buna, fetelor, sunt noua pe ascest forum, de fapt, pe un forum, fapt pentru care e posibil ca acest mesaj sa nici nu ajunga la voi, habar nu am cum se utilizeaza.
Sunt insarcinata in 6 saptamani, dupa un an de incercari si cred ca va dati seama cat de fericita sunt.
Abia acum mi-am luat inima in dinti si m-am inscris, desi am intrat de nenumarate ori in tot timpul in care am sperat sa raman insarcinata. Mi-ati fost de mare ajutor. Va pup pe toate!!!![]()
Bine ai venit printre noi

Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc din suflet!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
salut tuturor, si eu sunt noua pe forum, sunt o
, 9saptamani, si imi sunteti foarte de folos cu parerile si experientele voastre.
va doresc un Paste fericit langa cei dragi.
sa va aduca numai bucurii si sarcini usoare
fetelor bine ati venit in marea familie
sa aveti o sarcina usoara 
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Onut si Exeea bine ati venit pe DC, sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi. Scrieti la odiseea corespunzatoare datei probabile a nasterii (oricum veti fi colege acolo) si veti gasi si alte
dute cu aceeasi varsta a sarcinii ca si voi; cu ele puteti discuta tot ce va intereseaza de-a lungul sarcinii! 
Anna
28+ cu
Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze
Exel scuza-ma ca te-am botezat in mesajul anterior.[I:]. Uite un
si o
ca sa nu te superi.
Anna
28+ cu