**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Oliver

Ali24 pentru Rafael Albert

Ciuffy pentru Nicolae Spiridon

IrinutzaS pentru Stefan

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mihamora multumim

Cristinamaria distractie placuta in Grecia si multumim pentru urarile in avans.

Vazut pitic umblator de Alyna si pui aniversat de Ella

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

La multi ani pt tori sarbatoritii zilei de astazi!

Vali, felicitari pt dintisor, a asteptat un moment special ca sa apara!

Ckristina, imi pare rau ca nu mai dispar problemele astea, se tin scai, dar sigur va veni si momentul in care o sa fie totul in regula.Eu m-am resemnat ca trebuie sa-l dau cu crema pe Andrei de 2 ori/zi pe fata si pe picioare, dar macar asa tinem bubitele in frau si aratam normal.Felicitari pt nunta, o sa fie foarte frumos, sunt convinsa, o sa ai si o domnisoara de onoare pe cinste(Bia);legat de rochita, sunt destule magazine, unele intr-adevar cum a zis Graviduta cu rochii de-ti vine sa fugi cand le vezi(bine, eu sunt adepta lucrurilor simple, nu imi plac paietele,dantelele, volanasele, briz-brizuri, etc.), dar cu siguranta o sa iti gasesti rochia TA.

Pepsi, imi pare rau ca David mai are probleme cu otita, sper sa ii treaca cat mai repede.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI! Oliver de Alegrutza!

Si un Paste Fericit si numai bine tuturor

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Alyna si Vali, felicitari pt noii iepurasi!
Ella, la multi ani pt bobul tau!
Mai vroiam sa mai felicit pe cineva, dar nu mai stiu pe cine..deh..memorie scurta.., asa ca urez la multi ani sau, dupa caz, la multe lunite pentru sarbatoritii de azi!
Va invit la CAPITOL NOU.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Uram si noi La multi ani! capsunelelor care implinesc sau au implinit un an si de asemenea PASTE FERICIT!!!! ]

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput