Gravidute & Mamici de IASI (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
Ce ne faceam noi fara tine. Cum sa mori mey asa tanara si cu doi copii? Crezi ca Robert poate sai dea tzatza Amirei

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

A venit ploaia si am ajuns si eu prin casa.Nu am mai avut timp sa intu.Sa nu credeti ca am facut curat pentru Paste ca n-am facut.M-a anuntat sotzul ca anul acesta de Paste doar dam cu aspiratorul,stergem praful si spalam pe jos.Cred ca vom spala si vasele.
Bine ca n-am sters geamurile ca a plouat.sa vad daca reusesc pina simbata caci am ore inclusiv vineri.

Iar la masa ne ducem la mama (care face si cozonac si alte alea pentru noi) iar oua voi vopsi cu Vlad.
Mi-a fost dor de voi dar mindrul meu e asa zbintzuit ca nu mai vrea in brate la calculator si tre' sa stau cu el prin casa sa-l asist cum merge ca un catzelus.Era sa-mi manince pamintul de la flori.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani de sf.Gheorghe !

Spor la curatenie si bucatareala

Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!
LA MULTI ANI tuturor Georgeilor, Georgete....si altele derivate... Giorgios...
Noi am tras-o saptamina asta. duminica fara nici o explicatie dra mea a vomat in Mall. Ne-a facut "muci" pe amindoi. am zis ca e cev atrecator, dar de la ora 8 pina la ora 11 s-au repetat..din 40 in 40 de minute..a fost fa rau... am ajuns la spital in UPU...am stat toata noaptea in perfuzii, ser si glucoza cu electoliti...si dimineata cind mi-au spus ca ne interneaza am crezut ca mor...
Ale manifestari nu...nu febra, nu diaree...nimic ciudat..doar deshidratare...cu valori la electoliti de speriat!acum suntem acasa cu invoire , i-au facut investigatii, radiografie pulmonara-ca ar fi fost un sfirsit de pneumo-ii face antibiotic de o zi jumate..mai avem diseara o doza si gata.Eco abdominala...pare ca a fost ceva care nu i-a venit bine...si acum suspectez un suc din cutie, pe care scria natural...hmmmm....analiza la urina si fecale normala. miine ne externam sa stam linistiti de Paste...
Toate ca toate dar cind mi-a zis doc ca cu valorile astea de electroliti putea sa faca copilul convulsii si sa i se opreasca inima...am simtit ca mor..si nu am satat decit 3 ore acasa ca am vazut ca se ingroasa gluma. Din UPU nu a mai vomat de cind i-au pus prima perfuzie..nici nu mai avea ce, saracuta.

acum suntem bine, dormim noaptea acasa si mergem numai pt tratament. diseara scapam si de venula...si speram sa putem minca singure, ca venula e pusa la mina drepata si o deranjeaza ff tare.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

off any! multa sanatate!

La multi ani George sot de Ralu!
La multi ani gugushtiuc!
La multi ani Oana!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
(noi avem asa: tatal meu gheorghe, tatal sotului gheorghita si nasul de cununie george...si niciunul nu da de baut!!!)

ralu ni se impune sa ne mutam...era vorba de septembrie...dar s-au gandit sa ne faca o bucurie de Paste!!!

miha ma bucur ca esti bine!

monica si eu tot doar atat voi face, aspirator....si vase!

emma ce bine ca andrei e mai bine! sanatate multa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!
salutare fetele...cam slaba miscarea pe aici,cred ca sunteti ocutate cu curatenia de paste de nu mai aveti timp sa scrieti...
Noi suntem un pic mai bine,asteptam si noi sarbatorile pascale,chiar daca pentru noi au fost,dar vom merge la parintii mei(ei fiind ortodocsi,eu sunt catolica dupa casatorie)caci am inteles ca va veni iepurasul pe acolo si sigur ne lasa si noua ceva...
Biancai ia mai trecut nasucul,mai are foarte putini mucisori,foarte multumita sunt de batista bebelusului
Salut si toate fetele si comorile voastre

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

anymony, multa sanatate Ioanei. sa treaca.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

La multi ani, George! sot de Ralu

Multumesc mult, Lacramioara!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

27 iunie

Multumesc de lamurire, Alina! Acum m-am linistit
Si multumesc pentru urari!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Ralu, sora mea trebuie sa se mute si ea are ceva probleme! Acum stam impreuna si suportam chiria impreuna. Va trebui sa ne descurcam singuri cu chiria pana ne mutam.

bine ca e numai atat...
e aiurea si asta, da' tot e bine, tinand cont ca eu ma gandeam la mai rau... Rezistati voi cumva pana la urma!

Foto Ralu

Mergi la inceput