Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara si de la noi, de dupa canapea.

Sabina, sa va traiasca puiul! Sa se faca mare, frumos si destept

La multi ani si pentru mamicile, taticii, bunicii, unchii si matusile care-si serbeaza astazi ziua numelui.

Magda

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Si cum interesul poarta fesul (intotdeauna), va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva, daca puteti. In curand va fi ziua Mirunei si a lui taica-su. Miruna nu vrea in ruptul capului pentrecere la loc de joaca. Vrea acasa. Ma conformez, dar caut acum o firma de catering. Daca stiti vreuna serioasa si care sa nu te scuture de salariul pe juma de an (si testata, bineinteles), please, please, spuneti-mi si mie. Multumesc anticipat si ma revansez eu .

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am adormit baiatul, asa ca am putin timp sa stau pe DC.

Magda bine ai revenit, chiar asa credeai ca te-am uitat, din contra te strigam mereu.....intelegem de ce lipsesti, e chiar normal sa fie asa. Ma gandesc cum reusesc fetele care lucreaza sa mai treaca si pe aici, noi care inca stam acasa abia reusim, pana acum a fost cum a fost de acum prevad tot mai rarut aparitia multora dintre noi.....

Am reusit sa fac si eu azi mare parte din cumparaturi, am plecat la 11 in Cora, dupa care am fost in Auchan, am cumparat de iepuras cadourile....nu chiar toate, pt copii daaaaaaa.Bineinteles Cristi a fost cel mai avantajat, a fost cuminte azi, a primit deja cadoul: un telefon de la fischer price, de care e super incantat, un hanorac, 2 carticele cu animale de la teora( animale domestice si animale indragite) sa ma vedeti cum fac ca toate animalele acelea, 2 carticele:casuta din padure si prieteni buni (editura stefan) super haioase.....o gramada de bani.....dar e incantat de telefon, de carticele nu prea a avut timp, am facut o prezentare a animalelor de acolo si s-a plictisit....o sa aiba timp si pt ele.........oricum am vazut multe lucruri interesante la capitolul carticele, abia astept sa am cui sa-i citesc.
Aaaaaaaaaaa si ce-a mai importanta realizare a lui Cristi de azi, s-a ridicat in 4 labute si a plecat de-a busilea.....nu prea mult , dar e un pas inainte...eu ma bucur ca un copil pt fiecare realizare a baiatului meu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bineinteles ca sunt singura pe aici.......pai da, cand intru eu voi imi dati pas.........hihi

La capitolul haine Cora si Auchan sunt slabute la ora asta...ma rog ce cautam eu, nici la jucarii nu stau prea bine........aaaaaaaaaamulte lucrusoare dragute pt fetite....sigur Cris cere o surioara ca ma uitam numai dupa haine de fetite, imi placea ceva era pt fetite.....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dar de mine va mai amintiti??

Andries

Mergi la inceput

Am citit acest capitol URAAAAAA!!!

Nici nu stiu cum sa incep... ce sa va spun mai intai si mai intai?

As putea sa incep prin a va spune ca Mirciulescu nu vrea decat supa, supa cu legume si carne de trei ori pe zi daca se poate, lapte, lapte cu zeama de orez si ...nici un fel de fruct!! Daca-mi facea Vic asa ceva cred ca nu dormeam nopti intregi de stres ca nu vrea cupilu' fructe cand in carte scrie ca trebe' sa-i dau fructe ...acum? Nu vrea? So what? Bea lapte? Da? Minunat...baga doua biberoane si culca-l!!

Este si el un 'slabut' de 7 kile si ceva (doar ca mie mi se pare chiar dolofan daca ma gandesc bine cum l-am nascut) si pacatele mele...da' nu l-am mai masurat de la vaccinul de 4 luni. Cred ca-l masor dupa paste.

Va mai amintiti ca-mi cumparasem cantar elecronic? E fooooaaarte bun sa cantaresc legumele de la piata sa vad cat m-au inselat la cantar alta utilizare nu prea are.

Slippers eu iti recomand o comanda de tort, pateuri, minipateuri, placinte si prajituri de la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu (o stie si Sabina si poate confirma ca e bestiala) si in rest confectioneaza matale niste sandvisuri, cumpara suc de la cora si te-ai scos...nu merita sa dai bani pe catering.

Roxana deci lucrezi...bravos! O tin balamalele pe bona?

Azi am expediat-o pe mama la munte cu ambii copii. Cica la gradi ar putea avea scarlatina... asa ca am preferat sa-l tin si pe Vic acasa, mai bine la munte.

Magda felicitari si tie pentru inceperea serviciului.

De fapt felicitarile astea pentru serviciu sunt tare aiurea, ca doar jobul este o obligatie, eu sincer regret ca nu am destui bani sa-mi permit macar un an acasa fara sa renunt la planurile noastre de a schimba locuinta. Corect ar fi si mea culpa ca nu am spus de la bun inceput felicitari ca va descurcati si cu job si cu bebic si cu sot si cu...fiecare ce mai are pe acasa.

Sabinescuuuuu...pai inseamna ca ai mai slabit nu? Eu asa deduc din ce ai scris.

Andries

Mergi la inceput

Gheorghe este cel mai cool nume posibil, Gheorghe este sotul meu iubit si ...La Multi Ani! iubitule!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Intai sa felicitam bebicii, mamicile si pe toti cei dragi sarbatoriti cu cele mai diverse ocazii, in ultima perioada (ca n-am mai intrat de mult). Asadar LA MULTI ANI!
De citit am citit, de scris.....nici o sansa.
Ne-am sarbatorit si noi de Florii (eu), continuam acum si de Sf Gheaorghe si o tinem tot asa ba cu unul ba cu altul inca vreo 2 saptamani.
AM vaccinat copilul si raportez un nici lungan, nici grasan: 70 cm si 7,6 kg. Nu ma stresez. E ok. Si daca nu manca cat mananca (orice, in orice cantitati, ceea ce am umple de admiratie, ca eu l-ash tot opri), eu una stiu un lucru: LAPTE! Copilul mic, pana la 3 ani tb sa bea mult lapte. CA am fost si eu cu fii-mea cea nemancacioasa la pediatrii si am ramas linistita pe viata: "Nu mananca fructe? Lasati! O sa manance! NU apar carentele de vitamine asa usor" Si are fontanela deschisa la 2 ani? Se inchide ea! SI coaste evazate?.....
Cu Alte cuvinte, nu-s astea problemele grave. Doamne Ajuta la toata lumea.
NAna, am tot vazut progresele fluturasului si m-am bucurat! E zglobiu tare! A prins din urma papanashii la motricitate! SI cu laptele la biberon, e minunat! Bravo! Asta e esential. CEle mai multe vitamine si minerale sunt in laptic. SI laptele e si bogat caloric. Stie baiatul ce-i bun.
Sabina, am vazut cu piscina. Vreau si eu! Dupa 5 mai, daca conving soacra sa faca naveta la mine sa stea cu baiatul. Sau vin cu baiat! Glumesc. Al meu e belea. Numai in brate, numai cu mine. SI suptul de noapte incepe dejja undeva intre 1 si 3 (cum mi-o fi norocul). Soarta.
Noi maine plecam din orash. La bunica mea si restul familiei, in Oradea. Va fi distractiv cu copiii pe drum. Asa ca ne vedem incolo, in mai.
si Paste FEricit la toata lumea!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

La multi ani ! tuturor sarbatoritilor de azi , in special celor care-si sarbatoresc ziua de nume

ma bucur sa aud numai vesti bune pe la noi pe aici, copii mai mult sau mai putin papaciosi dar veseli si bine dispusi, am vazut dulceatica lui Greyeras , sa-i fie scaunul de folos

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by carpatina

La multi ani celor care au onomastica azi, mamici, bebici sau tatici!

Bernix
, stiu ca e usor doar cand spui.. dar inceraca sa te scuturi de depresiile astea... Hai ca poti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Doamna draga, multumesc de sustinere! Ca sa ma scutur de depresii ma duc din mai la aerobic. Miscarea face bine la mpsihic si ma remonteaza, pe langa faptul ce reduce sunculitele.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput