Nici cu tine, dar nici fara
Raspunsuri - Pagina 2
Oliv75 spune:
ciarli, te intrebi daca te-a iubit vreodata, pe de alta parte spui ca la inceput a fost minunat, oare erai atat de orbita de dragostea care i-o purtai incat n-ai observat ca el mimeaza ci nu canta "love is in the air"? Daca intr-adevar nu te-a iubit niciodata de ce s-a casatorit cu tine si a acceptat sa faceti copii?? Sau daca te-a iubit odata atunci ce a determinat aceasta schimbare radicala in ceea ce te priveste?...pentru ca acum atitudinea pe care o are fata de tine e insuportabila, e ca si cand te-ar tolera in prezenta lui si ti-ar da voie sa respiri aerul din preajma-i...Pacat ca e atat de iresponsabil si nu se poate bucura de minunile pe care le aveti.
ciarli spune:
Oliv, ca bine ai intrebat!! Si eu ma intreb de ce m-a mai "aburit" ca s-a straduit ceva la inceput. Raspunsul este, nu stiu, nici el nu stie (ca l-am intrebat). Poate ca doar mie mi s-a parut minunat, sau poate mi se pare acum, prin comparatie cu se intampla. Ca de aia ma si intreba daca m-a iubit vreodata. Cu copiii e alta poveste, eu am reusit greu sa-i fac, ani buni de tratamente, al doilea FIV reusit, unul nereusit, un embriotransfer esuat, sarcina extrauterina, multe si marunte alte operatii (ca zici ca sunt goblen pe burta de la cicatrici, da nu-i nimic ca ma gandesc la Meatloaf care zice "i've been through the fire and dust an you have the scars to prove it", ("ai fost prin foc si praf si ai cicatricele care o dovedesc")). El spune ca mi-a oferit copiii ca eu sa fiu fericita si astfel s-a incheiat rolul lui langa mine..(face parte din categoria "nu te pot lasa singura cu copiii in chirie").
Si eu speram sa se dezmeticeasca cand vede buburuzele si sa ne bucuram amandoi de ele.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
AVoogt spune:
Dar tu esti sigura ca el nu te mai iubeste.... Cum se poarta cu tine si cu fetitele? Esti sigura ca nu are probleme pe plan profesional sa-l macine ceva si nu ti-a spus , asta ar putea fi o cauza...
Ma gandea ca daca a fost langa tine in tot acel timp cand urmai tratamente sa ramai insarcinata, presupun ca te-a iubit, si-a dorit mult sa fie tata, sa formati o familie ... esti sigura ca nu trece printr-o perioada grea?
AVoogt
A_Iulia spune:
Ciarli, discutii similare ati avut si inainte de a naste tu?
Ati fost vreodata un cuplu normal, cu viitor comun, cu planuri comune, cu vise comune?
Tu il iubesti?
Adina + Olivia Q1.04
ciarli spune:
Avoogt, el imi repeta ca nu ma mai iubeste, eu sincer, inca il mai iubesc (da sa nu-i spuneti daca il vedeti, ca imi stirbesc imaginea de femeie puternica si independenta , cred ca mai slabesc 5 kg dupa despartire). M-am tot gandit ca s-ar putea, totusi sa ma iubeasca, dar nu prea e compatibil comportamentul lui cu aceasta iubire. Cu mine se poarta ca si cu o amica, ne povestim ce am facut peste zi, daca ne intalnim, adica daca vine inainte de 11-12 cand ma culc eu, colaboram (prin mail) pe proiectul "casa". Cu fetitele..are zile intregi in care nu intra la ele, dar uneori le mai da sa manance noaptea, daca eu dorm si el e la tv si le aude plangand, daca il rog sa stea 5-10 min pana fac eu dus sau altceva, sta, uneori ma intreaba cand vine acasa "daca au urlat azi". Dar nu este genul de tatic topit dupa ele, dar cred ca le iubeste in sufletul lui alambicat. Nu, probleme profesionale nu are, sanatos e, si alt gen de probleme despre care sa nu stiu, nu cred ca are.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
AVoogt spune:
Sunt si barbati care cu toate ca-si doresc copii la venirea micutilor pe lume intra-n panica, nu stiu daca se vor descurca in postura de tata si le ia ceva timp pana se obisnuiesc cu ideea ca sunt tatici... poate este si cazul lui...
AVoogt
AVoogt spune:
Iti tot spune ca nu te iubeste ... dar cum asa peste noapte ? S-a intampla ceva in viata voastra si l-a facut sa-si schimbe sentimentele fata de tine ?
Sincer eu nu inteleg de ce ... aveti doua fetite superbe
AVoogt
ciarli spune:
Sincer, cred ca amandoi am facut multe greseli in trecut in relatia noastra, scuze si reprosuri au existat si de o parte si de cealalta, de asta nici nu am stat sa va povestesc totul. Cert este ca am incercat sa o luam de la capat, dar se pare ca e adevarat ce se spune cu "ciorba reincalzita". Clar e ca noi nu mai functionam ca un cuplu normal si am renuntat la a ma mai plange de acest lucru. Dilemele mele sunt: 1. de ce nu pleaca? 2. cat le-ar putea afecta pe fetite?. Ca nu vreau sa fiu ipocrita sa va pierd timpul voua, ca dupa aceea sa spun senina "m-am impacat, ne iubim ca la inceput, suntem o familie minunata, multumesc de ingrijorare", nu, stiu ca mai devreme sau mai tarziu tot aici ajungem.
A_Iulia spune:
Ciarli, inainte de a lua o decizie ca asta trebuie sa te lamuresti ca ai facut totul din punctul tau de vedere.
Raspunsurile pe care le ceri sunt simple:1. nu pleaca pentru ca isi imagineaza si el ca plecarea asta a lui nu echivaleaza cu a merge sa cumpere castraveti din piata, ci va avea influenta asupra viitorului a 4 oameni; si 2. fetele nu vor suferi mai deloc,nici acum, nici peste un an. Poate mai incolo, peste 2-3 ani,da.
Insa nu cred ca raspunsurile astea iti folosesc la ceva.
Ma mira cum discuti despre plecarea ta cu fetele, in conditiile in care inca il mai iubesti.
Probabil cand iti spune el ca nu te mai iubeste te dezarmeaza complet...da' oare asa o fi?
Ce-ar fi sa incercati inca o data, de data asta pe baze stiintifice :) (cu ajutorul unui psiholog),sa vedeti ce e de facut?
Din cate inteleg,nici unul din voi doi nu tine mortis sa iasa din relatie.
Adina + Olivia Q1.04
MissParker spune:
Titlul subiectului e perfect, spune totul. Sunteti amandoi intr-un cerc vicios.