Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Andra ,Miha ,Agho , de aprecieri ,s-o vedeti pe autoarea Vedeti ce modesta mi-s

Eu metoda ALma o execut mai demult ,nu m-am gandit ca voi nu faceti la fel ca va ziceam

Miha ,nimeni nu e neinlocuibil ,e doar o iluzie de cele mai multe ori .Cat am stat 4 luni in spital cu TB ,cand ne-am operat ,a facut si mancare si de toate (atat cat s-a priceput ).Dar ce m-a impresionat cu adevarat e ca a fost si la cimitir la mama asa cum stia ca fac in fiecare an la o saptamana dupa Paste ,de Pastele Mortilor .Si asta fara sa am habar .A cumparat un cozonac ,oua nu stiu nici macar azi daca a dus ,dar a fost ...

Dupa cum vezi Agho ,nu e doar 2in 1 ,e chiar mai mult ,iar faza cu vasele o mosteneste de la socru-meu sau poate eu de la soacra-mea ,am o memorie mai selectiva uneori

Dana ,respira adanc si ia-le pe rand .Daca stiam ca te rascolesc ,nici nu mai pomeneam .Scoateti asta din cap ,cum adica la pamant ,tu in principal trebuie sa fii tare pt el si sa-l sustii chiar daca-ti vine sa-ti iei campii .Undeva trebuie sa fie problema trebuie doar s-o gasesti .Si ,gandeste pozitiv .Gandurile pozitive ,atrag lucruri pozitive .N-au astia un emoticon ci yoga ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Va urez Paste Fericit! si sa-l petreceti cat mai frumos !

Ne pregatim sa mergem sa luam 'lumina '

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

[b]Hristos a inviat !

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adevarat a-nviat!!!!

Pofta buna si petrecere frumoasa tuturor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Noi suntem mai inapoiati asa ca va urez Paste Fericit!inainte sa plecam de acasa.Mergem la Slujba de Inviere peste cateva ore.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

ADEVARAT A INVIAT! PASTE FERICIT!
Petrecere frumoasa.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hristos a inviat!

Paste fericit tuturor si cu multa lumina!
Sa petrectzi frumos,sa papatzi cumpatat,toate bunatatzile si multzumim ca va ginditzi si la noi!

Fl.Power stai linistita ca nu ai rascalit nimic,eu sunt in general optimismul in persoana dar uite ca anul asta ...e asa mai deesebit!O sa rezolvam noi intr-un fel sau altul,am auzit foarte multa "plingindu-se"(nemtzi ma refer) si spunind despre cl a v a ca e "un dezastru" asa ca,da` inseamna ca ne-am "adapta si suntem nemtzi 100%)

Cu scuzele de rigoare,Mihaela(mhldvrc),la multzi ani si multa sanatate si tot ce-tzi doresti tu sa se implineasca!

Gata ,e duminica deci n-am "voie" la pc!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Hristos a inviat! Petrecere frumoasa in continuare, tuturor!

Mergi la inceput

Helooooo! Is anybody out thereeee?
Toata lumea mahmura ,ghiftuita ,doar eu bantui DC-ul

Ieri am fost musafiri ,azi primim si noi ,da nu m-agit ca-s toate sub control .Vremea ne cam joaca feste ,e cam nesuferita ,a si plouat un pic .Pas de mai scoate gashca la iarba verde ...o privim de pe geam ,de verde-i verde ...da si uda ....Aveam in plan sa mergem in padure la Garboavele ,langa Galatzi ,e minunat in peroiada asta ,vizitam si zoo ,ochisem acolo un loc retras din calea hoardelor maneliste ,nu de alta ,da fac alergie la mizeriile astora care doresc cu orice pret sa le impartaseasca si cu altii
Oricum ,sper ca vremea sa-si revina si s-o comitem totusi in mini -vacanta asta .Si neaparat vreau sa ajung la Gradina botanica ,mai pe la sf lui mai inceput de iunie cand sunt trandafirii infloriti ...Sa vedeti acolo minunatie de miresme si culori ...Si daca tot vbeam de culori Le-am cam varzuit ,da va descurcati voi ca sunteti fete deshtepte ,eu am mintea incetosata dupa "excesele" de ieri

Distractie placuta in continuare

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai ca sunt si eu pe aici,nu te las chiar singua!Eu sunt acasa si pentru ca e sarbatoare nu prea stiu ce sa fac cu timpul liber!

Fl.Power dar de unde esti tu de pomenesti de Girboavele si Gradina botanica!Eu sunt din Galatzi,deci tu de unde esti?

Eu am uitat ca voi suntetzi in vacantza asa ca va urez cu mare drag vacantza frumoasa!

Si noi am avut ieri o vreme super(deci Sanca da a venit si la noi primavara,copii merg la scoala trei zile si apoi au weekend prelungit!

Dana

Mergi la inceput