Postari pierdute - trimise nelogat
Eu sunt tare necajita ca sunt tare si frecvent pierd postari cand le trimit pentru ca nu ma loghez inainte si uit sa-mi pun user/parola pe pagina. Ma dispera la punctul la care ma tot duc si nu mai scriu cate o saptamana de necaz ca mi-am pierdut timpul aiurea...
Dar am citit de foarte, foarte multe ori despre aceeasi frustrare pe la altii. Deci nu-i o exceptie ceea ce patesc eu, sunt persoane care nu-s aeriene si tot li se intampla. sa ridice mana cui i s-a intamplat cel putin odata
Si am zis sa va intreb, nu-i posibil sa se puna ceva quick 'n dirty acolo la departamentu' tehnic, ceva de genul:
- sa valideze alea doua campuri (nume utilizator/parola) la postare pentru cine nu e logat
SAU
- sa nu poti scrie mesaj pana nu te loghezi
SAU
- sa nu pierzi ce ai scris, macar daca dai "back" sa gasesti polologhia
SAU
- tbd
Cam asta-i oful meu acum, tare m-as bucura sa scap de teroarea asta Multumesc tare frumos.
Un postant necajit!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Raspunsuri
marius spune:
Punctul 2 este valabil de aceea pierdeti postarile. Ele defapt nu sunt acceptate. Nu vad tehnic ce se poate face. Tot ceea ce ati descris este normal. Nu mai uitati sa va logati si va fi Ok Nu avem cum sa facem asta pentru nimeni. Logarea user/password tine doar de utilizator si este o chestiune strict de securitate la accesare sun username.
Va inteleg supararea dar vina nu este decat la dvs.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
CriPOD spune:
Pai eu stiu de ce pierd postarile, nu asta e in discutie.
In discutie e ca o aplicatie bine pusa la punct te protejeaza din a pierde "munca".
Da, e vina mea ca nu ma loghez, si nu, nu e vina mea complet "ca ma lasa" sa plec sa scriu si sa trimit in conditiile in care nu sunt logata si o sa-mi arunce in "internet garbage" tot ce am scris. Poate-i mai complicat cum explic. Eu sunt sigura daca un "tehnic" citeste asta va pricepe imediat.
Inca odata, ca vad ca nu s-a inteles, alea 4 erau sugestii de a imbunatati forumul in asa fel incat si useri mai cascati/incepatori/neatenti/etc sa aiba o experienta fara hartoape pe-aici.
Daca ceva nu "face sens" in descrierea mea, intrebati-ma si explic. Hai ca nu-s asa cum m-am descris...
Ramona J spune:
Pe alte forumuri nu pot sa dau "reply" daca nu sint logata. Aici am patit si eu sa scriu mesaje lungi care apoi s-au pierdut.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CriPOD spune:
Intre timp am citit postarile a inca 2 persoane care au patit la fel.
Eu inteleg ca nu se plang userii aici, poate inteleg de ce, dar, serios, ar imbunatati experienta utilizatorilor la un timp sau altul si nu-i asa de mare lucru.
Chiar si daca mesajul ala ca nu ai fost logat apare pe pagina unde scriem mesajul si nu in urmatoarea si tot ar fi ok.
Hm? Ce ziceti?
oanagabriela spune:
Si eu am patit la fel in ultima saptamina si eu sint mereu logata cind deschid forumul, deci cred ca este si un mic "bug", nu doar neatentia utilizatorilor.
Podeanu spune:
Eu sunt intotdeauna logata si in ultima saptamina mi s-a intimplat la fel sa pierd un mesaj. Noroc ca nu scriu eu prea mult de felul meu....
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Andrada spune:
Nu stiu daca se poate face ceva, dar poate e mai bine sa copy ( selectat ctrl-C) tot mesajul inainte de trimis,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CriPOD spune:
Andrada, deja mi-a intrat in reflex ctrl-a, ctrl-c, psihoza, sa stii, dar mai uit, deh, batranetile... sa ma vezi cum ma impacientez uneori sa bag combinatiile ctrl inainte sa plece pagina de tot, da' dupa ce am apasat pe trimite. Mersi, oricum...
CriPOD spune:
Yay! Nu's ce i-ati facut, da' acum daca dau back dupa o ratare (ori ca e internetul, ori ca nu m-am logat, ori am scris credentials gresit) isi aminteste ce am incercat sa postez! Way to go!
Daca dau inapoi pe forumuri, uneori imi da o lista labaltzata de imagini, fara text. Vroiam doar sa va spun ca pe mine nu ma deranjeaza aia, da' deloc!
Sar'na!
Haha, tocmai era s-o patesc excat acum, mi-a tresarit pipota. Asta-i a 2-a incercare, de fapt...!
speed spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Daca dau inapoi pe forumuri, uneori imi da o lista labaltzata de imagini, fara text. Vroiam doar sa va spun ca pe mine nu ma deranjeaza aia, da' deloc!
aha,asta patesc si eu.da eu am crezut ca io-s de vina.