Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Sarumana Cleo, m-ai linistit , ma apucase stresul cu asta micu, hai ca ma duc sa-mi fac ceva de papa ca mor de foame , intru mai tarziu.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Babyname draguta, sanatate multa bunicutei tale si bineinteles tie si bebicului. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astea in perioada asta! Ia un pupicel

Lavi sunt sigura ca totul e ok cu domnul bebic, nu te mai gandi la dimensiunea burticii, nici a mea nu e asa de mare, iar de vergeturi... inseamna ca cineva acolo sus te iubeste; mie toata lumea mi-a zis ca in astea ultimele luni imi va creste foarte mult si burtica si probabil vor aparea si verge. si tie.

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Babyname draguta, sanatate multa bunicutei tale si bineinteles tie si bebicului. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astea in perioada asta! Ia un pupicel

Lavi sunt sigura ca totul e ok cu domnul bebic, nu te mai gandi la dimensiunea burticii, nici a mea nu e asa de mare, iar de vergeturi... inseamna ca cineva acolo sus te iubeste; mie toata lumea mi-a zis ca in astea ultimele luni imi va creste foarte mult si burtica si probabil vor aparea si verge. si tie.

ideal e sa iti creasca si sa nu apara vergeturi.
A, mai e o treaba. la fetele mai inalte, bb are mai mult loc, si burtica nu creshte atat de mare ca la pitice. Asha ca poti sa fii o gravidutsa cu burtica medie.

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pai, Cleo si eu si Lavinia suntem 'naltute.
Mie daca nu mi-ar fi zis dr. ca bb e inainte cu 2 sapt, mi-as fi facut griji, ca burticu pare mic, dar asa... si vb ta si tu placenta anterioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Bun (re)/venit mamicilor noi!

Cleo asa e treaba cu vestul,cum spui tu...Ma bucur ca te-am convins sa folosesti garmastanul...o sa vezi ca nu o sa-ti prinda rau deloc!
Vine bebeluna de Florii?

Fetele cine mai naste ca se odihnesc majoretele alea...

Lavi mama ce pofta mi-ai facut cu capsunii...direct la piata ma opresc! Ai grija cu papatul de la frigi!
Nu e neaparat necesar sa ai vergeturi pe burtica...eu la prima sarcina nu am avut nici macar una. In schimb sanii...i-am mai dres eu cu Mustela insa...cum erau odata nu vor mai fi...cred ca nici cu bisturiul daca ii tratez.
Imi pare rau ca nu poti sa mergi la eco...si eu am aceeasi frustrare...vreau un 4d! Sa stapaniti sanatosi apartamentul...ati fost norocosi cu astfel de mesteri!

Va pup ca mai am de aranjat prin casa!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by cleo78

bine, dar pot sa ii urez La multi multi ani, Dana H , multa multa sanatate, nashtere usoara, un bb cuminte, mancacios si fara colici, si succes in lupta de a creshte bb, o viatsa frumoasa, alaturi de noi, evident!

Multumesc, Cleo, numai ca nu cred ca ai vrut sa zici Dana H ci paote Dana M. Cu atatea Dane.... Aveam un prieten olandez care crede ca toate fetele in romania poarta numele Dana. el stie vreo 4 Dane aici.

Cu ocazia asta ii spun si eu Danei M La Multi Ani, bebe sanatos si mancacios si numai bucurii!

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Dana M, LA MULTI ANI cu fericire, sanatate, bucurii! Sa ti se realizeze toate dorintele!

Fetelor, azi am citit mai mult pe diagonala, cred ca am ratat si jumatate din capitolul trecut, ca ieri n-am avut deloc timp de PC (a stat Bogdan acasa, avand prea multe ore suplimentare).

Eu am placenta plasata foarte in fata, de aceea am si o burta imensa, dar bebe nu ma apasa deloc pe organe, adica inauntru nu-l simt deloc... Ieri as fi vrut sa va spun ca s-a schimbat ceva, ma trezisem si brusc burtica era mai moale, parca nu ma mai apasa tot timpul in fata si dupa 5 minute sa am senzatia ca-mi cade cu totul peste genunchi, mi-a fost mai bine si chiar ma gandeam "Wow, bebe a inceput sa-si faca loc si inauntru", fiindca usor-usor ma luasera niste zgomote ciudate pe esofag dupa ce mancasem si simteam ca mi se ingusteaza plamanii, ceva de genul asta... Din pacate, starea asta nu a durat mult, aseara bebicul s-a repus in locul obisnuit, ba chiar pana azi-dimineata am avut senzatia ca sta pe diagonala: cu capsorul in stanga jos si cu poponetul in dreapta sus, aveam o burta deformata in ultimul hal si era tare in afara, chiar ma durea prin piele...

Sa speram ca nu si-o fi schimbat de tot pozitia, asta mi-ar trebui, dupa ce a stat cumintel pana acum cu capul in jos sa se puna acu' transversal sau cu capul in sus... Aseara am incercat si noi chestia cu lanterna, chiar a basculat el pe dinauntru pe acolo, ma racaia tare de tot pe sub buric, dar sper sa nu se fi mutat altfel...

Vergeturi nici eu nu am, moasa mi-a spus ca e si chestie de tesuturi, fiecare om are alta consistenta la piele, exista grasute care au o piele tare de piersicuta si exista schiloade care au pielea ca piftia (cunosc si eu un caz). Pe undeva si genetica joaca un rol... Dar si eu ma dau cu ulei Weleda in draci (adica ma da Bogdan de doua ori pe zi mai nou).

Am retinut cate ceva de casa noua la Lavinia (felicitari), Mariuca = fata dulce si desteapta de Andreea, babyname a avut ceva necazuri dar speram sa se rezolve cu bine!!

Simonix, tu erai cu mancarimile, saracuta de tine! Imi dau seama ce groaznic este...

Fetelor, unde a disparut aldaesme?

simonacip, cum iti mai este? Sarim cu majoretele??

Nici nu mai stiu ce am citit, dar va pup pe toate

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by DanaH

quote:
Originally posted by cleo78

bine, dar pot sa ii urez La multi multi ani, Dana H , multa multa sanatate, nashtere usoara, un bb cuminte, mancacios si fara colici, si succes in lupta de a creshte bb, o viatsa frumoasa, alaturi de noi, evident!

Multumesc, Cleo, numai ca nu cred ca ai vrut sa zici Dana H ci paote Dana M. Cu atatea Dane.... Aveam un prieten olandez care crede ca toate fetele in romania poarta numele Dana. el stie vreo 4 Dane aici.

Cu ocazia asta ii spun si eu Danei M La Multi Ani, bebe sanatos si mancacios si numai bucurii!

Dana 38+

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza inca o data!Dupa ce am venit cu catelusa de la plimbare,m-am pus inapoi langa tatiti si asa somn am mai tras!!!

Cenia multumim de informatii!!!Da atunci ce doare mai tare,durerile din nainte sau nasterea propriu-zisa???

Si acum rectific ca si eu DaneiH ii urasem la multi ani!!!!Scuze!!!Dana MLA MULTI ANI!!!!!!!!!!Si TOT CE ITI DORESTI SA DEVINA REALITATE SI MAI ALES SA AI PARTE DE UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!!!!!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Neatza burticute,

Va citesc de luni de zile in fiecare noapte de la 9 si in fiecare dimineata de la 3 cand am insomnii.
Am postat si eu la inceput, sunt pe prima pagina, dar apoi serviciul de la 9 la 9 nu mi-a mai lasat nici un timp de scris.
Va pup pe toate si .....ma primiti si pe mine inapoi, nu ?
Felicitari mamicilor care au nascut, sunt foarte frumosi bebeii vostri si asteptam poze si cu cei pe care nu i-am vazut.
Bafta celor la care se apropie momentul.

Ma abonez la rondul de noapte incepand cu 3 dimineata , cand nu mai dorm.

Va pup!

Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN

Bine ai revenit!!!!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput