Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Am si io un pitic...mi se pare ca nu prea mai doarme ziua....adika de la 2 reprize de somn, clar a renuntat la una, iar aia unica care i-a mai ramas nu e niciodata mai lunga de 2 ore.
Azi de exp. a dormit fix o ora, in rest energie maxima, alergatura si calarit umerii de taica-su la greu. A picat mort la 9 imediat dupa baita!!!
Io zic ca totusi e cam scurt somnul asta, chiar daca doarme apoi toata noaptea...

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Si Alexandra a trecut de la doua reprize de somn la una, si rar doarme 2 ore! 1-1.30 cam asta e media, si o alerg pe afara de-mi iese sufletu, sta 2 ore dimineata si 2-3 ore dupamiaza timp in care ne plimbam de la un loc de joaca la altul ca se plictiseste!

In legatura cu cumparaturile am descoperit un hipermarket care are loc de joaca si facem asa: mai intai intra taica-sau si cumpara ce e pe lista si stau eu cu ea la locul de joaca, apoi intru eu si casc okii mai iau una alta si asa toata lumea e multumita! Fiindca era durere, aduna tot de pe rafturi, le aranja, plecam cu jucariile de la raionul de jucariii apoi alergam sa le punem la loc(nu de alta dar am casa plina de jucarii), ii mai dadeam un biscuite, biberonul, etc, fara efect, plus in perioada asta sunt iepurasi de ciocolata pestetot si cand dadea cu okii de ei incepea sa urle si sa se vaiete in fata muntelui de iepuri de ziceai ca cine stie ce s-a intamplat, o doamna chiar a venit si ne-a rugat sa-i luam unul ca ea nu mai poate sa o vada asa !

mama de 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stati asa ca prind si eu ultimul minut:
LA MULTI ANI, DIANA

Imi esti f.f.f draga, esti nemaipomenita, ma bucur ca esti fericita!! iti doresc din toata inima multa, multa sanatate, fericire, sa fii iubita si implinita alaturi de frumoasa ta familie!!!
La multi ani, TEODORA !! Anateo, ne e dor de voi!!!!!
La multi ani, fratele lui Kikineata !! hai, mai, Kiki zici ca ai si tu un frate frumos???Mai sa fie, exact ca mine
La multi ani, fetelor cu nume de flori!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danutz

Am si io un pitic...mi se pare ca nu prea mai doarme ziua....adika de la 2 reprize de somn, clar a renuntat la una, iar aia unica care i-a mai ramas nu e niciodata mai lunga de 2 ore.
Azi de exp. a dormit fix o ora, in rest energie maxima, alergatura si calarit umerii de taica-su la greu. A picat mort la 9 imediat dupa baita!!!
Io zic ca totusi e cam scurt somnul asta, chiar daca doarme apoi toata noaptea...

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Hai ma, fi fata serioasa...lasa piticu' in plata lui, trimite-l la plimbare ...Denis are un singur somn de la 1 an si ala e de max. 2 ore (rar de tot se intampla sa doarma mai mult), uneori chiar si o ora jumate'...io una nu mi-am facut probleme deloc. Se trezeste fresh, cu zambetul pe buze si cum il dau jos din patut, e bagat la 220V ...alearga, striga, se joaca, se enerveaza, imprastie toate jucariile, scoate toate oalele, tacamurile si recipientele de plastic ...deci energie cat cuprinde, un copil sanatos...daca nu le-ar fi de ajuns somnul eu zic ca s-ar vedea...atata le cere organismul, e ok. Pupiiici

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luciaro
... ei bine, eu am cunoscut-o pe Yagmur azi-noapte...sac... Eram la o petrecere si venise si ea aici, la Constanta.. de fapt dupa m-am prins ca era cuplata cu un tip din presa din Constanta, dar incercau sa nu se dea de gol fata de lume...

Si da, a fost un vis...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

...Yagmuuur, auzi, poate a avut Lucia o premonitie si ar trebui sa te gandesti serios si la un drum de Constanta ....

Dastefa, noroc cu fetele ca au observat mesajul tau...bine ni te-ai alaturat! ...hai la taclale

Vroiam sa va zic ca am intalnit-o ieri pe Cristina1974 cu Georgia si Iasmina...ce sa va spun...numa' cuvinte de lauda...sunt super faine fetele...alea mici sunt delicioase, zau asa, rar am vazut asa fetite frumoase si dezghetate...Iasmina a vorbit continuu, e atat de dulce...Cristina vorbea cu ea in romaneste si ea raspundea mereu in engleza...o dulce...aaa, si era si soacra Cristinei cu ele, o femeie super! Zau ca am ramas impresionata de ele

Monicabb, bine ai revenit...ok, ok, inteleg io cam ce povestesti tu acolo, da' nu pot vizualiza...deci, poze??? ...
Dianarus, no, zi mai multe...cum ai petrecut de ziua ta? Ce ai primit de la barbat?...chestii dintr-astea ...si da, da, berbecii sunt oameni faini, pe verificate

No, va las, ma duc sa ma delectez cu pozele lu' Bambo! Noapte buna sa aveti!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

...tot io...inca una si ma duc de chiar...

Bambo, superbisime pozele...foarte frumos parcul cu atatea flori, iar lalelele ma dau gata...Antonia, o minunatie printre atatea flori!!! Tu, eleganta si frumoasa ca intotdeauna! Ce mai...mi-au placut de numa'...drept urmare, ma duc sa ma mai uit o data

...si va mai zic una...si-apoi ma duc...

Azi am facut shopping DOAR pentru mine si mi-am facut si manichiura!!! ...e maaare lucru pentru psihicul meu obosit si deprimat...si saptamna viitoare ma duc la coafor...am zis...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

multumim mult de primirea calduroasa
Daria are 1 an si 5 luni ,e un cuminte(acum ca de catva timp mai dormim si noi noaptea ni se pare ca toate sunt roz-uitati si acum la ce ora va scriu pt ca iubita mea m-a lasat sa dorm continuu vreo 6 ore ceea ce e sarbatoare).
Pt cont de album foto parca tb sa mai astept si atunci o sa facem prezentarile complete (pt lista ce inf sa va dau?)
Daria nu intra prea des in contact cu copii pt ca locuim intr-o zona (f buna daca te iei dupa pretul unui mp pamant dar care nu are nici trotuare ,nici locuri de joaca iar pe marginea drumului cand mergi tb neaparat sa treaca 1 -2 camioane pe langa tine).Partea buna este ca avem aer un pic mai curat si mult spatiu verde.Acum ca s-a deschis sezonul de gratare mai vin prieteni cu copii pe la noi
Despre Daria o sa aflati mai multe pe parcurs
O ZI BUNA TUTUROR(sper sa nu apara prea tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata!

Tot legat de subiectul bone.
Eu de multe luni imi fac tot felul de ganduri cu privire la solutia cea mai buna pentru ingrijirea Oanei. In legatura cu bona mea,de cand a crescut Oana, ma tot gandesc ca nu e suficient si ca as vrea mai mult de la ea in special in ceea ce priveste educatia. Dianarus78 m-a linistit mult faptul ca ai acceasi parere cu mine vis-a-vis de exigentele cu privire la o bona... le-am exprimat si eu cu cateva pagini in urma ta. Eu dupa nopti de ganduri am ajuns la concluzia ca nu am sa gasesc nicaieri bona perfecta, nici macar mama mea, si ma multumeste faptul ca femeia ce o am imi da posibilitatea de a ma concentra la serviciu, desi dau cateva telefoane zilnic acasa. Acasa cand ajung o gasesc bine, a luat in greutate, nu e speriata, cum sunt alti copii pe afara, nici o vanataie nu am vazut pe ea, desi cu mine a mai cazut si vanataile respective din genunchi le cunosc ca fiind facute cu mine. Nu cred ca un copil la varsta asta poate regresa, nu are cum, el mereu acumuleaza informatii, cel mult poate stagna. Am o verisoara psiholog care lucreaza cu copii de toate varstele si ea mi-a subliniat cat de importanti sunt primii 3 ani de viata, si multe altele, cat de importanta este afectiunea si care sunt etapele dezvoltarii lor. Daca era in Bucuresti, pe cuvant ca o puneam sa aiba grija de fetita mea, ea oricum castiga ca profesor mai putin decat bona mea.

Si noi purtam 19, nu intra din cauza de pernute insa 20 iese uneori din picior. Si tot vreo 80 cm avem, desi taica-su are peste 1,85, e solid, parintii nostri sunt inalti, iar eu am 1,68, o inaltime medie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

DIANA
Sa fii fericita, iubita si sanatoasa alaturi de toti cei dragi!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dastefa, bine ai venit.
Multumesc de urari. Noi ieri am fost plecati la nepotel, ca i-a luat motul, asa ca ....va servesc acum cu o fierbinte.
Va dorim sa aveti o saptamana frumoasa si linistita.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by a_deju
si toate ar fi minunate daca io n-as simti ca surzesc :) am urechile infundate nasol, si incepe sa ma doara si cand inghit..minunat... am bagat otocalm, sa vedem ce se-ntampla mai pe seara...
pup, ma duc sa-mi trantesc cracii la orizontala pana nu se trezeste imblanimea-sa :)

Deea, fa o vizita la ORL, nu te juca. Sanatate multa.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput