Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine v-am regasit randunici, mi-a fost dor de voi!
Am ajuns si noi azi acasa pe la pranz, bebe a papacit si apoi a dormit 2 ore, acum iar a papat si iar doarme.
Abia astept sa va povestesc, a fost foarte usor, totul a mers f. bine.
Bebica a avut tripla circulara de cordon, insa nu ne-a dat emotii.

Felicitari proapetelor mamici care au nascut intre timp, abia astept sa citesc din urma...sunt cam aeriana, zici ca sunt pe alta lume...super fericita...obosita

Oana 39+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, ce rozalinda cu piele frumoasa e Alexuta ta!
Stela, ca principiu nu da vigantolul nici in preajma mesei si nici amestecat cu altceva pt ca daca cumva varsa sa nu verse si Vigantolul; plus, ca sa se absoarba cat mai bine. Poti sa-i dai cu lingurita si prin somn ca nu se intampla nimic. De Baby Dink n-as putea sa-ti zic, ca eu ii dau cu biberonul, cate inghitituri vrea ea. si nu pastrez restul decat maxim cateva ore.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,eu ii dau 1-2 lingurite de Baby Drink...depinde si cat vrea el!si vigantolul de obicei ii dau dimineata,cand papa cel mai bine si nici nu varsa!
Oana,bine ai revenit Mamico fericita si obosita!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sar'mana Naty,Cuscra.
Naty,nu gasesc nicaieri carucior ca al tau.La search ma trimite la reclama.ro,dar vad ca nu se deschide..Hmm..unde sa mai caut?
Bine ai revenit Oana!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,l-am gasit la site-ul Brevi,nu stiu daca tu de aici l-ai luat.
Si zici ca voi ati reusit sa pozitionati spatarul incat Iulia sa stea la orizontala bine???Cum ati facut?As lua si eu asa,dar randunoiul e sceptic cu privire la faptul ca e recomandat dupa 6 luni.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am si eu o intrebare pe fuga, pina nu se trezeste Pitika:

Cam cit laptic trebuie sa manince un bebe de 1 saptamina?

Pina vine cintarul nu am cum sa fac proba suptului si nu stiu cit suge fata. Daca ma mulg ies cam 60 ml de la ambii sani.

Inainte sa ma duc sa citesc din urma ( si am mult de recuperat):
La Multi Ani tuturor floricelelor!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Auzi Stela, sa ma lase randunoiul cu scepticismul...tu crezi ca as plimba copilul meu mic si fragil intr-un carucior care nu se lasa la orizontala?? Dealtfel, ii poti arata poza in care sta in el, sa vada singur! Eu l-am comandat de pe buburuza, il aveau atunci la reducere-dar oricum nu e f scump. si sunt f multumita. Cum se lasa la orizontala-are instructiuni f clare, o sa vedeti imediat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Am trecut la o noua semnatura

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Tot nu reusesc sa ma tin de cititul din urma.
vad ca vorbiti de Baby Drink - eu nu am reusit sa-i dau cu lingurita, ii dau cu biberonul. Ca si Naty o las sa ia cat vreu ea. Problema mea este ca daca o las, e in stare sa-l bea pe tot. Asa ca il scot dupa vreo 4 "trageri". Nici nu stiu cat trebuie sa-i dau.
Am luat tetine de ceai, cu gaurica foarte mica, ca sa munceasca putin...
Si asa ii dau si laptele muls. Stiu ca nu e bine cu bibe, dar cum nu am inca destul lapte, o potolesc o data cu o cantitate mai mare. Data trecuta a ras 60 de mililitri rapid. E mult, e putin?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Bubu,sa-ti traiasca baietelul,sa va bucurati de el,sa fie sanatos!Acum adevarata sarbatoare de Pasti in familie!

Mergi la inceput