doctorul Filipescu
Raspunsuri - Pagina 2
OanaMar spune:
Buna dimineata mamicilor.
Eu am vb cu el despre celulele stem, le recolteaza el, contra sumei de 150 euro.Acum sa vedem ce hotaram.
Eu pe 8 mai voi merge la el si sa vad atunci ce mai imi spune despre rezerva si despre nastere. Nu il las sa scape usor..trebuie sa imi spuna, mai ales ca eu fiind in luna 7.. doamne fereste..poate incepe nasterea.Eu sper sa fie totul bine si chiar daca nu va fi el alaturi de mine, sa ma lase pe mana cuiva de incredere.
Despre rezerve cand am vb cu el, a zis ca sunt 3 si ca o sa ma duc sa imi aleg..cred ca este vorba de cele de la CMU. Insa ce nu inteleg: cum imi poate garanta rezerva?Daca nasc in alta data decat cea asteptata si rezerva este ocupata...Cred ca e mult spus ca sa fiu sigura ca am rezerva.
As vrea sa nasc natural (bineinteles cu anestezie) si mai trebuie sa mai aflu si cum este cu trusa de anestezie..o cumpar eu, o primesc si o platesc acolo...oofff am multe intrebari.
va pup pe toate si mai discutam
bufi spune:
Neata fetelor
Recunosc ca referitor la suma de 150 E ceruta de catre dr, nu mi se pare in regula...este prima oara cand aud asa ceva...una este sa-i dai tu bani si alta sa-ti ceara el
stiu ca toata lumea spune ca ce mai conteaza "mama si bebele sa fie bine", dar deja nu-i ok...
oricum ii dai bani...si aici nu vorbesc numai de el, vorbesc in general...
apropo de asta cam ce preturi are Dr Filipescu pentru nastere normala/ nastere prin cezariana...
eu sunt in situatia in care ar cam trebui sa-mi schimb medicul, mi-a fost recomandat el...si mi-ar placea sa stiu mai multe
multumesc!
Bufi 23+
OanaMar spune:
bufi, nu cere numai el. orice medic care recolteaza are tariful asta de 150 euro.Presupun ca asta e ca un fel de taxa.
pup
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Eu am intrebat de celule stem pentru ca, in cadrul unei consultatii la cabinet, am deschis si acest subiect si ne-a spus ca el ne poate recolta, insa nu ne recomanda, fiind o intreaga discutie pe aceasta tema ... eram curioasa daca aceasta este abordarea in general.
Pretul pentru recoltare mi se pare rezonabil si, intr-adevar, acest serviciu mi se pare logic sa fie taxat.
Oana, multa bafta si nastere usoara ...si o sa ne mai auzim si apoi, o sa te bombardez eu cu intrebari, daca nu e cu suparare ...
17+
Haiduc iubit
OanaMar spune:
cu drag iti raspund, oricum dupa ce vin de la el intru sa mai povestessc ce am aflat, dar intre timp, poate mai intra cineva si mai aflam
pupic
Mihaelutat spune:
Acuma eu nu mai stiu care sunt preturile pe la Elias; eu aveam o suma pregatita si pentru ca mi-a dat o rezerva fara plata, am mai adaugat ceva.
Acuma eu stiu ca rezervele de la CMU sunt mai multe de 3, cred ca el se referea la cele ale spitalului... Plus ca la CMu sunt apartamente si garsoniera. Apartamentele au un fel de living cu canapea, bucatarie si camera de dormit. Garsonierele au bucatarie si camera de dormit, sunt pe langa sectia de terapie intesiva, ceva mai departe de saloanele cu bebei.
Rezerva in care am dormit eu era chiar langa salonul cu bebelusi.
Mihaela
P.S Nerantula ai PM
bufi spune:
OanaMar cunosc multe persoane carora li s-au recoltat si medicii nu au solicitat nicio suma...la diferite spitale si diferiti medici.
Eu nu cred ca exista o taxa si daca ar fi taxa sa ne dea document ca incaseaza acesti bani...
Este o parere personala...
Bufi 23+
Nerantula spune:
Tot in legatura cu Filipescu ... mi se pare mie sau e cam insistent in ce priveste limita de kilograme acumulate in timpul sarcinii?
Eu am luat pana acum 7.5kg si m-a certat ca sunt prea multe ..
24+
Haiduc iubit
Mihaelutat spune:
Da intr-adevar are o problema cu grutatea si kg. Si pe mine m-a stresat cu asta, eu chiar la-m repezit de vreo cateva ori, insa in final i-am dat dreptate. Asta pentru ca eu in nesimtirea fara margini care m-a cuprins in timpul sarcinii am acumulat nu mai putin de 30 de kg, in ultima luna abia mai mergeam, am avut complicatii din cauza greutatii, deci a avut omul dreptate. Tin sa precizez, spre rusinea mea, ca pana la 4 luni, nu luasem un gram, deci toate 30 le-am pus cu drag si spor in 5 luni. Mancam ca o turma de oi, fara sa ma abtin de la nimic, fara sa am nici cea mai mica grija si asta a fost rezultatul. Mai ales ca eu nu am fost niciodata slaba, am fost mereu plinuta.
Mihaela
Nerantula spune:
Mihaela, ce fel de complicatii ai avut din cauza greutatii?
Ai nascut natural sau cu cezariana?
25+
Haiduc iubit