ORADEA (28)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Gabik, imi pare tare rau de patania cu Lili, sper ca acum e bine. Multi, multi pupici la voi !
Siminel, sa mai pui poze cu florile tale !!! Mai ales daca apuci sa te ocupi de ele.
Cris, tare faina e casuta, m-am tot uitat ieri pe poze, sa o stapaniti sanatosi !
Oradeni, we fain sa aveti.
Io am un we activ cu munci de tot soiul p`acasa si maine la birou 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Gabi_K spune:
am pus niste poze de la spitale...
Cu alergia sufar si io, cred ca am si racit un pic, ca-s cu rinita+am o vanataie pe brat fiindca am mers cu salvarea de la un spital la altul, si la o frana brusca am picat de pe scaun, chiar in momentul in care faceam poza la don'soara:)))))))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Siminel, sa mai pui poze cu florile tale !!! Mai ales daca apuci sa te ocupi de ele.
16 poze noi, incepand de aici.
szivarvany spune:
Am stiut io ca tre` sa ihntru pe aici.
Siminel, supebeee !
asta este superba mult-mult de tot ! Asa ceva as vrea si eu sa am in cele doo ghivece suspendate. De unde o ai ???
Si asta este extraordinar de furmoasa!
Daria &
cristina22 spune:
Gabi-foarte tare faza din ambulanta

!!
Unde sunt facute pozele cu masa cu picoarele-n sus?![]()
Daria-multumesc mult de aprecieri
!!
Simi-sunt superbe florile!!
Ale mele indiferent de grija mea, primesc mingi in freza si accidental cate o roata de tractor!! Ce sa facem, fiecare cu activitatea lui.
Chiar aseara mi-a nenorocit for ever un soi de palmier.
O duminica faina!
Merg sa vad ce este la teatru!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Am stiut io ca tre` sa ihntru pe aici.
Siminel, supebeee !
asta este superba mult-mult de tot ! Asa ceva as vrea si eu sa am in cele doo ghivece suspendate. De unde o ai ???
Si asta este extraordinar de furmoasa!
Am vazut in Piata Rogerius, ori la doamnele cu flori din spatele pietei, ori printre randurile cu zarzavaturi, pe la mijloc, gasesti o batranica cu flori care avea si ea din astea. Se numesc muscate englezesti pitice.
Ale mele au vechime (2-3 ani), deja tijele sunt batrane si au inceput sa curga.
Ce vei gasi la piata sunt pui, cam la 25 cm, care in timp vor deveni curgatoare.
Sa-ti arat o uriasa? E pozata in piata intr-unul din anii trecuti:
muscata uriasa.
szivarvany spune:
Am ajuns in birou ![]()
Siminel, o splendoare poza asta ultima !
Cris, ce este la teatru ?
Gabi, am citit sub la generale ... made in Ro :(
Daria &
Gabi_K spune:
offf, si n-am scris tot
Ce sa mai zic, asistenta de la spit. de copii confunda pacientii???? Luni dimineata vrea sa ne lase o juma de stamicina. Eu mirata, ca de ce ne dati tablete, ca doar fata n- mai inghitit pana acum tablete la viata ei, la care incearca sa ma convinga ca si duminica seara ne-a lasat o portie. Eu sustin, ca nu, ea ma face fel si chip si pleaca. Cand o conving pe Lili sa inghita medicamentul era deja s-o bage in gura cand apare asistenta cu scuzele de rigoare, ca de fapt trebuia sa dea la alta fetita stamicina.
La infectioase la externare am aflat, ca noi de 5 zile luam triferment (nu ne-a zis nimeni pana atunci ca ar trebui)![]()
![]()
![]()
Mercedes spune:
gabi- sanatate va doresc, e cel mai important.
cristina-ti am admirat florile si piticii, vreau sa ti spun ca si noi avem in apartament 3 bucati.
adela- te aveam pe constiinta daca se intampla ceva...
daria- multa bafta iti doresc pentru data de 23.
simina-frumoase flori!sa stii ca mi a inflorit floricica aia mov primita de la tine.
gabi_j- cum esti?
Gabi_K spune:
Cristina pozele sunt facute in cetate la Fac. de Arte Plastice. E de fapt o camera cu mobila lipita de tavan. Am pozat-o si in toamna, dar cu telefonul, iar acum cu aparatul, ca tare mult imi place cum arata.