Gravidute & Mamici de IASI (48)
Raspunsuri - Pagina 4
addiana spune:
intru si eu pe fuga ca ale mele zgatii sunt cu mofturi...
La multe lunite Andrei, Bogdan , Vanessasi Darius!
de sarbatorit... am iesit sambata seara la restaurantul libanez ca baietii au avut pofta de miel! (eu nu suport nici mirosul, dar m-am conformat!!!),duminica am fost la terasa la breazu si apoi la fini unde am papat peste cu mamaliguta si usturoi!!! fetele le-am dus la socrii de sambata seara si le-am cules duminica seara tarziu!!!
a fost super, o zi si o noapte am fost domnisorica.... e bine-venita o iesire de genul acesta macar o data pe luna! (offf cat visez!!!)
am vazut poze foarte frumoase cu domi, amira si robert!...si lalele....si tort din vafe- productie proprie si personala banuiesc!!!
multa sanatate bolnaviorilor!
ralnied1 spune:
Diana sa va fie de bine!
Zi-mi, te rog, s-a deschis terasa la Breazu? Sau voi ati fost in interior?
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ella10 spune:
Neata!Si o
Noi avem iarasi mucisori,noroc cu batista bebelusului ca putem sa respiram un pic mai usor;mi se rupe inima cind o vad cum respira;sper sa-i treaca repede
Va doresc o zi buna
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
Danelutza spune:
Buna dimineata !
La multe lunite, Stefania de Stefania !
Ella multumesc pentru cafea si multa sanatate Biancai
Emma cum se mai simte Andrei ?
Cuscra dar pe ce meleaguri ai bintuit ieri ? L-am vazut pe ginerica, i-au cam disparut falcutele , incepe sa semene din ce in ce mai mult cu mami si tati, adica tras prin inel
Multumim celor care au votat www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
dana_h spune:
Buna fetelor!
AM O MARE RUGAMINTE LA VOI....vreau sa nasc prin cezariana, doar ca la cerere cica nu se face, asa ca imi trebuie un medic primar care sa-mi inventeze o afectiune ce IMPUNE operatia cezariana, asa ca cine a mai trecut prin situatia asta sau cine stie un medic care mi-ar da o astfel de recomandare o rog din tot sufletul sa-mi spuna.
Va pup!
Darria spune:
Ral: raspunsesem ieri pe mess(se pare ca nu a ajuns mesajul) fiindca se incarca greu pagina pe forum. Le mai are pe toate 4, spre disperarea mea(stii tu betisoarele). Defileaza si cu steguletzele. Cred ca e in campanie electorala
Danelutza: o "parasc" eu pe cuscra ta Ieri dupaamiaza era in parc(Copou) impreuna cu Cristina - fiecare cu strumfita din dotare
multa sanatate copilasilor bolnaviori
danyelle005 spune:
Noi am fost ieri la vaccin unde s-a comportat f. bine, a plans foarte putin; si la datele tehnice stam f. bine: avem 8.170 kg la 66 cm.
Eu am terminat curatenia de Paste...sa vedem cat tine[:-
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
VonHelen spune:
Buna ziua! ce mai faceti burtici? cum stati cu greturile?
acum cateva zile am avut dureri abdominale destul de puternice si am cam exagerat cu No-spa..poate sa-l fi afectat pe bebe? am luat 2 no-spa forte si unul normal la un interval de 4 ore, apoi nu am mai luat deloc de tot ziua.un no-spa forte are 80mg, iar unul obisnuit 40 mg.
acum sunt stresata!! dar m-am speriat tare cu durerea aceea ca nu mi-a trecut la prima administrare de no-spa.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
9+
ghinetz spune:
Neata.
Multumim de cafea
Ralu, s-a deschis terasa la Breazu, am fost eu sapt trecuta. (daca mai merge cineva si gaseste portita de intrare spre locul de joaca sa-mi spuna si mie)
Nonna!!!!Nonna!!! Prea te spetesti cu munca, hai, mai vino pe la noi!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Saliu
Miha frumosi copii ai Si mie mi-a placut printesa cu rochita si cu palariuta Disney
Emma sanatate multa lui Andrei!
Cristina cu intarziere pt cele 6 lunisoare Alessia e o frumusete Se vede ca a petrecut si ea, zici ca a chefuit cu sampanie Sigur era pt copii?
Mihamora ce faina e poza asta
Ella sanatate Biancai
Ghinetz, Nonna, Simo
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal