Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Fetelor dans va rog !
Hai Simonacip! curaj maine si asteptam vesti.

Hai Cadina !

succes maine fetelor ! suntem alaturi de voi !

Ma bag la patut, am avut o zi tare istovitoare, am fost in parc, apoi nitel la cumparaturi, apoi am avut musafiri. Sper sa nu mai am arsuri si o juma de noapte alba.

Pup fetele cucuiete ! Noapte buna !

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

si eu am facut azi proba la niste pantalonasi scurti si niste blugi si nu-mi mai intrau nici pana la genunchi.. de maieuri si tricouri, nu va mai zic. am donat deja cateva perechi de blugi care nu-mi vor mai veni veci!!! dar parca imi pare rau de unele haine ca imi erau dragi..si multe n-am apucat sa le port cine stie ce ca m-am ingrasat brusc si au fost achizitionate in primul trimestru. ma cuprinsa nostalgia vremurilor cand purtam blugi..acum, numai pantalon de trening.
azi, mergand prin oras, m-am uitat intr-o vitrina si am vazut cu oroare cat de mult mi-a crescut fundul...m-am speriat!!eram ca un 8 intors pe diagonala. uf!
sunt putin dezamagita ca ne-a atras preotul atentia sa nu facem henky-penky ca e pacat cu bebe in burta si post, bla. si acu sotul nu mai vrea, iar eu sunt un pachet de hormoni cu picioare!!!

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by aldaesme

Salutare, salutare, mesaj important din Belgia!!!

ROBERTZEL de Simonix s-a nascut pe 20 aprilie 2008 la ora 6:12 AM. Are 2.750kg, 48 cm si este asa de frumos!!!! A fost o nastere de VIS!!!

Bine ai venit pe lume ROBERT, sa ai o VIATA SUPERBA alaturi de frumosii tai parinti!!! Sa fii sanatos si vesel dar mai ales sa fii intotdeauna TU!!!

o seara frumoasa,

Esme

Bine-ai venit bebe Robert. Sa fii cuminte, mancacios, sa cresti mare si sa asculti de mami.
Felicitari Simonix si refacere rapida si sa te bucuri de bebelusul tau (mai ales ca odata cu nasterea ai scapat de mancarimi )

Multa bafta maine cadina si simonacip Sa aveti nasteri usoare si sa ne anuntati si pe noi cat mai repede .

Eu is bine, vineri am aflat ca mi s-a inchis colul (cica era intredeschis la ultimul consult si deaia mi s-a recomandat sa stau la pat), dar totusi sa stau cuminte, si sa mai stau prin pat cat mai mult, macar pana trecem de sapt 37.

Pupici tuturor si somn usor

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, sunt la sis, ne pregatim pentru spital maine.
Sis a luat ricinul si acum vrem sa ne bagam in patuc.

Nu puteam sa nu felicitam si noi mamica de Robertzel.
Bravo, SIMONIX !!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Cum s-a produs evenimentul? Inducere sau spontan???
Oricum ar fi, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!!!!!!
Doamne ajuta sa vina toti fara probleme, fetelor.

Alina-Anto, asteptam pozici maine!!
Nicole, nici eu nu pot vedea ce ai postat. Mai incearca odata.
Noapte buna, maine cu bine si - speram cu inca doi bbei sanatoi si frumosi la odisee!!!!!!!!!!!

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Bine ai venit bebe de simonix!!! sa fii sanatos, mancacios si s-o iubesti pe mamica mult! asa cum te iubeste ea pe tine.
Nicole vazut poze, placut foarte funky sepcuta, hihi. parca m-as da si eu pe rochite ca tot veni vara. mi se cam coace in pantalon
Ylari scapa de stres! n-ai asa ceva. stai cuminte! stii tu, inspiri adanc...numeri pan' la 10, huuuusfrabaaaaaaaa GATA! si la urmatorul control, zi-i doctorului sa traga un ochi sa vada daca ai ceva acolo sa stai linistita. dar bubita de la gura n-are leg cu ..jos. linisteste-te. daca nu te mananca, arde, furnica etc.. nimic la parter, e ok.

Mergi la inceput

Multa bafta maine cadina si simonacip go go go! va sustinem!
asteptam vesti si pozici!

Mergi la inceput

gata, parasesc calculatorul. ma bag langa sotior, ca maine trebuie sa se trezeasca la 6.30 sa plece la sb ca incepe lucrul. of. raman singura iar o sapt revin insomniile.
Simonicacip, Cadina, bafta!! sa auzim de bine

noapte buna fara prea multe pauze de si fara insomnii. sa aveti un somn linistit

ne maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Wow a nascut Simonix!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba un baietel mancacios! Si el abia in mai ar fi trebuit sa vina pe lume, dar a prins berbecu pe ultima suta! Ambitiosule de bebe Robert bine ai venit pe lume!

Nicole am vazut hainutele e David si sunt foarte mumoase! Sa le purtati sanatosi! Si noi avem body de la Esca si sunt faine...se spala frumos, se calca usor si au texte super haioase!
Despre tex-uri scria o mamica la Clubul scutecelor ca in Italia e scandal mare ca folosesc nu stiu ce chimicale la fabricarea lor si au fost interzise.

iulia roaga-te sa ai laptic si sa vezi ca ai sanse sa fii mai slaba ca inainte...se slabeste f bine de la alaptat si fara efort.
Cat despre popa...o fi post,insa eu as vrea sa-l vad pe el cu 6 de post plus inca patru-opt sapt in lauzie fara sex...pai bietu tati ce sa faca jumate de an!
Fetele eu nu m-am spovedit si impartasit de multa vreme...si nici nu am de gand...Nu ma apasa pacatele si nici duhovnic de incredere nu am gasit.

Ma duc sa vad si patutu` cu oite! Cris ar fi in stare sa se culce el in patut daca as lua si eu cu oite...si asa o paturica din aia cu broscute o tot ia sa doarma cu ea...desi stie ca e a lu` bebe.

Doamne ajuta ptr maine! Scot majoretele ptr fete!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Bine ai venit pe lume Robert. Refacere usoara Simonix si multa sanatate.

Bafta multa maine (adica azi la voi) Cadina si Simonacip. Tinem pumnii sa fie bine. Doamne ajuta.

Numai bine tuturor.

38+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

vad ca toata lumea a dormit in noaptea asta.
eu m-am trezit la ora 5 si nu am mai putut dormi.

Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput