nu stiu sigur cu ligheanul, dar soacra-mea imi spune povestea asta de fiecare data cand ma prinde, ca ea asa a intrat in travaliu cu fi-su adica al meu sot. Care pe langa alte pacate ale lui e fost si foarte mare si drept pentru care e de vina pentru ruptura de perineu pe care a suferit-o.
Oricum e draguta ca ma intreaba daca sunt pregatita. Pai ce sa zic. Sunt nu sunt asta e. SI daca nimic nu merge, baga o tura de piatra cubica cu masina, ca eu am simtit ca acusica iese bebe.
Astept si eu sa plec la medic sa vad ce imi zice.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.

simonacip spune:
Socrate, sa vii cu vesti, sa apuci barza aia de picior....ca vad ca someaza...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

YLARI spune:
Wow, Miss Parker, nebuno care esti!!!!!!!!!!!
Ce burtik misto... si sexy... Cred ca daca-i fac lu' Iuby o poza dintr-asta, ma violeaza direct... Ha, ha, ha!!!!
Foarte tare, esti o artista completa (nu numai poeta)!!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq