Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz spune:
quote:Pai , Greyeras, pe acolo prin pozele alea cred ca apareai si tu...ca doar n-avui vedenii...
Originally posted by greyeras
Magdaz pe mine unde mai admirat ca poze noi cu mine nu am. Eu nu sunt prea fotogenica si evit pozele.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Mersi Loredana, Adelina face mmaine 7 luni. Stai linistita o sa stea si ea. Toate la timpul lor, depinde de la copil la copil.
balaceanu_l spune:
Nu-i nimic Luy!Nu ne-am suparat asa tare,stiam ca suntem la inceputul pagini,dar totusi datele nu sunt complete,cu cine pot vb de asta.
Ne-am nascut la 41 sapt si 3 zile la ora 22:31 apgar 10 si 56cm
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
balaceanu_l spune:
Stiu ca fiecare e special in felul lui,si ai dreptate ca o sa vina si randul ei sa stea singura in fundic.
Sa cresteti mari si sanatosi,e asa dolofana si scumpa de numa'
Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra
greyeras spune:
Loredana daca te uiti pe prima pagina mai jos o sa vezi ca Luy v-a inclus in urarea ei. Cred ca la asta se refera.
luy spune:
greyeras, magdaz n-a avut vedenii , esti si tu in pozele in care-i dai Adutei iaurtel. Chiar daca ti-ai schimbat parul ( cand ne-am intalnit erai roscata ) te-am reperat...
Sunteti frumosi toti 3 si Aduta-i o ranjitaaaaa
Da, Loredana, ma refeream la urarea din ziua respectiva, nu la lista de la inceputul paginii. Are dreptate greyeras
Hai ca e printzesa mea agitata, o bag la baie. Revin la schimbul 3, sper.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
magdaz, bine ai revenit !
Te intelegem ca timpul tau e f pretios, asa ca ramane prea putin si pt DC. Oricum, stai linistita ca nu te-am uitat. Fetele au tot intrebat de tine.
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi cu statul in fundulet, nici Maria mea nu sta perfect, adica sta un pic si dupa aia se duce intr-o parte...
Gata, acu' chiar fug
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danuta36 spune:
Buna seara!
Intru sa urez si eu celor care si-au sarbatorit azi onomastica de Sf. Gheorghe,un calduros La multi ani! si toate cele bune!
Avem si noi un Gheorghe,pe taica-meu,sa ne traiasca!
Magda sa stii ca si mie mi-e dor de tine Azi mi-au venit banii,in sfarsit,sper ca si la tine au aparut
danuta36 spune:
Kriss multumim Sper sa inceapa si Alessia ta sa pape mai bine,iti urez bafta la diversificarea printesei!
Annisia faine pozele de la mare,dar sa nu vii sa te plangi ca te doare spatele...l-am admirat si pe Yannis cel cuminte,la fel e si Miru a mea,unde o pui,acolo sta...
Erik Andreas v-am admirat pozele,sunteti frumosi toti trei!
Roxana esti o mamica tare harnicuta!
Greyeras am admirat-o pe frumusica de Aduta,ce fain sta la masuta..
Loredana imi pare rau ca ai probleme,sper sa gasiti o solutie pana la urma,sa fie bine pt. toti ai tai..
Va pup si va doresc o seara faina!
Roxana_G spune:
Sabina, ce sunt coloanele alea cu SD? Andrei e si cu inaltime si cu greutate pe 1 SD. Clar este peste mediana, dar nu e asa gras cum credeam eu.
Melania, si fie-mea avea 7,500 gr la 6 luni si ceva si arata destul de bine, asta pentru un copil nascut la 3,600. De atunci a crescut maxim 200 gr pe luna, era perfect sanatoasa, numai ca nu prea se inghesuia la mancare. Eu zic ca Tudor este bine. M-am uitat de curiozitate pe pozele Alexandrei si arata absolut normala. Andrei e mai durduliu si totusi papa maxim 450 ml lapte pe zi in 2 reprize.
Magda, bine ai revenit.
In ceea ce priveste harnicia, am prestat si ordinea planificata azi, si sunt ruptaaaaa.
Aaa, ca tot vorbim de fobiile fiecareia, eu revin la statul in fund. Vestea buna este ca Andrei incearca sa se aseze in fund din incercarile lui de mers. Vestea rea sau asa o vad eu este ca nu reuseste nici asa sa isi tina echilibrul cu spatele drept, sta lasat mult pe o parte spre fata si se sprijina pe maini. Nu stiu ce sa mai cred.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze