Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (8)
Raspunsuri - Pagina 5
megbeng spune:
ce mai fac gravidutele nostre?pe cristinaam zarit-o la mamici incepuse numaratoarea inversa..?
stiti cumva ce lege (daca exista) spune ca mamicile cu copii pana in 2 ani nu fac garzi? ca cei de la municipal sunt cam disperati dupa rezidenti ..tre sa fac o cerere si nu stiu pe ce sa ma bazez, vreun articol de lege..
meg,dematei(9.02.2007)
anca0234 spune:
draga megbeng, eu stiu de art 19 din OU nr 96/20 oct 2003 care spune ca mamicile care alapteaza nu pot fi obligate sa faca ture de noapte. teoretic te incadrezi si tu aici. sper sa iti fie de folos
megbeng spune:
anca, multumesc..maine fac cererea, sa vedem..mai, da eu nu alaptez..si astia la municipal au sistemul de garzi tare incalcit:"garda mica", "garda mare", garda de 6h(???)...slava Domnului ca au venit mai multi rezidenti acum in clinica, sper sa se poata lipsi de garzile mele.
si ca tot veni vorba..nu-mi plac deloc internele!!! si trebuie sa stau un an intreg aici!
meg,dematei(9.02.2007)
anca0234 spune:
imi pare rau ca raspund asa greu dar am nascut pe 8.07, si flacaul meu imi ocupa cam tot timpul. abia am reusit sa ma acomodez si eu cu viata de mamica.
teoretic sefii tai nu au de unde sa stie ca tu nu alaptezi(dar puiul tau cati ani are?).
in ceea ce priveste stagiul de interne nu am cu ce sa te ajut, pt ca eu sunt rezidenta pe a.t.i. si nu fac decat stagii pe specialitatea de baza.
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui anca0234
imi pare rau ca raspund asa greu dar am nascut pe 8.07, si flacaul meu imi ocupa cam tot timpul. abia am reusit sa ma acomodez si eu cu viata de mamica.
teoretic sefii tai nu au de unde sa stie ca tu nu alaptezi(dar puiul tau cati ani are?).
in ceea ce priveste stagiul de interne nu am cu ce sa te ajut, pt ca eu sunt rezidenta pe a.t.i. si nu fac decat stagii pe specialitatea de baza.
Anca, felicitari!!!!Refacere rapida si laptic mult pt bebe!!!!Bun venit pe lume puiului; sa fie sanatos, cuminte si papacios!!!
Meg, da, a inceput numaratoarea inversa...mai am si eu putin!!! Azi stabilim si data cezarianei....Bebe e in prezentatie pelviana , asa ca nu voi mai putea naste vaginal, asa cum mi-am dorit!!! Cum se impaca munca la spital cu cresterea lui Matei???
Cristina 37+ ,cu Mihai Daniel
AMR 20 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anca0234 spune:
Multumesc pt urari. Lapte am destul, slava Domnului, iar Dragos al meu e un mancacios si jumatate. Asta e singurul motiv pt care face scandal. In rest e cuminte foc.
Dar tu cand nasti?
Si la mine s-a pus problema cezarianei pana pe la 36 de sapt din acelasi motiv dar pana la urma s-a asezat in prezentatie craniana si am nascut natural cu analgezie peridurala.
bonsai spune:
felicitari anca0234 pt bebe!
si eu sunt rezidenta pe ati la mures,momentan detasata la sibiu;voiam sa aflu daca la voi in iasi s-a aprobat aplicarea acelui spor mult laudat,intre 50 si 100%.
ps:nu uita sa iti depui cerere pt salarul bonus pt nastere!
anca0234 spune:
noi primim spor de 75%(in monitorul oficial spune ca asta e sporul mediu pt ati).
exista o perioada minima in care trebuie sa depun cerere pt acest salar?
megbeng spune:
anca, felicitari pentru bebe! sa fie intr-un ceas bun, sa aiba o viata lunga si frumoasa!
mai, pe mine m-au pus in garzi ..au facut lista de garzi cat eram in concediu si se pare ca "au uitat" ca am copil mic nici nu stiu ce sa fac, daca sa le mai spun..e doar o garda pe luna, nu o sa mor acuma sa ii dau bonei niste bani in plus sa stea cu copilul (in timp ce eu o sa fac o garda neplatita )...noroc de o colega care mi-a aratat lista de garzi, ca eu nu am avut curiozitatea sa ma uit...sa imi tineti pumnii, ca la ce povesti am auzit despre garzile de la municipal ...
meg,dematei(9.02.2007)
M&M spune:
Miercuri, 30 iulie am nascut prin cezariana , la 37 de sapt un baietel"voicel" de 2500 de grame si 48 cm. Suntem sanatosi, am venit de duminica acasa si am inceput sa ne acomodam usor , usor ...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)