Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
Ereena spune:
CAPITOL NOU
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120184
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
stoisor spune:
in primul rand ...LA MULTI ANISORI CLOPOTEIILOR BENJI, RARES,ALEXANDRU,MARIUCA,BEATRICE,IOAN SI STEFANA
noi dupa vaccin ne-am comportat relativ bine....de ce relativ pt ca ne-am dereglat programul de masa si ne-am trezit de doua ori pt papa azinoapte iar azi dim a vomat ,acum doarme bebite sper pana la 12 ca sa reintram in orarul dinnainte de vaccin,ma bucur ca nu a facut febra si azi chiar a avut chef de zambit,ma temeam sa nu fie morocanoasa dar se pare ca nu este
Laura te rog scrie-ne si noua lista care o ai de sfaturi(in caz ca nu e imensa)
m-am abtinut si nu i-am facut aseara baie ....eu sunt o fire mai asa....mai bine fac ce am auzit decat te miri ce se intampla si apoi ma tot gandesc in urma
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
stoisor spune:
quote:
Originally posted by danonique
Stoisor sper sa-mi treaca raceala cat mai repede.multumesc mult.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
e scarboasa raceala dar trebuie sa treaca ca vin sarbatoriile nu??
la fix 2 saptamani ale fetei am avut si eu si tati parte de raceala si a fost groaznic,am stat cu masca pe figura si am avut si eu parte de iritatii si tremuram la gandul ca o sa ia si Sara ea nefiind alaptata,dar a scapat ....bafta multa si tie
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
anca.b spune:
Ginnette, bine ca nu are probleme cu soldurile! si nu e grasa deloc!!!! e asa cum zice pediatra, in grafic. si nici nu maninca prea mult, stai linistita. e normal 5 mese a cite 120 ml. ar putea chiar 150ml si tot ar fi bine!
al meu are 7050 gr, vreo 65-68 cm, si avem 3 luni jumate!!! maninca 180 ml la fiecare masa(tot 5 pe zi) si citeodata cere si 210!!! si in afara de obrajori, nu e pufos pe nicaieri.
quote:
Originally posted by ginnette
Neata fetelor,
Am vrut sa intru aseara dar mi s-a blocat calculatorul
Am fost ieri la ortoped (la Gr. Alexandrescu): buburuza mea este pk; are picioarele drepte si "prinse" bine. Deci, am scapat de suspiciunea de displazie sau orice alta nenorocire.
Mi-a spus ca acea cuta in plus, este pentru ca este cam grasa: are 6500 gr si 64 cm la 4 luni jumatate. M-a intrebat "ce-i dati sa manace?" - imi venea sa-i zic "friptura de porc cu cartofi prajiti" dar m-am abtinut.
Pediatra mi-a spus ca este dezvoltata normal si ca nu e grasa.
Acum stau si ma gandesc: sa-i mai tai din potie?! mananca 120 ml (adik 120 ml apa + 4 masuri si rezulta cam 135 ml, asa cum ai zis tu, Ven, la 5 mese: la 8, la 11:30, la 14:30, la 18:00 si la 21:0)
Voi ce ziceti?
Miky (mami de Saara), si pe mine ma doare spatele mai ales cand o tin in brate, pentru ca stau putin cu pieptul si burta in afara, ca sa stea mai mult presata si nu in fund; din pacate n-am nici sani si nici burta, "consitente" ca sa aibe pe ce sa stea si trebuie sa ma arcuiesc eu ca sa nu alunece.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan