Parintii naturali vor cunoaste fam adoptatoare (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

in sfarsit incepem sa fim auziti si bagati in seama...
Doamne ajuta !!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Buna ziua,dragelor.Sabineta, multumim mult pentru EZ si pentru tot.Pana la urma cand mergem la ANPC si Secretariatul Guvernului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Daca nu aveti nimic impotriva putem merge luni de dimineatza pe la 10.00. Stie cineva adresa exacta?
Sabineta- ai reusit s atrimiti ceva pe net la avocatul poporului?
Si eu stiu ca se putea face on line.

Pupici,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Eu nu am nimic impotriva.Cum ramane?Ne vedem la sf saptamanii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna ,

Unde ne putem intalni ca as veni si eu daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Am verificat. Putem sesiza on-line avocatul poporului si, mai mult, putem cere consultanta juridica.
http://www.consultatii-juridice.ro/servicii.php
Ma gandeam la ce ni s-a spus de la ORA, ca avocatul poporului a dat rasp negativ la modificarile Curtii Constitutionale...
Chiar sa fie CC organism suprem in statul asta si atatia mii de copiii sa sufere pt ca fosilele alea nu au habar de realitate????
Si la urma urmei, daca este instanta suprema, putem incerca sa recunoasca ce prostii a scornit si sa schimbe modificarea...
Stiu ca Proadoptia a angajat o firm ade avocatura, dar poate avocatul poporului are mai multa putere...

Daria, Miha si Claudia ramane pe luni?

Mergi la inceput

In ceea ce ma priveste,este OK pentru luni.Dar totusi nu putem sa ne strangem mai multe persoane?
Sabina,si in articolul din EZ scria ca ORA,nu poate decat sa respecte decizia cc(intentionat litere mici).Daca am lua legatura cu avocatii ProAdoptia sa ne indrume pentru luni?Poate ar trebui sa mergem la Guvern si sa abordam cat mai multe persoane care intra,in felul acesta vor afla mai repede de demersurile noastre.Nu stiu,zic si eu.Oricum, sustin propunerea lui Ioanaalice sa ne vedem la sf saptamanii,poate vin si mai multe fete si reusim sa legam mai multe idei.
Claudia,ai PM.

Mergi la inceput

Cu fetele la Cluj ati vorbit?Ce au facut avocatii?Putem sa ajutam si noi cumva?
Scuze,in primul rand,multumim celor de la Cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Da, hai sa ne vedem dum dim in Carol (poate samb unele fete lucreaza) si facem un plan de bataie.
Eu vin, Ioanaalice vine... Daria? Miha? Claudia?

Ioana, tine-ne te rog la curent cu ce fac avocatii, ca sa nu ne apucam sa mergem si noi pe unde au fost ei...
Adica sa actionam unitar... sa nu se considere ca nu stim unii de altii si putem fi dusi cu preshul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elke spune:

quote:
Originally posted by dariastoica

Cu fetele la Cluj ati vorbit?Ce au facut avocatii?Putem sa ajutam si noi cumva?
Scuze,in primul rand,multumim celor de la Cluj!

PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA.

Buna seara tuturor si felicitari pentru ce tot ce faceti !

Vis a vis de demersurile Proadoptia pot doar sa va spun
ca maine dimineata ,Mircea Popescu (adica sotul meu impreuna
cu avocatii de la cabinetul de avocatura vor avea intalnire cu
cei de la ORA ( cu D-na Gabriela Petrescu si cu seful serviciului juridic ) sa incercam sa introducem acel principiu al confidentialitatii ... caci se pare ca decizia de citare a parintilor firesti la incuvintare va ramane "pe pozitie" in lege .

Cu Avocatul Poporului am luat noi legatura si din pacate raspunsul a fost ca ei nu au competenta sa judece o decizie a CC.Si-au exprimat parerea ..dar doar atit...nu o pot contesta !

Maine revin cu noutati .

Mergi la inceput