Apartamente Litoral
Salutare!
Imi puteti recomanda cazari la apartamente pe litoralul nostru, daca ati mai fost sau ati auzit?
Vreau sa merg cu sotul si fetita noastra de 10 luni si ne dorim un apartament modern intr-o statiune (exclus in Constanta), cu bucatarie utilata si cat mai aproape de plaja.
Am cautat pe net si am gasit f putine oferte. Nu inteleg de ce acest sistem nu prea exista la noi.
Va multumesc.
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Raspunsuri
crisu79 spune:
Si eu am cautat acelasi lucru si sa stii ca am gasit.
Pretul mi se pare cam exagerat, dar indeplineste toate conditiile de care spuneai tu si pe care le vreau si eu.Am zis ca doar anul asta mai mergem in Romania la mare,(in Rusia chiar e exclus, preturile sunt prohibitive) ca e prea mic ca sa-l tin atata pe drumuri.Dar de la anul, clar in alta parte.
deci, am gasit la Neptun, la vilele Topaz.Da pe google si le gasesti si mai sunt cateva vile dragute tot in Neptun (Onix parca).
Crisu si Alex22.07.07
diciu spune:
Crisu79, iti multumesc pentru raspuns.
Inteleg ca mergeti si voi prima data aici...Ati facut deja rezervarea?
E intradevar scump, 3,5 mil/apartament dupa 26 august.
Si la Onix e la fel.
Nu-mi dau seama exact de pozitionarea lor.
Inca ne mai gandim.
Poze Sabina Teodora
anda
crisu79 spune:
da, e prima oara cand mergem.parca sunt deschise in 2007.am facut deja rezervarea printr-o agentie, dar am si trimis pe cineva in inspectie la fata locului.dar o sa ajunga acolo abia dupa 1 mai.
din cate am inteles, sunt vis-a-vis de hotelul Miorita, langa vilele de protocol, destul de aproape de mare.
da, pretul e piperat de aia am zis ca de la anu clar nu mai venim in Ro.dar vezi ca pot sta mai multe persoane in apart , cred ca ati mai putea lua un cuplu cu bb....
ai mai putea incerca la pensiuni din Vama sau 2 Mai, dar e mai complicat ca nu au site-uri si nu stii ce gasesti.
poate iti mai raspund alte fete care au fost in anii trecuti cu bb la mare.
succes!
Crisu si Alex22.07.07
diciu spune:
multumesc crisu!
noi deobicei mergeam la vama veche...dar acolo greu sa gasesti apartament cu conditii bune. Am gasit ceva dar nu au bucatarie.
mai cautam...
De plaja de la 2 mai stii ceva? ca am gasit acolo un apartament mai ieftin.
Poze Sabina Teodora
anda