TRASEU ROMANIA -ALBENA

TRASEU ROMANIA -ALBENA | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu cateva relatii despre Bulgaria.
Anul acesta as vrea sa ajung in Bulgaria la Mare si nu stiu practic pe unde s-o iau,cati kilometri sunt si in cat timp ajung acolo.
Cea mai apropiata statiune imi pare a fi Albena ,apoi Nisipurile de Aur.
Ce-mi recomandati?As vrea ceva cu All Inclusive si daca-mi puteti spune pe unde este mai bine sa ies din tara si cat timp fac cu masina pana acolo mi-ar fi de mare ajutor,tinand cont ca am si un copil cu mine.
Multumesc anticipat si astept sfaturile voastre.

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica, depinde, cred si de unde pleci. Din Bucuresti, eu fiind sofer aproximativ neexperimentat, cu o ratacire mica in Mangalia si un miniocol intre Albena si Nisipuri (nu am trecut prin Abena si am ocolit prin niste dealuri) am facut aproximativ 6 ore pe traseul prin Vama Veche. TIn sa precizez si ca pe portiunea de Bulgaria am incercat sa respect restrictiile lor de 40 kmh si mai era si o portiune de drum in lucru. La intoracere, pentru ca tocmai fusese accidentul ala groaznic pe autostrada (cauzat de fumul de la lanurile arse, nu stiu daca va amintiti) si mama ma presa la telefon sa nu vin pe acolo, m-am intors pe la Varna. Adevarul e ca desi mai obositor traseul (drumul nu e f serpuit dar urca/coboara mult) am ajuns cu aproape 2 ore mai repede.
Drumurile sunt relativ ok, pe la Varna ai si o portiune de autostrada destul de buna, tara insa e ca si parasita, mie mi-a lasat o senzatie aiurea (in afara de litoral) si parca abia asteptam sa ies. Anul asta o voi traversa cu totul si am emotii deja.
A, sa nu incerci sa cumperi ceva in euro, in afara de spaga daca va opreste politia. Noi am incercat sa alimentam cu benzina si nu ne-au dat pe euro. In schimb, desi auzisem muuulte istorii, nu ne-a oprit politia si nu am vazut decat un singur radar, la intoarcere, dar deja ma avertizasera o gramada de bulgari cu farurile si mergeam incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

pana la CTA pe autostrada,pe urma prin statiuni, de la vAMA VECHE mai sunt 80 km pana la Albena, cu indicatoare, nu te ratacesti.noi am facut 5 ore din usa in usa, dar nu spun ce viteza pe autostrada.pe urma... ca in statiuni, coada, treceri pietoni,...

nu e bine sa mergi cu bacul pe la Giurgiu ptr ca acolo astepti sa se umple si pe urma pleaca, sau poate sun multi si nu intri, mai stai o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La Giurgiu se trece pe pod nu cu bacul. Nu astepti decat putin la caoda la taxa de pod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

EU am incercat si varianta Vama Veche si varianta Giurgiu si categoric a doua e mult mai buna si mai scurta! Salvezi cel putin 2 ore jumate (asta daca nu cumva mai mult pentru ca daca dupa ce se iese dupa autostrada noastra se merge bara la bara poti face si 6 ore pina in Vama Veche!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si dupa cum spunea si Aissa, la Giurgiu nu se trece cu bacul. Noi am stat cam 30 de secunde sa se uite la pasapoarte si inca pe atit sa platim taxa de pod!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ne trebuie pasaport?Nu trecem doar cu buletinul si Certificatul de nastere al copilului?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Drumul cel mai scurt si mai bun este pe la Giurgiu,nu se trece cu bacul;traseul este Giurgiu-Ruse-Shumen,Varna,Albena.Daca vrei sa mergi mai mult prin Romania,traseul este prin Vama Veche,insa in sezon este foarte aglomerat si vei lungi traseul foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Ne trebuie pasaport?Nu trecem doar cu buletinul si Certificatul de nastere al copilului?

Monikka

Copilul trece numai cu pasaport (individual sau trecut pe pasaportul unui parinte). Nu se trece cu certificatul de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mut mesajele la subiectul despre Bulgaria: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105007

Roxana

Mergi la inceput