Mamici de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
YLARI spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Ylari, bubita o fi de la ceva ce ai mincat si nu ti-a priit...Ma bucur ca te-ai simtit bine la gratarel...Oof, abia astept sa pot sa ies si eu cu puiul din casa, moooama sa vezi atunci ce plimbari vom trage...Si ce we cu sis si cu Mirciulica prin toate parcurile Bucurestiului. Presimt o vara frumoasa. Doamne AJuta!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Dragutzica, io stiu de la ce o fi??? Habar n-am si ma enerveaza teribil chestia asta... Ca nu stiu ce e... O fi herpes? Ca am citit numai de nashpa despre asta. Oricum am sa ii spun doctoritzei, sa vedem ce spune...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Andree27 spune:
Fetelor,
Am revenit de la padurice!!iiuuii ce bine a fost!!!Am mancat cat Burcus,ca o sparta!!!!Da asa bine a fost si a fost si o vreme superba!
Iulia merci de urare si sa stii ca mie nu mai imie buna verigheta nu stiu de cand!!Scapi de umflatul degetelor si a picioarelor dupa ce nasti!!!
[b]Ylari cum a fost?????
Ma duc sa fac o baie si sa ma pun in pat!!
Ne auzim maine!
SImona si Cadina multa,multa bafta maine si sa dati de veste!!!!! cate unu la fiecare!!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
mi_bebelina spune:
Simona si Cadina, bafta multa maine, nastere usoara, bebei sanatosi, refacere rapida si sa ne recitim cu bine!
DanaH spune:
fetele, si eu m-am strans pe acasa dupa o zi superba. in sfarsit o zi insorita si la noi. am facut doua gratare azi, unul la noi acasa, cu finutele mele care s-au bucurat foarte tare de soare, iar altul la un florin.
acum sunt cam rupta de oboseala, dar a fost o zi frumoasa. de cand astept o astfel de zi insorita.
bebelusa cred ca s-a bucurat si ea de soare. a fost o zbantuiala pe ea... numai valuri valuri facea burta mea. eu cred ca daca a vazut ca nu paote sa iasa pe unde trebuie, acum vrea sa iasa prin buric. eu sper ca totusi are rabdare pana joi.
urez si eu din nou multa bafta si curaj feletor maine.
va pupici.
Dana 38+
iulia83 spune:
uf, nu-mi ziceti de peste ca mama azi a gatit numa asa ceva. ciorba ..bleah... de peste, peste la cuptor, peste pe gratar...peste, peste si iar peste..cah!!! am mers la kfc sa-mi bag un twister la matz ca altfel crapam. dupa cum am zis...acum sunt socrii pe la mine, au venit cu un calugar de ne-a facut sfestanie, ne-am impartasit...eu m-am retras putin ca nu mai suport mirosul de peste. se ocupa mama de tot.
montaram patutul sa-l vada si ei si i-am facut poze. o sa le pun mai tarziu sa vedeti ce patut minunat mi-am luat si saltelutza cu oite..abia astept sa pun cacacioasa mica in el...azi imi sughita toata ziua..ma laudai la toata lumea ca fata mea sughite acum
voi pe unde umblati?
Poze Iulia 32 viitoare mamica de
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
andreap spune:
Eu una am fost in parc,apoi la chinezesc(),la cofetarie,iar in parc..sunt franta!!!!!si mai trbeuie sa termin si un proiect..norocul meu ca a sosit soacra(maine il interneaza ptr.o opertaie pe socrul meu),asa ca zgubiloe e 'ocupata'
Simona,tin pumnii
Cadina,si tie multa bafta!
ne auzim maine..o seara buna
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
MissParker spune:
Multa bafta maine pentru
simonacip si cadina
Sa ne dati vesti bune, ca ati nascut fara probleme si bebeii sunt sanatosi (scor Apgar 10)!!
Magnetism, bine ca te-ai mai linistit putin, totul va fi ok
DanaH, bine ca nu sunt eu singura care se simte ciudat...
Eu azi am fost tot foarte letargica, am stat numai in casa, singura "activitate" a fost ca am gatit un cous-cous cu legume si m-am spalat pe cap, in rest numai pe canapea la TV, la seriale... si am mai stat si o jumatate de ora pe balcon la soare, sa citesc... Nu mai stau comod, oriunde m-as aseza, nu stiu ce naiba e cu mine, am o stare inca proasta, de melancolie blegoasa, nu-mi arde de nimic... M-o fi pocnit depresia pre partum
Ma simt apatica, obosita de la atata stat degeaba (!), maine sunt nerabdatoare sa merg la a doua sedinta la cursul pregatitor pt. nastere, sa vad ce ne mai invata si sa mai ies putin din casa... ca simt ca deja putrezesc...
In plus, parca a inceput sa mi se faca tot mai frica de toate alea la nastere... dar las' ca-mi revin eu cat de curand!
Noapte buna, fetelor, incercati sa dormiti cat mai bine!!
Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mihaser spune:
Lavi eu am facut testul la Bioclinica aici in Timisoara...si in cateva ore am primit rezultatul...Poti manca inainte...Eu mi-am facut IgM si IgG ptr VZO. La Bucuresti cred ca se face la institutul unde este Streinu Cercel...nu mai imi aduc aminte exact cum se numeste..Bals parca!
Eu te sfatuiesc sa nu-l stresezi pe Bogdanel...O sa vezi ca o sa fie bine...toate riscam sa nu apara medicul...Eu prima data am nascut cu ex directoarea spitalului si mi s-a rupt apa dimineata de tot sambata...cred ca la ora 6 am sunat la ea...si a venit...La 8 cred ca era la spital.
Lasa ca are Doamne Doamne grija de noi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Nicole1980 spune:
Buna,
Va trimit poze cu o parte din hainutele lui Bebe David.
Noi ne-am tolanit toata ziua astazi ca pisoiasii. Acum imi pare rau ca nu am iesit si noi la gratar sau in parc.
http://community.webshots.com/user/Nicolemusat
Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN
alina_anto spune:
Fetelor, am avut si eu zi de gratar!! L-am sarbatorit pe sotul meu (ziua lui e maine) la parinti, la curte. Am mancat peste, creveti, mici....dar cel mai bun a fost tortul! Biscotino de la Agapitos! A fost asa frumos afara! Cred ca am pus si eu 1 kg pe mine azi... Dar am facut si o plimbare prelungita prin parc, asa ca ma simt mai bine acum..
Simona Iti tin pumnii stransi pt maine!! Bebe Matei sa vina pe lume hotarat si vioi! Te pup
cadina bafta maine! Sa aduci pe lume un bebe sanatos, mancacios si norocos!
Socrate Iti pregatim majoretele! Sa ne anunti din timp!
Si cleo mai are putin, si aimee, DanaH..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA