Gravidute & Mamici de IASI (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra nu te-ai intors de la mamografie ?

nu ne-a mai scris...

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Alina, de vreo 2 zile tot voiam sa te intreb. Parca n-am mai apucat: ce probleme ati avut? Sper ca nu ceva grav. Ziceai tu ceva pe aici... Imi amintesc bine???

Darria, am primit mesajul pe mess. Multumesc pentru urari! Da' prefer sa primesc numai pentru o persoana
Nu ti-am mai scris acolo, sa nu-ti deranjez sotul
A... la Dedeman e deschis pana la ora 21, iar sambata pana la 20. Am fost in seara asta.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

si tot pentru Alina: la celalalt subiect de Iasi, am vazut ca David figureaza cu data nasterii 22 aprilie. Aici, la semnatura ta, e trecut 27 iunie. Pana la urma cum e corect???
E posibil ca dincolo sa fi trecut gresit la vremea respectiva sau poate ai scris tu in graba atunci cand ai comunicat si ai gresit...
Dar ma gandesc ca 27 e corect... Ei...??? Cand dai de baut?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Va ziceam eu nu de mult ca pe 9 mai va concerta Goran Bregovic la Iasi.
Ei bine, concertul va avea loc - surpriza - la Palat!!!!!!! Abia astept!!!!!!!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana nu este portita la breazu! ca sa nu iasa copii de acolo!!!????!

ella multa sanatate biancai!

miha inseamna ca ai cazut lata aseara...

ralu tu ce ai sarbatorit?

noi trebuie sa ne mutam.... imediat dupa Paste...asa ca voi intra destul de rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! tuturor celor ce sarbatoresc astazi Sf. Gheorghe.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

ralu tu ce ai sarbatorit?

azi sarbatoresc... George

quote:
noi trebuie sa ne mutam.... imediat dupa Paste...asa ca voi intra destul de rar...

ups... da' de ce? ati cumparat sau se impune sa plecati? si ati gasit???
Spor la impachetat!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
LA MAI MULTE LUNITE STEFANIEI!! cu intarziere..cer scuze mamicii

LA MULTI ANI GUGUSHTIUC!!!SA FII SANATOASA SI AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!!! mai treci pe la noi cand ai timp, ca doar tu esti "mama naturala" a subiectului..eu sunt adoptiva

LA MULTI ANI OANA!!!! SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI MULTA SANATATE!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SARBATORESC ZIUA ONOMASTICA ASTAZI!!
La Multi Ani George al Ralucai!!

Miha, atunci ma abtin, ca nu e de bine
stiam de cele 60 de zile..imi pare rau Miha..poate rezolvi totusi..

sunt in graba, astept sa se scoale sa ii dau fructele si o duc la mama in bucium ca treb sa ajung la Finante sa imi rezolv situatia cu impozitul pe venit..nu am stiut ca tre sa ii anunt ca-s in concediu de crestere copil si imi trimit acasa somatii sa platesc impozitul pe venitsi dupa aceea ma duc sa vb cu pediatra de cum a decurs pana acum fata..de acum merg saptamanal sa dau raportul sa nu fie probleme..
Acum ce sa zic..luase de la 6,24 la 6,33..dar aseara avea 6,32..stiu ca nu e bine sa o cantaresc zilnic..sper ca dupa o sapt. sa fim totusi pe plus, sa nu mai scada.mi-e cam frica de analize..sa ii ia sange samd...

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saluti!
Andrei e mai bine, nu mai are febra dar mai are rosu in gat. Am fost la pediatru si ne-a zis sa continuam cu antibioticul pana la 7 zile si sa-i mai dau vit C picaturi ca nu papa decat san. Speram sa-si revina de tot.

emma

Mergi la inceput

Multumesc, Cristina! Tocmai ce i-am umplut portbagajul si l-am trimis cu mancarea la munca. Ca mureau unii de foame pe-acolo...

Foto Ralu

Mergi la inceput