un sfat ,va rog mult

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Eu as trece peste daca:
- imi place f f mult casa
- are alte avantaje, adica ... o curte f mare, nu stiu ... niste chestii pa care nu le-am vazut la alte case si ma incanta f tare
- are un pret mult mai bun comparativ cu alte case
- caut demult si nu mi-a mers nici o alta casa la suflet
- locatia este buna din alte puncte de vedere

Sunt mai multe argumente de luat in considerare. Daca de ex caut casa de 2 ani si n-am gasit nimica, pai ... o iau nene.

Altfel ... vezi de ce vrea sotul tau atat de mult aceasta casa si nu alta. Zgomotul strazii e o chestie care si pe mine ma scoate din sarite f tare. M-am obisnuit dar ma mai apuca spumele cand trece cate o motocicleta sau salvarea sau etc. Si ce fac?? Pai ... mai inchid geamul termopan.

Dar sa vreau eu sa stau in curte la o limonada si sa aud numai masini ... ce pana mea de afacere am facut???

Ce vreau sa spun e ca dc stai la bloc si e zgomot ... e in peisaj. Dar sa-ti iei casutza de vis si sa stai in zgomot ... nu prea da.

26S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ileanna
Dar sa vreau eu sa stau in curte la o limonada si sa aud numai masini ... ce pana mea de afacere am facut???

in curte la o limonada ...e logic ca treaz fiind auzi tot...bea si tu niste vin si sa vezi cum nu te mai deranjeaza nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Guestus, luni dimineata ti-e gandul la vin?

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Gandeste-te ca la un moment dat vei vrea sa vinzi acea casa iar potentialii cumparatori vor avea aceleasi retineri pe care le ai tu acuma.
Gardul ala s-ar putea sa opreasca o parte din poluarea fonica dar e cam inestetic sa-l ai in curte.
Apoi datorita faptului ca e aproape de o sosea circulata o sa-ti fie frica sa lasi copiii cu bicicleta pe stada sa se plimbe sau chiar in curte nesupravegheati pentru ca s-ar putea sa fuga in strada.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Stii cum spun astia...location,location,location.
Si noi am cautat casa din octombrie pina acum in aprilie si am vazut cel putin o casa superba,cu curte enorma,dar foarte aproape de autostrada.Pina la urma am gasit o casa care sa fie pe gustul nostru,in zona foarte linistita si ok ca pret.
Si stii cum e cind o casa are un pret foarte bun/avantajos e un motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

da,multumesc f mult pt opiniile voastre.
Fetele din SUA stiu ca acum in perioada asta sant cele mai multe case pe piata,noi cautam din dec,insa sotul deja s-a saturat,nu mai are rabdare,lui ii place f mult cum arata inauntru casa.
Casa nu este exact la strada ,este in spatele celei de la strada,dar se aud masinile care trec cu viteza .
Exact asa ma gandesc si eu,ca paote nici altii,nu o sa o cumpere din cauza locatiei.
Am vazut 7 sau 8 case pana acum,si ne ducem cu un buyer agent si am obsrevta ca si el de-abia asteapta sa gasim una,..
Eu prefer o casa mai nearanjata inuntru,dar sa fie in zona linistita.

Mergi la inceput

sa va mai spun ca sotul lua un detector de sunet,sa vada cat de mare e zgomtul acolo?
el crede ca e zgomot suportabil,dara intrebarea este de ce sa suport eu si acest zgomot?

Mergi la inceput

si am masurat ,distanta dintre casa si starda este cam 180 feets,adica in jur de 100metrii?
deci nu e exact la strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

DOM'LE, DACA STAI RAU CU NERVII NU O LUA, DACA CREZI CA TE OBISNUIESTI IN JUMA' DE AN, FA PASUL. CAM ASTA E.
AAA, SI VEZI CE LEGATURI AI LA MIJLOACELE DE TRANSPORT, CAT E DE APROAPE GRADINITZA/SCOALA,/CENTRUL COMERCIAL, ETC.
dA DACA AI DE UNDE ALEGE...LA CE SA TE GRABESTI? mAI CAUTA UN AGENT, POATE ARE ALTE OFERTE MAI TENTANTE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ca sa torn gaz pe foc:niste amici si-au facut casa,cu piscina,cu sezlonguri,etc.Din pacate este chiar la strada unde noaptea trec tiruri in prostie.Concluzia:era mai bine la apartament ,decit cu ochii cit cepele in tavan.

Mergi la inceput