Gravidute & Mamici de IASI (48)
Raspunsuri - Pagina 16
mihamora spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Anasol - mult succes la control!
Eu nu stiu nimic de dr.Toma. Te asteptam cu vesti bune.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
HRISTOT A INVIAT!
la mine dorm toti, barbat, zgatie mare si zgatie mica...
e primul an cand am fost cu fetele la inviere (pe galata unde e mama inmormantata) abia la 1.30 le-am pus la nani si in 10-15 minute soooomn! si e si primul an cand termin si eu toate treburile la timp!
cine n-a mai trecut de ceva vreme pe aici?? celiaaaa!
anasol asteptam noutatile! sa ne anunti ca sa punem 
Celia spune:
Hristos a inviat !
Adevarat a inviat!
Sa aveti parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Dumnezeu sa va calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru voi! Sa va fie viata luminata si dorintele destin... alaturi de cei dragi voua.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
anasol spune:
gata, fetelor, m-am intors , am cam asteptat in triaj o ora, ca dr socolov tocami intrase in sala , avea o urgentza ca venise si d-na prof anton si ciupilan, ma rog...........am asteptat-o se pare ca nu tre sa puneti inca majoretele in functiune......treaba e aceeasi cum era si acu o saptaman, col lung de un deget, inchis, capul mobil, deci mai sta la caldurica ianis..........
Asta e. ea pleaca marti si vine duminica dupa-amiza, pe 4 mai, sper sa mai stea bebica pana atunci........luni, pe 5 mai e de garda si ne vedem atunci, in caz de nu o sa nasc,...........
Mi-a dat iar nr lu barbasu, i-am spus ca as prefera la cuza si nu la elena d-na, dar mi-a spus ca colegii sunt cam plecati in concediu si cei care sunt f aglomerati..........na, bla..........si a ramas ca-n tren........
Tot ce ma vreau acum e ca bb sa mai stea inca o sapt ........dak nu voi vedea ce alegere voi face.....
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria
38+ si david-andrei(06.01.2006)
mariussimiuc spune:
Ana,ai sa vezi ca totul va fi bine. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
?
Noi suntem bine,cred ca am mincat cam mult dar nu se pune....
Vlad e la mama, afara nu putem iesi
Andrei cred ca are roseola.Dupa 3 zile de febra mare ,a avut o zi pauza si aseara cind l-am schimbat am observat niste pete pe git,ceafa,in jurul urechilor,pe trunchi.Si doar am intrebat medicii la care am fost daca n-ar putea fi o boala contagioasa.Si au zis ca nu are ganglionii mariti...
Ce bine ca nu i-am dat antibiotic cum mi-a zis pediatrul...Internetul sa traiasca.Am cautat pe google febra inexplicabila la copii si unul din raspunsuri era roseola.Si am avut asa un instinct(ca de asta-s mama) ca despre asta e vorba.
Mai ,destept internetul asta,mai destept decit medicii pediatri din vaslui.
addiana spune:
eu vreau cafea monica, multumesc!
si raisa a avut roseola! si sa stii ca internetul e mai destept si decat unii doctorii cu renume din iasi (problema raisei cu piciorusele si cu rahitismul asa le-am descoperit!!!
)
celia ce repede ai raspuns!![]()
ana sper sa reusesti sa nasti acolo unde vrei si cu doctorita ta! e destept ianis, doar n-o sa renunte la locul lui din burtica mai devreme de termen!![]()
miha niste poze cu bunatatile preparate??
ce vreme urata! maine trebuie sa mergem la tara, dar daca nu iese soarele n-am nici cel mai mic chef!!!!![]()
ella10 spune:
buna fetelor!
am intrat sa va salut,sunt cu fetita-n brate si am zis sa va scriem si noi cite ceva
noi suntem oarecum bine,Bia tot fornaita e,nu mai stiu ce sa ma fac cu ea,de cind am venit acasa cu ea,de la spital a fost fornaita.
daca sunt doctorita imi da antibiotic si gata,dar eu zic ca nu e de antibiotic,cred ca o sa merg sa vad si parerea altor pediatri;eu ii pun sterimar in nasuc si folosim batista bebelusului.Voi ce ziceti sa fac,dati-mi si mie un sfat caci nu mai stiu ce si cum sa fac sa nu mai fie fornaita
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
mihamora spune:
Celia - ce faceti , cum ati petrecut?
Anasol - tinem pumnii sa stea Ianis cuminte pana pe 5 mai
Monica - felicitari pentru instinct, pupam baiatul sa ii treaca repede
Diana - tu ce bunatati ai pregatit?
Ce vreme nasoala, stam in casa![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Diana,nu mai saliva draguta mea...Sunt sigura ca si voi ati facut multe multe bunatati...
Si poze n-am vazut!
Eu n-am pozat decat prajiturile,mancarea nu.
Trebuie sa construiesc un tort pentru maine si nu stiu ce anume? Idei?
Oare merge Almette in loc de mascarpone la Tiramisu? 
Ella,din cate am inteles batista asta a bebelusului nu trebuie folosita zilnic.Stimulezi mucusorii sa se produca.Dai cu apa de mare si atat,eventual "pescuiesti" (vorba Simonei
) cu un betisor (de ala de ureche) mucusorii vizibili.
Este foarte posibil sa nu fi fost aspirata cum trebuie la nastere si de asta sa fornaie.Dureaza ceva,dar se va curata singura pana la urma.
Monica,sanatate multa la pui mic. 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...