Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

felicitari fetele!

sosesc bebelusi pe banda rulanta la noi,in comunitatea medicinistelor!

cred ca sunt deja invidioasa ca nu mai ajung si eu sa-l fac pe bebe-2.

anca0234,merci pt raspuns;mai am o intrebare:din ce luna ati primit sporul si daca v-au dat si retroactiv din ianuarie.

cu cererea pt bonus ai vreo doi ani timp sa o depui.oricum,intra pe forum la probleme legislative si vei afla mai multe despre acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

acum am reusit si eu sa mai intru sa vad ce faceti...

Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebelusilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

N-am mai dat de un car de ani pe aici....intre timp multe mediciniste au devenit mamici....FELICITARI tuturor!

Acum am intrat doar sa va spun sa schimbati la mine ocupatia de pe prima pagina, fiindca de ieri sunt angajata la Ambulanta(asistenta pe Ambulanta)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufymic

Salutare!

N-am mai dat de un car de ani pe aici....intre timp multe mediciniste au devenit mamici....FELICITARI tuturor!

Acum am intrat doar sa va spun sa schimbati la mine ocupatia de pe prima pagina, fiindca de ieri sunt angajata la Ambulanta(asistenta pe Ambulanta)!

Pufymic, felicitari!!!Bafta multa si sa iti aduca multe satisfactii noul job!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Miercuri, 30 iulie am nascut prin cezariana , la 37 de sapt un baietel"voicel" de 2500 de grame si 48 cm. Suntem sanatosi, am venit de duminica acasa si am inceput sa ne acomodam usor , usor ...

Cristina

Acum am vazut anuntul tau!
Bravoooooo!
Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos in viata!
Iar tie refacere rapida si multa rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am intrat sa va spun ca o buna prietena de-a mea, rezidenta, a nascut acum cateva zile prematur un bb care in prezent este intubat, in stare nu tocmai buna (nu am detalii, nu am vorbit direct cu ea, ci cu cineva din familie)..nici ea nu a trecut foarte bine de cezariana..si vroiam din tot sufletul sa va rog sa va rugati pentru ea si pentru bebelusul pe care si l-a dorit atat de mult!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Sheannamp, multumesc frumos!!!

Meg, ma rog si eu pt bebe!!! E atat de trist sa vezi o fiinta atat de mica si neputincioasa cu branule si conectat la tot felul de aparate!!! Doamne ajuta!!!

Cristina
Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Meg, vreo veste despre bebeul prietenei tale???{ruga] in continuare sa fie bine!!...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bebe e bine, respira singur....prietena insa e mai rau, dupa 10 zile de la cezariana au operat-o din nou, sangera masiv, se pare ca e vorba de un sdr HELLP, cu hemoglobina incredibil de mica, a primit transfuzii....asta era vineri noapte...de atunci nu mai stiu nimic, mi-e jena sa sun...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Meg, ma bucur ca bebeu e mai bine!!! Offff!!1 Biata mamica..multa sanatate ...

Cristina

Mergi la inceput