Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (8)
Raspunsuri - Pagina 4
bonsai spune:
si noi am avut in perioada 14-18 mai congresul anual de ati la sinaia dar din pacate nu am reusit sa ajung cu sotul care era prins la serviciu cu treburi.
asa ca am ramas acasa cu fetita si m-am relaxat.
si mai astept sa se indeplineasca promisiunile care cresc standardul de viata al rezidentului.....
M&M spune:
..si eu sunt in zona, dar am atatea probleme acum de rezolvat !!! Nu stiu cum sa fac cu prenatalul , caut pediatru, incerc sa cumpar cate ceva pentru mine si bebe......
Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
g24hit spune:
ma tot gandesc cand sa ma intorc la servici....intr-un fel as sta acasa cei doi ani dar cand ma gandesc cu cat imi prelungesc rezi....as vrea sa-l termin odata pt ca apoi cine stie cat dureaza pana imi gasesc post....pe de alta parte nu as vrea sa pierd nimic din achizitiile fetei....oricum pana face anisorul nu incep apoi o sa vad.
emushi spune:
salutare...am intrat si eu sa vad ce mai faceti, vad ca toata lumea e ocupata...sau v-ati luat concediu deja?
tocmai pe pagina 5, era sa nu va mai gasesc!
noi suntem intr-o peioada de nervisori, mofturi, contraziceri, intrebari multe...si perlute pe masura! nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
megbeng spune:
ema, noteaza-ti perlutele!! si scrie-ne si noua din ele.
eu mai am vreo 2 saptamanai din stagiul de baza (neuro) si trebuie sa plec 1 an pe medicina interna..si-mi pare atat de rau! un an de MI mi se pare enorm..mai ales ca nu-mi plac internele.
mi-am ales municipalul/medicala I..a facut cineva acolo, stiti cum e?
meg,dematei(9.02.2007)
Anya20 spune:
buna!
despre noi...arinuca mea a facut un an. e dulce tare, mamoasa, lipicioasa (doar cu mine ), mananca bine, doarme noaptea...nu am de ce sa ma plang.
am vazut ca vorbeati despre serviciu...eu in octombrie implinesc 3 ani de cand am intrerupt si imi propusesem sa ma intorc (cred ca o sa se intample chiar mai devreme, dar nu sunt inca sigura). cert este ca nu vreau deloc sa revin! nu stiu ce-i cu mine, dar cu cat se apropie "termenul", cu atat mi-e mai groaza...ce fac cu fetele, ce fac ele fara mine (mai ales arina), cum o sa ma descurc si cu serviciu/garzi, cand o sa am timp sa mai citesc cate ceva...m-as face mama de profesie, sa stau acasa sa am grija de copii . va admir cand vad ca va descurcati cu toate...ori poate asa e la inceput, cand revii dupa o perioada lunga...in fine, voi vedea.
chiar va rog sa-mi povestiti cum faceti voi sa impacati si capra si varza...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
megbeng spune:
anya20, la multi ani cu intarziere arinei! nu-mi vine sa cred ca a trecut un an!!! sa te bucuri de "petele" tale, sa creasca mari si sanatoase.
eu nu stiu ce pareri sa-mi exprim apropo de intorsul la munca, pentru ca eu nu am (inca) 2 copii; oricum, pana face arina 2 ani nu o sa faci garzi, deci o sa ai timp putin sa iti intri in ritm.
mie mi se pare foarte greu pentru noi fata de mamicile care lucreaza in alte domenii pentru ca nu numai ca trebuie sa fim mamici bune si sa facem fata cu brio la serviciu, dar mai trebuie sa invatam destul de mult acasa, dupa program...asta e cea mai mare provocare, practic. tu esti norocoasa sa o ai pe mama ta ca ajutor..acusi anya va merge la gradi..o sa faci fata, sunt sigura. pare mult mai greu cand stai acasa si te gandesti cum o sa fie
in alta ordine de idei..e cineva de la municipal care a primit prima de stabilitate??
meg,dematei(9.02.2007)
Anya20 spune:
meg, multumesc pentru urari!
...si pentru incurajari...din pacate, cu garzile trebuie sa incep. e mare nevoie si sunt oarecum prinsa la mijloc. stii cum e...trebuie sa fii la locul potrivit. insa, am sa fac 3-4 garzi pe luna, probabil 2-3 luni, apoi imncep oficial stagiul. asta e planul, dar mai vedem...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
anca0234 spune:
salut.
am ajuns si eu is sfarsit la 38 de sapt si parca nu mai am rabdare sa imi vad micutul. am intrat de sapt asta in concediu si tare ma mai plictisesc acasa. nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul. asi mai citi un pic dar nu prea pot cu burta asta mare :(.