Sisteme de supraveghere casa

Sisteme de supraveghere casa | Autor: madairina

Link direct la acest mesaj

S-a tot vorbit despre construire, amenajare interioara, exterioara dar totusi ce sisteme de supraveghere ati ales (pentru cei care au terminat deja). Noi facem casa in Ilfov si ma gandesc daca firmele de paza si protectie din Bucuresti asigura oare si pentru Ilfov.
Cada este cineva mai in tema vreau si eu niste pareri. Vrem sa angajam o firma sa amplaseze camere de luat vederi cu transmisie pe net si nu ne prea pricepem.
Astept pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am vazut masini de la firme de paza chiar azi, in Pipera si Otopeni. Adica in Ilfov. Daca ai bafta sa ai asa ceva la tine, se ocupa ei de tot.
Pe de alta parte, ma distreaza, dar ma si intereseaza, montarea de camere video...false. Identice cu cele adevarate, dar fara racordare si ieftine rau. Hotii nu se risca sa testeze daca sunt adevarate sau nu.
Sunt unele si cu detector de miscare...se rotesc dupa ce se misca prin curte...doua-trei de-alea si stai ceva mai linistit...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu am sistem de alarma wireless, de camere inca nu m-am gandit, astept si eu sa vad ce solutie ai ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

DA. Interesanta ideea cu camere false. Nu m-am gandit. M-am mai interesat si intradevar firma pe care vrei sa o angajezi la paza tot ei monteaza si camere si tot. Am inteles ca exista o firma pe langa Carrefour militari. Mai trebuie sa aprofundez. O sa revin cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

eu am camere false, cu detectare de miscare, adica cind se misca ceva in curte la o anumita distanta, se aprinde o lumina ca de far, gen neon, se gasesc in practiker diverse modele si nu sunt scumpe, pe interior am insa alarma sofisticata tot cu senzori de miscare, sunt eficiente, deja m-a scapat de ceva indivizi care evita sa mai se apropie de gard, de frica ca vor fi inregistrati si vazuti
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Si eu am tot senzori de miscare amplasati pe cladire. La orice miscare in curte sau in afara gardului pe o raza de cativa metri se aprinde o lumina puternica.E destul de interesant, nu se poate apropia nimic de casa fara sa vezi.Iar in interior sistem tot cu senzori dar daca detecteaza miscare pe portiunile unde e armat suna o alarma puternica. Am testat-o si noi de cateva ori. Imi vine sa fug si mie dar hotului!

Mergi la inceput