FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Liana, Miha, Dannette - multa, multa bafta! Sa va ajute Doamne Doamne!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA & MIHA Suntem alaturi de voi x3

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Liana30 si eu tin pumnii stransi pentru tine, multa bafta!! Vorba ta sa fie: "unul si bun"!
Miha2004, Danette multa bafta!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

Salutare tuturor!
Liana, Miha, Dannette - va urez din tot sufletul multa, multa bafta si sa va aduca iepurasul de Pasti bebelusul dorit!
Sarbatori fericite si vise implinite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

scamiy si eu am avut aceasi dilema ca si tine. Vineri trebuia sa incep Decapeptyl-ul, iar joi inca nu imi venise CM. L-am sunat pe dr. Zadori si mi-a spus asa: daca imi vine CM in acea zi sau chiar si a doua zi dimineata pot incepe tratamentul. Intr-un final mi-a venit CM vineri pe la ora 17-18, iar sambata am facut prima injectie.
Bafta multa sa ai.
Tin si eu pumnii stransi pentru
liana, miha, danette

-ici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Scamiy Azi mi-a venit CM pe la ora 13 si mi s-a spus ca maine este ziua 1 si de maine i-au decapeptyl.Deci la dimineata merg la Debretin pt analizele hormonale si in funcie de rezultate voi primi tratamentul de stimulare.

Mai vine cineva maine la Debretin?
Liana ,Danette, Miha
Va sutin si va tin pumnii.
pt toate fovoasele.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

toate fetele care ma sustin si ma incurajeaza. Scamy, Valeria, Sandica, Ioana P, Zapp, Ioanatugs, Ramonacostin, Sorina, Sima sunteti minunate si va multumesc
Azi am avut ET si am in burtica doi embrioni frumosi si sunt foarte fericita pentru ca sunt "un pic" mami. Am fost putin suparata pentru ca ceilalti embrionasi ai mei nu au avut calitate buna si nu mai am ce sa congelez. Dar ceea ce contreaza este ca am implantat doi care sper sa se prinda si sa stea acolo 9 luni
Azi (pentru ca eu sunt la pat) a vopsit oua sotul meu si trebuie sa-l laud pentru ca au iesit foarte frumoase.
Va pup si va urez sarbatori fericite si liniistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

dannette Sa fie intr-un ceas bun ! pentru tine si sa ne anunti peste doua saptamni ca esti x3
miha&liana sa fiti x3

pentru toate fetele care sunt in focuri.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna fetelor!

Sorina sz , multumesc mult de lamuriri, dar totusi imi mai scapa ceva, sambata la ce ora ai facut prima injectie ??? dimineata sau seara ??? sau nu mai conteaza???

Sima1 in primul rand bafta multa pt. astazi sa-ti iasa bune analizele, iti tin pumnii, si vreau sa te intreb si pe tine, daca ti-a venit CM ieri in jurul ore 13, astazi la ce ora iti faci sau ti-ai facut Decapeptyl-ul ??? sau nu mai conteaza ??? astept vesti de la tine.

O zi superba va doresc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

scamiy dr. Zadori recumanda ca injectiile sa fie facute dimineata, pana in ora 12 datorita faptului ca suntem mai active in aceasta perioada a zilei si difuzia medicamentului in organism este mai eficienta.
Succes tuturor.

Mergi la inceput