Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Raspunsuri - Pagina 9
unducthable spune:
Laura, sunt inca ... aiurea.. tocmai am venit si de la Biserica .. , scuza-ma ca intreb
deci pe Thea ai avut-o dupa toate aceste nenorociri ?
si ai luat ceva cand ai aflat ca esti gravida, ti-a dat ceva ??
p.s. ma plec in fata durerii tale ... fara margini ... si stiii ca nu sunt cuvinte de spus ... in fata a ceea ce ai trecut ...
O PUP CU DRAG PE SCUMPA DE THEA , SA II DEA DUMNEZEU O VIATA FRUMOASA SI SANATATE !!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
iubita_tiana spune:
INCREDIBIL, DUPA atata durere si pierderi un bebe sanatos, felicitari pt Thea,pe fetita mea ar fi trebuit sa o cheme TIANA....asemenea povesti imi dau speranta.....
propun fetelor,care ma sustineti sa impartim pareri despre cat timp trebuie sa treaca de la o pierdere pt a avea un alt bebe.....
TIANA
Laura Ioana spune:
Diana, da, Thea s-a nascut anul acesta, pe 3 ianuarie. Ea e minunea mea
Dupa fetita pierduta asta mi-a fost primul gand (cred ca asta m-a tzinut intreaga la minte, pentru ca am simtit la propriu cum o iau razna): nu ma las pana nu am un copilas in brate!
Am luat cateva luni inainte de a ramane insarcinata elevit si acid folic (se iau cu 3 luni inainte de orice sarcina, iar la mine s-a intamplat ca nu am ramas din prima, asa ca am tot luat), apoi, din prima clipa in care am aflat ca-s insarcinata am luat utrogestan, pe cale orala, doar 2/zi, pe care l-am schimbat cu duphaston (pana pe la 20 de sapt), ptc imi era fff greata de la utrogestan. Dr mi-a dat si injectii cu gravibinon, dar nu le-am facut. Le-am luat (ca-mi daduse reteta gratuita) si le-am dat mai departe unei fete ce avea nevoie, dupa ce nu s-a mai gasit in farmacii. Toata sarcina am luat elevit, acid folic pana pe la 18 sapt (se recomanda pana la 12 sapt, dar nu face rau) si maltofer (din trimestrul al 2-lea). Atat! Nu am vrut tratamente, nu am mai stat in pat (chiar daca mi-am luat CM cu o luna inainte de a intra in prenatal), m-am plimbat, am mers cu masina si m-am rugat sa fie bine!
Multumesc mult pentru urari! Si tie iti doresc sa reusesti cat de curand!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
unducthable spune:
eu sunt nascuta pe 6 ianuarie ...
nici nu stii ce pretioase sunt vorbele tale
sa stii ca chiar cand luasem hartia cu valoarea din sange cand am vazut ca a murit , am stat pe banca in curtea laboratorului, timpul a stat in loc , am simtit ca nu mai traiesc dar in acelasi timp am simtit ca nu ma las pana nu voi ramane iar gravida si voi naste copilul nostru, la fel ca tine, probabil altfel inebuneam si eu ...
sa fiti binecuvantati si iubiti si feriti de necazuri !
digeka spune:
Laura - intr-adevar nu exista cuvinte sa aline durerea...
Ma bucur mult de tot pt reusita ta si pentru minunea ce ai realizat-o, sa fiti sanatoase
Stiti ca eu la fel cand am mers la acel eco de control si m-au anuntat, parca m-a lovit cineva in cap, simteam peretii peste mine si o stupoare si o negatie, efectiv nu intelegeam cum si de ce ...
Si urmatoarea intrebare cand am intrat la medic a fost cand putem face urmatorul FIV, pt ca la noi asta e, deci pe natural nu prea sanse.
La moment incerc si eu sa ma iau cu alte ganduri si sa nu am ideea fixa, pentru ca urmatoarele luni nu e voie, asa ca tre sa ne bucuram de viata si cu speranta inainte.
brigita spune:
quote:
Originally posted by iubita_tiana
VAD CA ESTI DIN MURES, LA CE MEDIC AI UMBLAT,eu merg la dr molnar.....merci ca esti langa mine,sper sa fie bine data viitoare...
TIANA
Motivul principal ptr. care am intrat la acest topic a fost acela de a arata fetelor ca trebuie sa te ridici, sa mergi mai departe....
Dupa ce mi-am pierdut baietelul de doar 4 zile, pot sa zic ca parca nu eram eu,parca eram absenta, nu puteam sa accept ca toate visele, sperantele s-au spulberat intr-o clipa! Si asa am fost 3 luni de zile! M-a ajutat ft. mult ginec. meu(dr. Pupaza) care pot sa zic cami-a tras un sut in ... prietenesc.M-a facut sa inteleg ca asa nu se poate, practic am aceasi sanse sa se intample din nou ca toata lumea(cauza ce a provocat dezl. de placenta, nasterea prematura erau necunoscute, bb sanatos dar "necopt"inca). Atunci Dupa 3 luni de la cezariana) mi-am zis ca NU MA LAS pana nu o sa am 2 copilasi. Am inceput sa traiesc din nou,cautam compania gravidutelor, copilasilor...Stiam una si buna LUPT CA SA-MI INDEPLINESC VISUL. Daca as fii fost pesimista, lasam sa ma copleseasca durerea de tot,poate nu reuseam. Am avut perioda mea de doliu, dar a trebuit s-o las in urma.Cel putin asa am simtit. Asta nu inseamna ca am uitat, nici macar superbele mele d-soare nu pot sa-l inlocuiasca,dar nu avem ce face, viata merge mai departe, cu bune , cu rele! Si mai stiu un lucru: nimic nu e intamplator...
Asa ca atunci cand simti ca esti pregatita,incearca sa faci planuri,viseaza din nou....Lupta, fii optimista,nu te lasa si sigur vei reusii!!! Mesaj valabil si ptr. DIANA, de fapt ptr. oricine are nevoie de incurajari.Si credeti-ma vin din suflet.
PS e ft. bun si dr. Molnar.
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
unducthable spune:
acelasi mesaj de incurajare il voi da si eu cand voi fii gravida sau cand deja voi avea copilul meu in brate , sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede acel moment ...
eu sunt sigura ca toate fetele , indiferent de durere si de intrebari, SE LUPTA , eu simt asta si stiu asta
am plecat din Bucuresti, numai bine, diana
Idaira spune:
Un link pt a va delecta retina si sufletul...
Daca e sa fie...va fi !!!!
Cautind o bucatica de viata
Laura Ioana spune:
Tiana si eu am fost pacienta dr Molnar Claudiu. E un om deosebit si un dr f bun, chiar daca primele 2 sarcini oprite in evolutie au fost in timp ce mergeam la el. Nu a fost vina lui, chiar mi-ar fi placut sa merg la tg mures si sa nasc cu el (la sarcina cu fetita din 2006) dar era prea mare distanta p.nt-tg. mures. Ti-l recomand din inima!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
catty spune:
Buna seara fete dragi,
Am intrat doar sa vad ce mai faceti si am vazut cu parere de rau ca nr fetelor care si-au pierdut ingerasii a crescut. Imi pare tare rau sa stiti, dar fruntea sus ca toate se intampla in lumea asta la timpul lor.
Laura, sa iti traiasca Thea si sa va aduca numai bucurii.
Felicitari tuturor gravidutelor si sa aveti sarcini si nasteri usoare.
Pt cine isi mai aduce aminte de mine, vreau sa va spun ca noi am finalizat adoptia miercuri pe 23 aprilie, asa ca micuta Alexandra este acum oficial "inmatriculata" pe numele nostru.
Va doresc un Pastre fericit si lumina nasterii Domnului sa va umple sufletele de dragoste, credinta si speranta.
Pupici tuturor