Nici cu tine, dar nici fara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca el umbla cu altele (nu doar cu "baietii") si are chef sa umble cu altele in continuare, asa ca iti spune ca nu te iubeste, si-a incheiat rolul, asa ca sa nu ai pretentii din partea lui, el face ce vrea. Dar nu vrea sa va despartiti. Tu esti nevasta, distractiile si femeile sunt altceva si sa nu te apuci tu acum sau mai tarziu sa vii cu pretentii si sa te opui stilului lui de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Eu cred ca el umbla cu altele (nu doar cu "baietii") si are chef sa umble cu altele in continuare, asa ca iti spune ca nu te iubeste, si-a incheiat rolul, asa ca sa nu ai pretentii din partea lui, el face ce vrea. Dar nu vrea sa va despartiti. Tu esti nevasta, distractiile si femeile sunt altceva si sa nu te apuci tu acum sau mai tarziu sa vii cu pretentii si sa te opui stilului lui de viata.

normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

ciarli, in relatia voastra sotul tau are atatea "libertati" incat se plictiseste. E evident ca prin constrangere nu obtii nimic, iar daca te vede ca suferi din cauza lui sau ii cersesti iubirea nu rezolvi nimic, ii gadili ego-ul si atat. Tu-l intrebi daca te iubeste, el se mira ca nu-ntelegi din priviri ca nu, apoi tu suferi gandindu-te ca odata, cand actiona conform instinctelor de hunter, te mintea frumos si tot asa. Sfatul meu prietenesc e sa nu mai actionezi previzibil, poate daca nu-i mai dai impresia ca-ti pasa atat de mult de el, se va simti singur si dezorientat (chiar si luceferii sufera de singuratate) si-si va cauta echilibrul si fericirea in familia pe care, acum, poet fiind, o abandoneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mdea..tactici, peste tactici...cu toate tacticile din lume,nu poti trezi iubirea unui om.
el nu te iubeste.
nu exista "iubesti mai alambicat"..ori iubesti, ori nu..si dc iubesti, simti tandrete si afectiune si respect.chestii care nu lasa un barbat sa faca ce iti face tie barbatul tau.
in felul sau are nevoie de tine, de acest statut confortabil, de copii...sunt niste chestii care trebuiesc bifate in viata unui barbat: nevasta, casa, copii...amante(?)...

dc nu faci prea multe valuri, taci si inghiti genul sau de comportament, nu va pleca de langa tine. tot ce face e sa te dreseze sa fi supusa si fara prea multe comentarii vis a vis la comportamentul sau. si dupa ce faci ca el, poate se mai gandeste dc te mai vrea. pe tine si pe copile.

depinde ce vrei. sa=l tii langa tine for ever, in timp ce vei fi mereu tratata asa...sau sa iti oferi o alta sansa.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

ciarli, in relatia voastra sotul tau are atatea "libertati" incat se plictiseste. E evident ca prin constrangere nu obtii nimic, iar daca te vede ca suferi din cauza lui sau ii cersesti iubirea nu rezolvi nimic, ii gadili ego-ul si atat. Tu-l intrebi daca te iubeste, el se mira ca nu-ntelegi din priviri ca nu, apoi tu suferi gandindu-te ca odata, cand actiona conform instinctelor de hunter, te mintea frumos si tot asa. Sfatul meu prietenesc e sa nu mai actionezi previzibil, poate daca nu-i mai dai impresia ca-ti pasa atat de mult de el, se va simti singur si dezorientat (chiar si luceferii sufera de singuratate) si-si va cauta echilibrul si fericirea in familia pe care, acum, poet fiind, o abandoneaza.

chestia asta nu merge decat atunci cand o si simti: ca nu-ti mai pasa de el.:)
cand inca iti pasa, el o va simti, cu toate tacticile din lume.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
asa gandesc si eu ...
iubirea e sau nu e...
nu e "alambicata"...ce e asta?!nu poti iubi pe cineva si asa din "iubire" sa-i vb. cu atat de multa indiferenta!
pt ca atunci cand iubesti,iubesti si aerul pe care el/ea il respira...ai nevoie de mangaieri,de tandrete,de vorbe frumoase,de privirei dragastoase,de intelegere...si lista poate continua...
un copil nu face decat sa-ti implineasca iubirea,nu faci un copil ca sa mai bifezi inca ceva de pe lista ta...si nici nu spui ca ai facut-o ca sa te lase in pace partenera/partenerul... ca tu sa-ti vezi de treabasingur,mai departe ...
sunt atatia tatici care sunt super-incantati de ceea ce au(familie,csa,copii,catel ,purcei...) si nu-i arunca sotiei in fata vb de toate felurile...
sunt si din aceeia care sunt speriati,dar,din nou nu arunca vb fara sens...
si sunt insa si din aceeia care nu mai iubesc pur si simplu!
asta e.....nu am venit legati pe lumea asta si nici nu vom pleca impreuna!
viata merge mai departe...
dar tu ce ai sa faci?
ai sa stai sa vezi cand,unde ,cum si-n ce fel se desteapta iubirea lui?
care iubire?aia care nu mai e sau aia care a fost?!
cum poate un om sa iubeasca si-n acelasi timp sa aiba o asa de mare libertate?!
pai eu inteleg altfel iubirea alaturi de sufletul meu pereche...nu as putea sa ma simt bine stiindu-l pe el acasa cu copii si eu sa fiu la distractie cu fetele,la plimbare,prin baruri,etc,etc...si viceversa...dar ma rog,eu sunt femeie,nu se pune

parerea mea e ca pierzi vremea...in sensul ca el nu o sa redevina ceea ce nu a fost si ceea ce nu vrea sa fie!
tb sa tai de la radacina amagirea asta...ca poate,ca stai,ca daca ...
viata trece pe langa tine...si nu merita nici barbat nici un sacrificiu!
sigur,ai obligatia pt fetite sa mai incerci ....dar...e un "dar"...

eu nu cred ca e doar speriat...eu cred ca nu te mai iubeste...si gata...s-a dus ...asta e...ia-o de la capat cu fetele tale!
esti o fata super desteapta (din ceea ce am citit aici,am ramas impresionata de cat de lucida esti..si cat de frumos scrii!!)o sa intalnesti un om care sa vrea sa fie cu tine in fiecare clipa....sa te iubeasca ,sa te asculte,sa fie alaturi de sufletul tau!
ai incredere in Dumnezeu!

eu stiu ca vei reusi si ca-ti va fi bine,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Parerea mea este ca daca un om iti spune in fata ca nu te mai iubeste si nimic din comportamentul lui nu arata ca ar tine la voi, ar trebui sa-ti dea mult de gandit (cum de altfel si faci) si sa incerci sa iti vezi de viata ta! Daca iti permiti financiar muta-te in alta parte, daca nu, stai pana terminati casa (si eu in locul tau as lua banii de la el pe partea ta de casa si ti-ai cumpara un apartament, ceva numai al tau - pentru ca a intretine o casa presupune cheltuieli foarte mari pentru o mama singura) si nu ar strica sa iti vezi si tu de viata ta... sa iesi in oras, la restaurant cu prietenele (daca tot ai acces la banii lui, macar sa-i cheltui), sa mergi la coafor, la cumparaturi, sa te faci cocheta si in casa... ca cine stie poate i se trezeste vreun neuron si se indragosteste de tine!! Daca nu si nu... lasa-l pe el si slava Domnului sunt destui barbati care ar aprecia o femeie independenta si cocheta!!!!
Pupicei si succes...

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ciarli,

pe mine ma framanta o intrebare la care inca nu am gasit un raspuns in tot ce ai scris tu.

TU IL MAI IUBESTI???

sau si la tine este aceeasi raceala? si singura grija pe care ti-o faci este legata de buburuze?

27S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ciarli, pe mine ma framanta alta intrebare:

cum spui tu asa cu mana pe inima si in repetate randuri ca despartirea nu o sa aiba impact asupra fetelor? (pentru ca iti spun eu cu mana pe inima ca are, o sa aiba)

nu cumva el este deja egal cu zero pentru tine? si daca da, inseamna ca nu mai sunt multe de spus...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Adica ce impact putzinuca sa aiba despartirea asupra fetelor? ramin traumatizate sau ce? la < 2 ani nu cred ca fac nici o distinctie intre tata si piciorul scaunului...ce naiba vorbiti voi aici.
pai sint tari nene unde divortul se intimpla la 50%...si nu e nimeni traumatizat. acuim depinde si cum prezinti tu situatia...daca vorbesti de ex si infigi toporul in perete sigur ca o sa aiba copilul o problema mai devreme sau mai tirziu.

Mergi la inceput