Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Andree27 spune:
ok,spor.Ma duc si eu sa ma imbrac sa scot catelul afara!!!!SI poate ma paleste somnul sa ma bag putin in pat!!Povestim mai incolo!!pupicei si spor!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Andree27 spune:
De mai stateam mult ,umpleam inca un capitol pana se trezeau si restul fetelor, ca deja suntem la pagina 3!!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
cenia spune:
Tot intrebati de contractii si va asigur ca cele de nastere is dureroase, burta se intareste si te doare in asa fel incit parca nici nu poti respira.Deci simti concomitent ca si burta se intaresete si durerea e atti de mare ca nu te doare nu numai burta dar si spatele (ca la menstruatie)si ovarele si canalul prin care nasti. daca nu sunt regulate, intii la 15 minute, apoi la 10 minute, apoi la 5 minute, is false si astea.chiar daca sunt insuportabile is false si gata. te pune in garda doar sa stii cum va fi.
nu stiu cit este de bun sa iei Nos-pa la orice durere sau contractie! parca aici se scria ca nu e un medicament acceptat in Europa de Vest si America. e normal sa ai dureri, e normal sa mai simti contractii, uterul se antreneaza, ne pregateste!
eu mai am 4 saptamini, chiar 3 de saptamina viitoare si inca nu am vazut dr de citev saptamini. la primul copil eram panicata, am fost ladr si am facut ecograf la fiecare repriza de contractii false, nu aveam nik!
aici cam aiurea: te duci la urgenta si nu ai dilatatie , te pun sa platesti! asa ca americancele nu fug chiar la primul semn, mai stau un pic sa vada daca is regulate si apoi fug la maternitate.
gata va las, sotul mea s-a oripilat la faza cu nasterea in masina! nu vad de ce! poate se gindea ca trebuie s aduca masina la curat complet? hi hi hi!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cenia
Tot intrebati de contractii si va asigur ca cele de nastere is dureroase, burta se intareste si te doare in asa fel incit parca nici nu poti respira.Deci simti concomitent ca si burta se intaresete si durerea e atti de mare ca nu te doare nu numai burta dar si spatele (ca la menstruatie)si ovarele si canalul prin care nasti. daca nu sunt regulate, intii la 15 minute, apoi la 10 minute, apoi la 5 minute, is false si astea.chiar daca sunt insuportabile is false si gata. te pune in garda doar sa stii cum va fi.
nu stiu cit este de bun sa iei Nos-pa la orice durere sau contractie! parca aici se scria ca nu e un medicament acceptat in Europa de Vest si America. e normal sa ai dureri, e normal sa mai simti contractii, uterul se antreneaza, ne pregateste!
eu mai am 4 saptamini, chiar 3 de saptamina viitoare si inca nu am vazut dr de citev saptamini. la primul copil eram panicata, am fost ladr si am facut ecograf la fiecare repriza de contractii false, nu aveam nik!
aici cam aiurea: te duci la urgenta si nu ai dilatatie , te pun sa platesti! asa ca americancele nu fug chiar la primul semn, mai stau un pic sa vada daca is regulate si apoi fug la maternitate.
gata va las, sotul mea s-a oripilat la faza cu nasterea in masina! nu vad de ce! poate se gindea ca trebuie s aduca masina la curat complet? hi hi hi!
poze
poze vechi
niatsa Cenia!! Sau seara...la tine .
Multsam mult de informatii; acum stiu ce sa pandesc. Eu imi imaginam.. nu stiu ce naiba imi imaginam, dar nu asha!!
Pe mine ma doare spatele, undeva in zona de jos, cum ar fi rinichii. De obicei ma mai durea asha la menstruatie, dar acu e o jena vaga, o tensiune aproape continua. Cum am fo la dr si a zis: col inchis... m-am calmat, si astept.
A, si mai apar dureri brushte, sagetari undeva jos, in col. Dr a zis ca organismul se pregateshte.
Tu ce mai faci? mai mergi la munca? Stiu ca sistemul medical & social de sustinere al mamei e f. strict si saracacios la voi. Nu ca la romanica ar fi prea breaz, nu te lasa sa traiesti, dar nici sa mori- insa multe pers. cu un venit =minim pe economie li se pare o afacere buna sa stea acasa. Din pacate pt celelalte, cu studii & cariere... e un adevarat zbucium.
38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
Lorich spune:
Neata si de la mine,
Adormita cum sunt am intrat sa vad ce si cat ati mai scris si sa-i urez muuuuuulti ani traiasca, muuuuuuulti ani traisca DaneiM sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!!
Ma bag acum la nitica ordine ca ne vin musafiri mai tarziu. Pupic
Lori 33+ asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Neata si de la mine,
Adormita cum sunt am intrat sa vad ce si cat ati mai scris si sa-i urez muuuuuulti ani traiasca, muuuuuuulti ani traisca DaneiM sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!!
Ma bag acum la nitica ordine ca ne vin musafiri mai tarziu. Pupic
Lori 33+ asteptand un bebe Robert
niatsa!! Hai spor! io sunt fantastic de harnica! am calcat pana cu 4 tricouri, 4 camashi lui tati, si mai am un balcon plin pe care cred ca il voi rezolva
mihaser spune:
Salut!
Dana, multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos!
Am revenit si noi pe baricade!
Au spus aia de la firma ca-mi fac rectificativa cu conditia sa o duc eu si tot eu sa merg pe la ITM in cazul in care imi trebuie decizia aia de reluare a activitatii. Sper sa nu nasc intr-o institutie publica...mai bine in masina! (ca prietena andreei)
babyname imi pare rau ca ai trecut prin atatea! sper sa se recupereze repede bunica ta si tu sa scapi cu bine. Astia de la politie sunt asa scarbosi, bine ca ai luat avocat. Nu te mai stresa ca o sa fie bine!
iulia scoate mama garmastanul ala din bagaj si foloseste-l pana nasti ca o sa-ti blestemi zilele...Ai mari sanse sa faci rani daca o sa alaptezi...mai ales ca nu stiu cat de corect o sa pui printesa la san...Crede-ma pe cuvant...e bine sa-l folosesti inainte! Dupa ce faci ranile e cam apa de ploaie...daca mai ai sinorocul sa ti se infecteze...te lasi de alaptat de tot.
simonacip la multi ani sotiorului! va doresc sa nu aveti soarta Beckhamilor, ci banii lor! Pacat ca nu ati avut tort! Eu care numai deserturi visez...
Fetele aseara am aflat ca daca as fi nascut in Ungaria as fi nascut natural. Am o cunostinta care are prima cezariana cam in aceeasi perioada cu mine si acum naste tot in acelasi timp cu mine si o sa nasca natural...Parca imi pare rau ca fac cezariana daca poate fi evitata, desi mi-e frica de nasterea naturala! Mai ales dupa ce povesteste Cenia...Cleo e super semnatura!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabitzam spune:
Am zis eu bine, burtici insomniace
La multi ani, Dana M.!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, natere usoara si refacere rapida, un bebe perfect si mancacios!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Simona, cum parintii vostii stiau sa faca doar copii frumosi era si pacat sa nu faca mai multi! As vrea sa vad o poza cu voi toti Si ce rasfat pe capul baiatului dupa patru fete Daca nu iesea baiat erati mai multi acum?
Se anunta o zi foarte frumoasa azi, va doresc sa va simtiti bine si nu-i faceti cu ochiul barzei inainte de vreme!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
niatsa burtici!!
mihaser , asta e, te duci tu si umbli si te rogi de alea sa se mishte mai cu talent! Speram ca la ITM nu e tejgheaua deaspura burticii tale, sa ti-o ascunda .
Multsam de sfat, ma duc sa scot si io garmastanul din bagaj . Pe mine dr de familie m-a invatat sa frec sanul cu un prosop mai aspru dupa dush. Ca sa il desensibilizez putin... sa nu fie atat de rau cand o veni bb. De, stie ea ce stie, o fi vazut multe tzetze la viatsa ei.
Despre cezariana /versus nastere naturala... ei, ai plecat pe un drum, asta e. Regretele sunt tarzii. Intradevar, in vest se practica si nasterea naturel dupa cezariana (probabil cu x conditii, dar exista o shansa). Ce sa faci, esti mai in vest decat bucureshtiul, dar nu suficient de vest
gabitzam , nu ne mai enerva!! crezi ca o facem intentionat cu trezitul la 5-6 dim? Hai sa nu imi aduc aminte ca pana acu 3 zile ma trezeam la 4 , si fiindca de la pishu inapoi nu mai gaseam pe Mosh Ene, incepeam pe forum "mesajul de la o bucata de noapte".
Stii cat o sa plang dupa noptile astea? . A,da tu stii...esti la al 2lea bb!!