Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

De mai stateam mult ,umpleam inca un capitol pana se trezeau si restul fetelor, ca deja suntem la pagina 3!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

daca nu te intorci repede cu catzelul, ne gasesti la capitolul urlator

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

LA MULTI ANI DanaM!!!! iti doresc multa sanatate, nastere usoara si un bb sanatos
am reusit sa dorm si eu vreo 3-4 ore, ar am bagat diazepam....ma duc la 10.30 sa vb cu avocatul si va tin la curent.
fetelor care aveti sotii nascuti azi...la multi ani!!! sa fie sanatosi si le doresc tot ce isi doresc ei.

[pupic]

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Neatza burticute,

Va citesc de luni de zile in fiecare noapte de la 9 si in fiecare dimineata de la 3 cand am insomnii.
Am postat si eu la inceput, sunt pe prima pagina, dar apoi serviciul de la 9 la 9 nu mi-a mai lasat nici un timp de scris.
Va pup pe toate si .....ma primiti si pe mine inapoi, nu ?
Felicitari mamicilor care au nascut, sunt foarte frumosi bebeii vostri si asteptam poze si cu cei pe care nu i-am vazut.
Bafta celor la care se apropie momentul.

Ma abonez la rondul de noapte incepand cu 3 dimineata , cand nu mai dorm.

Va pup!

Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, ce dragut! Bine ai revenit inapoi!! Cum sa nu te reprimim? Cu mare placere

Iulia(Babyname), succes mult si sa iti usurezi sufletul, sa nu mai ai stres si necazuri!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Nicole, ce dragut! Bine ai revenit inapoi!! Cum sa nu te reprimim? Cu mare placere

Iulia(Babyname), succes mult si sa iti usurezi sufletul, sa nu mai ai stres si necazuri!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

welcome bec, welcome bec .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ce mai faceti fetele? Scuze ca nu am mai intrat, nu prea am avut timp zilele astea , a trebuit sa fac niste modif de ult ora la casuta, aranjat si toate alea, si mai am o gramada ca imi fac ordine la cartile de specialitate, si in paralel bag si ceva la tema de Doctorat ca trebuia sa predau o lucrare pana sapt viitoare.Ieri am fost la cumparaturi la Mall sa-i iau ceva nasei noastre ca azi suntem invit la restaurant, i-am luat un parfum Dior Addict( care e si pref meu by the way)de 100 de ml.Init am vrut o bijuterie dar are asa de multe de la noi ca am decis sa mai schimbam reteta de cadou.
Am fost si la piata ieri, fetele erau capsuni pe toate tarabele asa ca am cumparat 2 kg , le-am pus cu zahar si la frigi cu ele sa le pap, oricum sunt fructele mele preferate.
Si hai sa va zic si voua ca am luat un ap cu 4 camere in aceeeiasi scara pe care stam noi acum, noi stam la 5 si avem un ap cu 2 camere , l-am modif si arata f. bine, dar bebele n u poate sta cu noi in camera asa ca am luat unul mai mare pana terminam de construit casa, si de renovat ne apucam de-abia in Iunie, noroc cu cei care il fac, ca sunt f. de treaba si fac si curatenie dupa, vreau sa va spun ca asta cu 2 camere pe care il avem tot ei l-au facut si nu a mai fost nevoie sa fac curat decat sa sterg gemaurile ca in rest era tot bec, au venit baietii cu mobila au luat dim , ca mobila am facut-o pe comanda, am 2 dressinguri mari pe hol pana in tavan cu oglinzi, a iesit super, cred ca tot ei il vor face si pe asta acum.
afetelor eu sunt un pic ingrijorata in primul rand vreau sa va zic ca nu am mai fost la eco sapt trec miercuri ca o dobitoaca de la Medlife a incurcat programarile si ma trecuse ea cu a ei putere pe 29 Apilie, cand sa vedeti nu e nimeni la eco ca sunt zilele alea de Pasti.M-a apucat nebunie cand am sunat ca ea a spus ca m-a sunat dar ca aveam tel inchis si uite asa s-a gnadit ea sa ma reprog intr-o zi cand nbu e nimeni.
Bineanteles ca am sunat si mai sus la Medlife si sa vedeti ce loc am facut,mamaaaaaaaaaaaaaaaa imediat s-a facut loc si pt mine, plus ca l-am suntape doct si a spus ca pot veni miercurea asta adica pe 23 oricand de la 15 la 20 ca ma vede el nu ma lasa asa, ca nu m-a mai vazut de la 21 de sapt si sapt asta deja fac 31.
Deci am rezolvat-o dar iar numar la zile cand o sa-moi vad si eu puiul drag, imi e tare dor de el sa-i vad fatuca.
Felicitari fetele care au nascut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanatate la bebici si mamici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor de ce va ziceam ca sunt un pic ingrijorata, AJUTORRRRRRRRR
, mie nu mi-a aparut nici o vergetura pe burta ,hmmmmm, asta o fi insemnand ca burtica mea nu mai creste? O fi ramas asta mic in urma cu crescutul ca la mine se vede burtica, dar nu asa ca si cand as fi luna a 7-a ( a propos azi am intrat in luna a 8-a), o fi bine sau rau voi ce ziceti?Sanii in schimb au crecut dar nu am vergeturi pe ei , s-au pigmentat putin in dreptul areolelor ca si cand m-as fi bronzat dar atat,aaaaaa si imi curge colostru, cred ca e de bine, o sa am laptic pt aasta micu.
Mie la eco cea de 20 de sapt mi-a spus ca plac este asez posterior , oare de aia nu mi se vede burtica asa de mult?Bebica e activ dar si-a mai redus din miscari, mai face tumbe dar mai putin, cred ca nu mai are loc mititelul de el, mai face tumbe seara cand stau intinsa in pat , aseara de ex am simtit jos de tot niste miscari sacadate ca si cand ar fi batut o inimioara , cred ca sughite cand face asa, voi ce ziceti?Asta dupa ce am baut eu un paharel de vin rosu , a inceput sa faca asa, ma bufnise si rasu, zic ia uita mami bea si tu te imbeti, oricum era dulce , rosu si natural asa ca merge dupa masa.
Stati asa ca o sa va pun si poze sa le descarc mai intai ca uite tati mi- luati laptopul ca se duce la cursuri Sambata si Duminica si voi pune pozici sapt viitoare , nu am multe vreo 4 cred, dintre care 2 cu fetita Andreei, Mariuca care e dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee foc, e un ingeras de copil, imi place de ea la nebunie, fetelor stie o gramada de lucruri la varsta ei e tare isteata , stie cantecele si poezii mamaaaaaaaaaaaaaaa, m-a innebunit cate stie, e desteapta foc
de ea , uite de-aia o sa mai fac si o fetita, ca sunt tare istete si dragute .
Pupici pe burtici

Lavi 30+ cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Multumesc mult pentru primire.

Eu si tati suntem foarte bucurosi...astazi ne vine patutul, salteaua si comoda pentru bebe. Le-am luat de la babycomfort.
O sa va trimit poze

Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor sapt viitoare e si ziua mea de nume , pe 23 de Sf Gheorghe ca ma cheama si Georgiana,pica exact cand ma duc sa fac eco, asa ca imi voi face cel mai frumos cadou de ziua mea , il voi vedea pe asta micu.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

niatsa, magnetism. te iertam ca nuy ai mai intrat, doar amenajezi casa noua. In primul rand felicitari pt achizitie, si pt meshteri, ca sunt seriosi ca iti merge treaba .
Si felicitari ca poti lucra la tema de doctorat! Io is la un master ametit, si nu am NICIO tragere de inima sa ma apuc de referate. CAH. Neuronul meu lucreaza part time.
Cat despre burtica ta, faptul ca placenta e prinsa posterior, ar trebui sa iti estompeze mishcarile lui bb, sa nu le simti la fel de puternic. Bb cred ca da mai mult spre spate, coloana, matze, si nu in buric. Cat despre vergeturi, nici eu nu am. Si am evoluat cu talia de la 68cm la 110cm, si uite ca am ajuns in sapt 39. Asha ca fii fericita, si mai da-i cu creme, uleiuri, maglavaitzuri, ca nu strica.

si asteptam POZEEE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Dana H LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

emycor35+

Mergi la inceput