Parintii naturali vor cunoaste fam adoptatoare (2)
Raspunsuri - Pagina 8
daphnyie spune:
Catty, inca o data felicitari !
Fetele, sunt alaturi de voi chiar daca abia apuc sa citesc, ce sa mai zic de scris, dar am printat si eu tabele (mersi nico) si incerc sa strang cat mai multe semnaturi.
Cat despre asociatie, categoric vreau sa fiu membru si sa cotizez.
catty spune:
La asociatie ma bag si eu. Sa ne spuneti daca aveti nevoie de ceva ajutor, de formular de act constitutiv, etc
ioanaalice spune:
Miha, raspunsul este afirmativ. E crucea din fata magazinului Unirea. Alta nu mai e.
Pentru cele care au intrat mai tarziu pe subiectul acesta, revin cu informatii: la Unirea, la 'cruce', incepand cu ora 11, pe 4 mai, duminica, vom strange semnaturi pentru memoriul care dorim sa-l depunem la ORA. So, avem nevoie de cat mai multe semnaturi, asa ca cine doreste sa vina in perioada de timp 11-14 (deocamdata) ca sa semneze in tabel este foarte bine venit.
Nu stiu daca o sa mai intru pe net curand, asa ca va urez la toate sarbatori pascale cat mai linistite si mai pline de caldura si lumina. Si cat mai multa Iubire!
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
nico_ro spune:
Fetelor am doua probleme de discutat:
1) Ideea mea cu preotii nu s-a dovedit a fi foarte buna, fiindca desi cel de sus sunt sigura ca ne sustine, slujitorii lui se dau inapoi foarte repede cu toate ca tot ce le-am cerut a fost sa lase listele si niste fluturasi (pe care i-am conceput pt ca lumea sa citeasca repede despre ce e vorba) pe masa unde se vand lumanari sau alta masa in biserica si la inceput de slujba sa anunte scurt pt ce-s listele. Credeti-ma ca bat in retragere pe partea asta fiindca sunt privita ca o ciudatenie, mai bine cer semnaturi eu de la cine pot. Deci daca n-ati apelat deja la varianta asta, mai bine alegeti alta.
2) Cum vor fi utilizate voturile de pe petitia online? Deja sunt 1047 si mai e o saptamana de vot. Sa dea DD sa se adune cat mai multe, insa 1047 voturi = 128 pagini de printat, iar ca sa le ia in considerare ORA ar trebui printate si duse, nu? Asta inseamna timp si o imprimanta eficienta si cineva din Bucuresti sa se ocupe (sau din provincie, dar care sa ajunga la ORA luni 5 mai la 10).
Poate s-a discutat asta si n-am fost pe faza?!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4ebedd6199c5caedfca458&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
catty spune:
NICO_RO, sunt preoti si preoti. Parerea mea este sa mai incerci la bisericute mici de cartier unde sunt preoti parohi tineri. Ei sunt mai deschisi la ideile astea si nu fac atata caz pe tema asta. De ex pe finuta noastra a botezat-o un preot tanar, care a fost de acord sa vina acasa la maternala, desi era la o distanta de 35 de km. Oricum eu nu ii inteleg pe oamenii astia. Majoritatea sunt dusi cu pluta, din pacate
asi spune:
Imi pare rau ca nu a mers cu biserica
Important e sa va intalniti si sa semnati si pe viu nu numai on line.
Saptamana viitoare definitivam cu asociatia.Am facut rezervarea de nume si asteptam confirmarea care va iesi numai dupa Paste.
Petitia on line va ajunge si la ORA si nu numai.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
neata fetelor!
nico-ro - imi pare rau si mie ca nu merge cu preotii, dar sunt preoti si preoti...
cate despre petitie, nu stiu daca trebuie imprimate listele, va fi trimisa electronic, nu?
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
anaisanais spune:
quote:
Originally posted by asi
Imi pare rau ca nu a mers cu biserica
Important e sa va intalniti si sa semnati si pe viu nu numai on line.
Saptamana viitoare definitivam cu asociatia.Am facut rezervarea de nume si asteptam confirmarea care va iesi numai dupa Paste.
Petitia on line va ajunge si la ORA si nu numai.
Cum se va numi? Veti posta toate documentele on line? Ma refer la statut, de exempli. Este o asociatie nationala care este deschisa tuturor parintilor adoptatori sau numai pentru cei de la Cluj si zonele adiacente? Intreb pentru ca vreau sa devin membru. Pentru Bucuresti sau alte orase se vor infiinta filiale? Cat este cotizatia si cum se achita? In afara de acest obiectiv concret, memoriu impotriva modificarii legii 273 isi mai propune si altceva asociatia, adica, intruniri ale membrilor, actiuni pro - adoptie sau intalniri ale parintilor cu copii adoptati?
Imi pare rau ca sunt asa insistenta, dar chiar ma intereseaza....
Va doresc numai bine!
asi spune:
Cu siguranta va fi o asociatie nationala dar si cu membri din afara Romaniei.Se vor infiinta si filiale depinde de numarul de mebmrii.Sediul central va fi la Cluj.
Asociatia va avea obiectiv principal promovarea adoptiei si vor mai fi si altele suport pentru cei care au adoptat si pentru cei care vor sa adopte, intalniri ale copiilor adoptati si a familiilor etc.Probabil ne vom face un site in care vor fi toate detaliile statut, membrii, proiecte, inalniri.
Din cate stiu eu cotizatia va fii la nivel de 30-35 de lei pe luna(inca nu e sigur)si se va depune intr-un cont al asociatiei.Inca numele nu e definitiv dar va fii ceva de genul PROADOPTIA,asociatia familiilor adoptatoare.
Luni 28 mai avem o intalnire si atunci o sa stiu mai multe detalii.
anaisanais spune:
Foarte multumesc pentru informare, de-abia astept si alte amanunte!Spor la treaba si daca pot ajuta, te rog sa-mi spui!
Pana atunci....Numai bine!