Nici cu tine, dar nici fara
Raspunsuri - Pagina 7
miau-miau spune:
tu ii dai lui prea a atentie si importanta, te tii dupa fundul lui, el iti spune ca nu te iubeste, tu te tii dupa coada lui cersind dragoste, atentie. Cu cit continui mai mult chestia asta, cu atit mai putin vei indrepta situatia.
Nu divorta de el acum, daca nu se poarta urit, daca e harnic, etc, etc, trateaza-l ca pe un partener de afaceri. Impartiti frateste indatoririle, treaba, va luati timp liber in mod egal si independent unul de altul, ca doar asa vrea el, nu? Anunta-l calm ca asta e solutia pe care o propui, ca urmare a ceea ce ti-a comunicat el, si intreaba-l daca e este OK cu asta, sau daca ar prefera sa divortati.
Si dupa aceasta discutie pasnica, chiar te comporti cum am zis mai sus. Fara rautate, frustrare, indirjire. Calm si prieteneste, dar de pe pozitii egale si total ne romantic, intim, etc. In felul asta ii arunci gaina moarta in curtea lui, ii dai de gindit, nu esti nedreptatita fiindca aceleasi libertati si indatoriri pe care le are el, le ai si tu, si astepti sa vezi cum merge situatia. Vei avea o reactie de la el.
lana spune:
ciarli imi pare rau prin ce treci....in unele situatii imi amintesti de mine.Si noi am muncit mult pentru a ne construi o casa...si noi avem firmele noastre si bineinteles a lui este mult mai profitabila pentru ca are timp sa se ocupe de ea;si noi avem 2 fetite doar ca el isi dorea din tot sufletul un baietel de asta nu se implica in cresterea sau educatia lor etc...
De multe ori mi-a spus si mie ca sta cu mine doar ptr ca sunt sotia lui si atat,(cu toate ca unele gesturi sau fapte dvedeau contrariu),imi vorbea urat,iesea cu prietenii(care erau necasatoriti si fara obligatii).
Pana la un punct cand efectiv nu am mai putut rabda,cea mica avea 1 luna si jumatate,cea mare 3 ani,aveam nevoie de ajutor si pe el nu-l prea interesa ptr ca voia baiat.Mi-am facut bagajele am luat fetele si ne-am mutat in apartamentul meu de la parinti(mi-am dat chiriasii afara).
Pot sa spun ca(,)cu aceasta decizie i-am socat pe toti:familia mea,a lui,dar pe el in special.
Am stat acolo 1 saptamana...deja ma obisnuisem,eram linistita,nu mai era nimeni care sa-mi faca observatii am descoperit ca nu e chiar o tragedie sa locuiesti singura.
A venit apoi la mine mi-a spus ca isi doreste sa vin acasa;nu mi-a facut multe declaratii de dragoste pentru ca nu il caracterizeaza acest lucru;mi-a spus doar atat ca ne iubeste enorm pe toate trei dar pe mine cel mai mult.Dupa ce am stabilit anumite lucruri m-am intors acasa.Nu pot sa spun ca s-a schimbat radical dar ca a redevit baiatul de care m-am indragostit,se poarta frumos cu mine....cum era la inceput.
Nu stiu daca e un exemplu bun....dar,cum mai spunea cineva inaintea mea poate ca un dus rece nu i-ar strica.Daca te iubeste sigur va veni la tine.
Dar parintii lui ce spun?Ei stiu ce se intampla?
Simona R. spune:
Buna!
Si eu cred ca singura "solutie "pe care o mai ai acum,singura carte care se mai poate juca este sa nu mai spui NIMIC.Traieste mai departe ca si cum ai fi singura,nu-i reprosa nimic,nu-l intreba nimic,nu-i cere nimic.El stie ca-l iubesti si nu cred ca trebuie sa-i demonstrezi(faza cu leusteanul este pt. o alta etapa,care din pacate la voi a trecut..era atunci cand nu se rupsese inca firul).Exact...o perioada...6 luni.un an...nu stiu....daca intra-adevar si dupa asta lui ii e tot bine singur...nu are rost(asta este sfatul pe carte mi l-am dat si mie).Nu-i vina ta ca nu te mai iubeste...unii oameni sunt supeficiali...
http://community.webshots.com/user/simonarida
absoluta spune:
Mda, incerc sa-mi spun si eu punctul meu de vedere. Nu pot sa cred ca nu-i pasa de tine si de fetite. Ai spus ca a fost un timp cand era totul frumos, ca te iubea....nu cred ca a trecut iubirea asta asa repede, nu pot sa cred ca nu ii e drag de fetitele voastre.
Asa cuma ai spus si tu si eu am burta ca un poligon in urma operatiilor pe care le-am facut pentru a da nastere unui ingeras de fetita. La mine a durat mai mult , au fost 10 ani de sperente, de rugi si de multa iubire din partea sotului. Acum 1 an s-a nascut rodul iubirii noastre si cu fiecare zi trecuta ne iubim si mai mult. Nici in cele mai urate vise nu ne vedem unul fara altul.
Atunci cand tu erai in spital pentru investigatii el stia pentru ce esti. Astepta ca si tine sa se intample minunea. Nu are cum sa nu se bucure de cele doua fetite. Este OM. Zicea aici cineva ca vezi domne s-a speriat de rolul de tata. Este fals. Se zice ca atunci cand se naste un copil se naste si o mama si un tata.
Eu sunt una din persoanele care te sfatuieste sa incerci sa salvezi aceasta casnicie.
Sfatul meu este ca tu trebuie sa-l implici fara voia lui in viata fetelor. Cand vine de la serviciu asteapta-l zambitaore si povesteste-i despre fetitie, spune-i ce ai facut tu cu ele in timpul zilei, spune-i cum ganguresc, cum zambesc, ce au mancat, etc...
Asteapta-l cu masa, gateste-i felul lui preferat de mancare...chiar daca el iti spune ca nu te iubeste , spune-i tu ca il iubesti, spune-i ca iti iubesti familia...asa cum am spus fara voia lui implica-l in viata voastra, ia-l cu voi in parc sambata , duminica...iesi cu fetele si cheama-l unde esti sa vina sa va ia...incearca si astfel de trucuri....scoate-ti din cap ca nu-i pasa de voi, este imposibil sa nu iubesti fetitele alea. Daca vezi si vezi ca nici dupa astefel de incercari nu face progrese atunci poti sa-i spui "drum bun".
Se zice ca nu-ti dai seama de ce pierzi decat atunci cand nu-l mai ai...
Sanatate si bunavointa...
Simona R. spune:
Buna!
Da ,stiu ca pare asa de greu de crezut ca la un moment dat unui barbat nu ii mai pasa daca ea il iubeste,da,ea ,cea pe care cu putin timp in urma nu concepea s-o piarda!Asta apropos de fazele cu "e pacat sa nu-i spui ca-l iubesti"."cheama-l sa va ia din parc".....uneori chiar trebuie sa ascunzi faptul ca-l iubesti pt. ca nu faci decat sa-i hranesti orgoliul.desi asa cum spunea cineva la un moment dat,e tare greu s-o faci cand de fapt tu chiar iubesti,asta se simte orice tertipuri ai incerca.
Unele iubiri mor pur si simplu(si de aici toata seria de comportamente) asa se spune...desi si eu as vrea sa cred inca ceea ce am crezut mereu,ca iubirea adevarata nu moare niciodata...
http://community.webshots.com/user/simonarida
szivarvany spune:
Simona are dreptate, unele iubiri mor pur si simplu, altele merg mai departe neconditionat.
Doar timpul iti poate da raspuns daca merita, sau nu, asteptarea.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
ciarli spune:
Va pup si va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru gandurile voastre!
Am recitit tot ce mi-ati scris, si .. voi mai astepta un pic, o luna poate, sa vedem cu evolueaza lucrurile, nu ca ma astept sa se reindragosteasca subit, sau sa se incalzeasca relatia dintre noi, asta mi se pare in momentul de fata imposibil oricat as incerca eu. Voi mai astepta un pic ca sa ma limpezesc eu, sa ma gandesc la ce mi-a spus fiecare dintre voi si sa cantaresc argumentele voastre,c oroborate cu cele ce ma sfatuiesc prietenii si, nu in ultimul rand cu propriile mele idei si sentimente.
Va doresc tuturor numai bine si sarbatori linistite si fruomoase!
PASTE FERICIT!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Simona R.
...uneori chiar trebuie sa ascunzi faptul ca-l iubesti pt. ca nu faci decat sa-i hranesti orgoliul.
Adevarat graiesti.
Dar stii ceva? Daca se satura de bine, drumul e liber.
Ce pacat ca numai dupa o anumita varsta omul are sansa sa aprecieze ce conteaza cu adevarat in neinsemnata lui existenta...si in chestia asta sufera doi. Cel putin...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
mihuta spune:
Sunt unii oameni care poate datorita copilariei lor sau a firii lor nu se simt niciodata suficient de liberi. Mereu cauta altceva, mai multa adrenalina, sentimentul ca pot face ce vor cand vor. Mereu au lista in cap cu ce n-au apucat inca sa faca, cu ce visau cand erau adolescenti si simt ca trebuie sa o faca si pe asta si pe ailalta, ca altfel timpul trece degeaba. Si cineva e mereu in calea lor.
Tu ai alte nevoi. Vrei familia din reclamele Coca Cola (nu rade, ca si eu tot pe aia o vreau), mama tata si copii in jurul bradului de Craciun, privirile complice peste crestetul copiilor, peluza verde, tot tacamul.
El probabil vrea sa fie Superman si James Bond si Indiana Jones. Genul asta de oameni reactioneaza mai bine cand dau de necazuri decat cand sunt in plina glorie.
mami de Sophia