timpul

timpul | Autor: monk

Link direct la acest mesaj

cum trece timpul mai repede? asteptand ? sau facand ceva? ma uitam la forum si la saptamanile de sarcina si ma gandeam ca nu o sa am rabdare sa treaca timpul . poate ma insel poate ca nu dar eu stiu ca pentru mine timpul trece extrem de incet . asta e trebuie sa am rabdare si sa-mi fac o ocupatie , ma mai gandesc poate gasesc eu ceva...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

esti pe ultima suta de metri?
la mine ultimele saptamini au trecut tare greu.. m-am lasat de serviciu in saptamina 37 (nu prea mai puteam sa fac fata ca ma umflam teribil, abia mai conduceam)..am nascut la 41 sapt asa ca am avut ce astepta.:)

vorbeam cind eram insarcinata cu o prietena, ca sarcina ar trebui sa fie de max 8 luni ca a noua luna e cea mai interminabila si simti ca GATA nu mai poti, trebuie sa iasa bb afara!

gaseste-ti o preocupare, plimba-te mult,mergi la cinema, la coafor, odihneste-te mult profita de perioada asta linistita ca dupaia esti legata de bb, mai rar o sa mai ai ocazia sa iesi singura si sa te relaxezi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

o sa treaca timpul, ai sa vezi , apoi bb va fi centrul universului tau dar iti va fi dor si de burtica , cu siguranta. Sarcina usoara.

my baby

Mergi la inceput