Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,neatza....

Asa si eu de la 6 sunt treaza dar am mai stat in pat!!!Acuma mi-am incalzit si e laptic ca asa ma doare burtica de aseara!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Neatza,neatza....

Asa si eu de la 6 sunt treaza dar am mai stat in pat!!!Acuma mi-am incalzit si e laptic ca asa ma doare burtica de aseara!!

Poze

eu am tinut post cateva zile, deci fara laptik, si am o constipatie... de zile mari. Acum mi-am pus o cana cu laptik si miere, speram ca isi face efectul!

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Ai putut tine post????Esti de admirat!!!O sa vezi cum imediat isi face efectul!!!!!

Poze

Mergi la inceput

quote:

Ai putut tine post????Esti de admirat!!!O sa vezi cum imediat isi face efectul!!!!!

Poze

da, am reusit sa ma spovedesc dupa ceva timp.
Chiar ma gandeam...daca acu 5-10 ani tineam toate posturile, si nu era usor, in fackultate, in anii de camin, imediat dupa cand lucram cu salariu mic si abia imi ajungea de mancare& co; acum, cu cat banii sunt mai multi, cu atat mai greu imi ie. Si ce e mai grav, e ca ma simt nasol- nici macar o creshtina buna nu sunt, d-poi ortodoxa. Nu mai am rabdare cu oamenii, devin rea, ma enervez cu babele la metrou, nu mai am rabdare deloc cu mama etc. Varsta, goana dupa bani, stresul, responsabilitatile din ce in ce mai mari m-au indepartat de lucrurile mici, simple dar care imi dadeau alta data un echilibru si o linishte interioara.
Viatsa asta...

Tiiii....ce m-o fi apucat la 7 dim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

quote:

Poze

da, am reusit sa ma spovedesc dupa ceva timp.
Chiar ma gandeam...daca acu 5-10 ani tineam toate posturile, si nu era usor, in fackultate, in anii de camin, imediat dupa cand lucram cu salariu mic si abia imi ajungea de mancare& co; acum, cu cat banii sunt mai multi, cu atat mai greu imi ie. Si ce e mai grav, e ca ma simt nasol- nici macar o creshtina buna nu sunt, d-poi ortodoxa. Nu mai am rabdare cu oamenii, devin rea, ma enervez cu babele la metrou, nu mai am rabdare deloc cu mama etc. Varsta, goana dupa bani, stresul, responsabilitatile din ce in ce mai mari m-au indepartat de lucrurile mici, simple dar care imi dadeau alta data un echilibru si o linishte interioara.
Viatsa asta...

Tiiii....ce m-o fi apucat la 7 dim

Stai linistita ca nu esti singura!!!!

Asa bine doarme tati al meu!!Si un picor e scos de sub plapuma,asa-mi vine sa-l ghidil!!!hihihi

Poze

Mergi la inceput

iarta-l

Io il las pe tati sa doarma...ca si asha il alerg ca pe hotii de cai. Incerc sa nu exagerez cu oboseala, si la drumuri si treburi in deplasare il bag pe el la inaintare

Mergi la inceput

Il iert normal da asa tentant era piciorusul lui scos afara!!!Si al meu bietul azi noapte numai venit acasa ,si azi merge inapoi...saracutul.Al meu lucreaza 2 zile si 2 e liber!!!!da in alea 2 zile baga de dimineata pana seara!

Poze

Mergi la inceput

quote:

Il iert normal da asa tentant era piciorusul lui scos afara!!!Si al meu bietul azi noapte numai venit acasa ,si azi merge inapoi...saracutul.Al meu lucreaza 2 zile si 2 e liber!!!!da in alea 2 zile baga de dimineata pana seara!

Poze

pai il cred ca pica dupa aia frant...

Mergi la inceput

Ca eroul la datorie!!Mi s-a trezit si catelusa!!

Poze

Mergi la inceput

quote:

Ca eroul la datorie!!Mi s-a trezit si catelusa!!

Poze

o sa ma apuc sa calc. Macar sa ma simt utila . Intre un tricou si camesha urmatoare, mai dau refresh.

Mergi la inceput