un sfat ,va rog mult
Raspunsuri - Pagina 2
ileanna spune:
Eu as trece peste daca:
- imi place f f mult casa
- are alte avantaje, adica ... o curte f mare, nu stiu ... niste chestii pa care nu le-am vazut la alte case si ma incanta f tare
- are un pret mult mai bun comparativ cu alte case
- caut demult si nu mi-a mers nici o alta casa la suflet
- locatia este buna din alte puncte de vedere
Sunt mai multe argumente de luat in considerare. Daca de ex caut casa de 2 ani si n-am gasit nimica, pai ... o iau nene.
Altfel ... vezi de ce vrea sotul tau atat de mult aceasta casa si nu alta. Zgomotul strazii e o chestie care si pe mine ma scoate din sarite f tare. M-am obisnuit dar ma mai apuca spumele cand trece cate o motocicleta sau salvarea sau etc. Si ce fac?? Pai ... mai inchid geamul termopan.
Dar sa vreau eu sa stau in curte la o limonada si sa aud numai masini ... ce pana mea de afacere am facut???
Ce vreau sa spun e ca dc stai la bloc si e zgomot ... e in peisaj. Dar sa-ti iei casutza de vis si sa stai in zgomot ... nu prea da.
26S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ileanna
Dar sa vreau eu sa stau in curte la o limonada si sa aud numai masini ... ce pana mea de afacere am facut???
in curte la o limonada ...e logic ca treaz fiind auzi tot...bea si tu niste vin si sa vezi cum nu te mai deranjeaza nimic.
ina_nz spune:
Gandeste-te ca la un moment dat vei vrea sa vinzi acea casa iar potentialii cumparatori vor avea aceleasi retineri pe care le ai tu acuma.
Gardul ala s-ar putea sa opreasca o parte din poluarea fonica dar e cam inestetic sa-l ai in curte.
Apoi datorita faptului ca e aproape de o sosea circulata o sa-ti fie frica sa lasi copiii cu bicicleta pe stada sa se plimbe sau chiar in curte nesupravegheati pentru ca s-ar putea sa fuga in strada.
Ina
mamitzica spune:
Stii cum spun astia...location,location,location.
Si noi am cautat casa din octombrie pina acum in aprilie si am vazut cel putin o casa superba,cu curte enorma,dar foarte aproape de autostrada.Pina la urma am gasit o casa care sa fie pe gustul nostru,in zona foarte linistita si ok ca pret.
Si stii cum e cind o casa are un pret foarte bun/avantajos e un motiv.
laurabb spune:
da,multumesc f mult pt opiniile voastre.
Fetele din SUA stiu ca acum in perioada asta sant cele mai multe case pe piata,noi cautam din dec,insa sotul deja s-a saturat,nu mai are rabdare,lui ii place f mult cum arata inauntru casa.
Casa nu este exact la strada ,este in spatele celei de la strada,dar se aud masinile care trec cu viteza .
Exact asa ma gandesc si eu,ca paote nici altii,nu o sa o cumpere din cauza locatiei.
Am vazut 7 sau 8 case pana acum,si ne ducem cu un buyer agent si am obsrevta ca si el de-abia asteapta sa gasim una,..
Eu prefer o casa mai nearanjata inuntru,dar sa fie in zona linistita.
laurabb spune:
sa va mai spun ca sotul lua un detector de sunet,sa vada cat de mare e zgomtul acolo?
el crede ca e zgomot suportabil,dara intrebarea este de ce sa suport eu si acest zgomot?
laurabb spune:
si am masurat ,distanta dintre casa si starda este cam 180 feets,adica in jur de 100metrii?
deci nu e exact la strada.
radu.anca spune:
DOM'LE, DACA STAI RAU CU NERVII NU O LUA, DACA CREZI CA TE OBISNUIESTI IN JUMA' DE AN, FA PASUL. CAM ASTA E.
AAA, SI VEZI CE LEGATURI AI LA MIJLOACELE DE TRANSPORT, CAT E DE APROAPE GRADINITZA/SCOALA,/CENTRUL COMERCIAL, ETC.
dA DACA AI DE UNDE ALEGE...LA CE SA TE GRABESTI? mAI CAUTA UN AGENT, POATE ARE ALTE OFERTE MAI TENTANTE...
dulcetica spune:
Ca sa torn gaz pe foc:niste amici si-au facut casa,cu piscina,cu sezlonguri,etc.Din pacate este chiar la strada unde noaptea trec tiruri in prostie.Concluzia:era mai bine la apartament ,decit cu ochii cit cepele in tavan.