Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
honey79 spune:
Zuzici...am voie sa pap salata de boeuf ???
Ma gandesc sa fac de Pasti,caci este preferata mea...dar, daca o fac, as vrea si sa pot papa. daca nu, nu mai fac. Ce ziceti? Mai ales ca intra ine a castraveti murati si mazare...de astea mi-e teama, sa nu ii fac stomacul lui Andrew vraiste.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miki_baby spune:
Honey, eu am mancat salata boeuf si Saara n-a avut nimic!Singura chestie e sa folosesti maioneza vegetala, pentru ca cea normala are ou crud.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
honey79 spune:
Mersi de raspuns,Miki.Uite ca la oul crud nici nu ma gandisem. Credeam ca numai in sarcina trebuia sa ne ferim de el. Bun de stiut.
Ahhhh si Saara e o frumoasa frumoasa.Sa nu te mai iei de urechiusele ei.
Am vazut si pozici de Jelimoni ( si am studiat aseara iarasi gimnastica lui bebe )ce grasunel frumos ...ce l-as mai ciupi eu de bulanele si de falcute...
Frumosi nashi, Ellenuta....sa va traiasca finii si sa fie intr-un ceas bun. Si frumoasa si nasa mica si smechela smechela.
Alinush, pupici Anitei...Cat despre motor.... ce sa zic... esti curajoasa.Mie mi-e o frica de mor de motociclete. Poate si pentru ca nu stapansec nici bicicleta, cum trebuie.
Zic si eu LA MULTI ANI !!! celor care astazi isi serbeaza onomastica.
LA MULTI ANI!!! si Clopoteilor frumosi,care azi implinesc un numar de lunite...fie ele 4, 3 sau 2.
Pupici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
danybv spune:
buna fetelor
LA MULTI ANI !!!!! tuturor celor care poarte numele de flori
La Multi Ani !!!! si pentru bebeii care implinesc 2,3,4 lunite : sa creasca mari si sanatosi
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
grati.ela spune:
La multi ani CamiH! La multi ani bebe Iris! La multi ani tuturor in aceasta zi de sarbatoare!
Multi pupici bebicilor care au implinit luna! Sa fie sanatosi, voiosi si sa bucure parintii in fiecare clipa!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danybv spune:
ven si gratiela aveti niste copii foarte frumosi sa va traiasca si sa va bucurati de ei
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
virgo spune:
Fabulez ? O iau razna ????
Caz nu plange niciodata fara motiv . Caz plange cand are nevoie de ceva iar plansul e diferit pentru fiecare nevoie . Cand e de foame e cel mai razvratit !
Faza : il pun pe canapea , la somn . Tocmai mancase . El tipa si arunca patura cu piciorushele . Il acopar din nou . El iarasi arunca patura . N-a tacut pana nu m-am uitat la hainute : se udase pana la umeri ! Apoi a zambit , ceva de genul : aha , te-ai prins . L-am schimbat si a adormit cinci minute mai tarziu cu un zambet satisfacut .
Jizzzzzzz ...
danonique spune:
Multumim frumos tuturor mamicilor care ne-au felicitat pentru implinirea celor 4 luni.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
Cum azi e duminica Floriilor ma gandeam ca eu nu am flori preferate.Mie imi plac toate florile.Voi cum stati cu preferintele?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert