buna la toata lumea nu cred ca am nimerit forumul potrivit dar sunt noua pr DC si am o problema care nu imi da pace va rog sa ma ajutati sunt gravida in 18 saptamani si mia gasit ureaplasma doctora mia dat sa iau antibiotic azitromicina timp de 6 zile credeti k este bine mie imi este frica sa nu pateasca bebe ceva va rog urgent un raspuns si cine a mai avut astfel de problma va rog un sfat chiar mieste frica sa nu i se intample ceva lui bb de la antibiotic
Cu mii de multumiri tuturor !!!!!
Raspunsuri
alra spune:
daca doctorul stia ca esti insarcinata cand ti-a prescris antibioticul stia ce iti prescrie. numai anumite antibiotice sunt periculoase pentru sarcina. e mult mai bine pentru bb sa iei pastilele decat sa ai infectia.
eu am luat de 2 ori cand am fost insarcinata pentru infectie urinara.
Vacanta cu Laura in Romania
Ginger00 spune:
Bine ai venit pe forum 
Eu nu am avut ureaplasma dar am facut terapie cu Augmentin in saptamana 6 de sarcina apoi in saptamana 24 si in saptamana 31 cate 7 zile.Sunt anumite antibiotice care sunt permise in sarcina si nu dauneaza dar asta trebuie sa-ti prescrie .
Daca medicul ti-a prescris acest antibiotic banuiesc ca stie ce face...sau intreaba inca un medic pentru linistea ta.
Sunt sigura ca si alte gravidute sau mamici iti vor raspunde repede la intrebare.
Pupici si o sarcina usoara iti doresc 
Mamica de gemenasi smecherasi

Jackie spune:
Azitromicina face parte dintre antibioticele folosite in sarcina. Am o prietena care a luat pentru infectie urinara, la recomandarea medicului asa ca am luat si eu cind am avut o raceala puternica. Ce-i drept mie nu mi-l recomandase nimeni, doar m-am consultat cu farmacista si am cercetat pe internet si am vazut ca este permis...Daca ti-a zis un dr ia-l...si sarcina usoara in continuare..
Jackie
36+
Tecky spune:
Anumite antibiotice sunt permise in sarcina,mergi cu incredere pe mana dr!
Tecky 29 sapt 
Aty06 spune:
multumesc mult fetelor pentru raspunsuri mai m-am linistit putin sper sa fie bine si sa nu pateasca nimik bbl va doresc tuturor bebei frumosi si sanatosi sarcini frumoase si nasteri usoare pupiki multi nu prea stiu cum est cu gravidutzele din septembrie cumsa le gasesc sa putem discuta mai multe daca ma puteti indrum careva....merci lumt de tot
Donia spune:
Aty, apasa pe link si te va duce la mamicile de septembrie-octombrie 2008.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120021
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.