FIV in Ungaria 37

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

HRISTOS A INVITAT!!!

Va doresc multa sanatate si putere!!!

plin de bucurii si II!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

HRISTOS A INVIAT
PASTE FERICIT TUTUROR!!!
VA PUPA DULCE,CAMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

"Lumina din lumina Invierii Domnului, sa fie pururea alaturi de voi, pentru a va calauzi pasii spre implinirea viselor !" Hristos a inviat ! Paste fericit si luminos ! "

pupici tuturor !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc un Paste fericit tuturor si numai bucurii!

Sunt in continuare cu pumnii stransi pentru fetele care sunt acum in focuri!

Sima1 parerea mea e ca ar fi trebuit sa-l suni pe dr. tau sa-i spui ce s-a intamplat,dar acum e cam tarziu.Nu stiu daca e bine sa lasi o zi fara tratament.Sper sa nu fi influentat prea tare ce s-a intamplat cursul tratamentului.Sa ne spui ce ti-a zis dr. Bodnar. Tin pumnii sa fie bine!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

HRISTOS A INVIAT !
MIHA, LIANA, DANNETTE
CRISISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hristos a inviat!

Va doresc ca Sarbatoarea Pastelui sa va aduca multa sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand tuturor celor care isi doresc un bebe, sa ne ajute DD sa ne indeplinim visul, iar cele care au deja bebelasi sa se bucure in fiecare secunda de existenta lor.

Sorina sz multumesc de lamurire, bine ca mi-ai spus pt. ca eu aveam de gand sa le fac seara. Asa am sa procedez, am sa-mi fac injectiile dimineata pana in ora 12. Of of cate nelamuriri mai am..... Vad ca te pricepi bine la Gonal asa ca mai vreau sa mai lamuresc un aspect: trebuie sa incep in a 2-a zi de CM cu 150 Gonal, cum dozez? invart gradatia pana la 150 in dreptul sagetii negre, dupa care trag de acel "piston" care este si el gradat cu liniute rosii. Ei aici e problema, acest "piston" trebuie invartit si el pana ajunge la aceeasi gradatie, adica tot 150??? Bun, urmeaza a 3-a zi in care trebuie sa dozez 75 Gonal. Cum procedez? Invart iarasi gradatia pana la 75 in dreptul sagetii negre, iar pistonul il ridic si tot asa il invart pana la 75????????????????????????????????? Daca am spus o prostie te rog din suflet explica-mi cum sa-l folosesc pt. ca uite ce se intampla din pacate, daca nu cunoastem amanunte(Vezi Sima1) Esti o draguta si iti multumesc mult pt. rabdarea cu care imi explici.

Sima1 of doamne, imi pare rau ca ai gresit dozarea, dar totusi sper sa nu fie o tragedie. Abia astept sa vad ce ti-a spus dr. Bodnar, ce-i de facut? Iti tin pumnii si astept numai vesti bune.

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

BUNA FETELOR

Sa stiti ca Bodnar nu ma certat ci mi-a spus ca rezolvam problema ca sa fie bine.Am estradiol 502 dupa 3 zile de stimulare.Voi ce ziceti?Mi s-a scazut doza de gonal la 75 pana pana vineri,si apoi mai vedem vineri.Oricum chiar daca am avut un start gresit din cauza mea ,sunt bucuroasa ca am raspuns la stimulare.Am inceput FIV3 cu FSH 10. Asta nu ie chiar bun ,dar merge.Eu ma asteptam sa imi faca si ecograf,dar probabil data viitoare.
Azi a fost pt BHCG la 7 zile dupa ET la FIV2 o tipa din Oradea si era de 80.M-am bucurat pt ea.Deci se poate.
Scamiy Multa bafta, si iti doresc un start norocos.
Ioana P76 Iti multumesc pt sustinere si pt incurajare.
Steliana
Charmy iti multumesc pt majorete si sustinere.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

A....... vreau sa va mai spun caci chiar asa cu inceputul gresit ma simt foarte linistita si ai multumesc lui Dumnezeu pt asta .Sper ca el sa isi faca mila si de mine si sa-mi daruiasca acest dar minunat Faca-se voia LUI.

ELMASI,LIANA,DANETTE,MIHA

VREAU SA FIU SI EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Sima1 ma bucur ca n-ai avut probleme din cauza dozajului la Gonal si iti doresc din tot sufletul sa-ti implinesti visul de-a ramane insarcinata si de-a aduce pe lume un bebe (sau doi) si fii sigura ca DD o sa-si dea binecuvantarea atat pt. tine cat si pt. noi celelalte. Spune-mi te rog pana la urma cum trebuia sa dozezi Gonal-ul ??? In ce zi esti acum si cand mai mergi la dr. Bodnar si cati forinti ai dus cu tine ?
Te pup si ai grija de tine !

Liana, Miha2004, Dannette, haideti fetelor dati un semn, nu ne mai tineti pe jar, asteptam cu nerabdare vesti de la voi

O seara placuta tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

scamiy ma bucur ca ti-am putut fi de folos in legatura cu momentul zilei in care trebuie facute injectiile. Din pacate nu te pot ajuta cu Gonal-ul, eu am facut doar Decapeptyl, Fostimon si Merional. Sunt sigura insa ca te vor indruma alte fete.
Eu am facut azi punctia. Rezultat 3 ovocite (din 3 foliculi). ET probabil vineri.
lenny mi-am dat seama ca am fost o nesimtita si nu m-am prezentat. Trebuie sa fi fost de la anestezie. Scuze. Ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa ne intalnim si vineri.
Va pe toate

Mergi la inceput