Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
Vreau sa urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! sarbatoritilor de ieri de nume. Sa fiti sanatoase si sa aveti cat mai multe bucurii de la viata.
Sabina sa-ti traiasca bebe Gheo si sa fie sanatos! Am cazut pozele cu Sofia, Gheo si Alina....sunteti toti niste frumosi.
Fetelor, sunteti niste scumpe ca intotdeauna si va multumesc pentru urari: Yaia, Bikmaria, Sim_Stoian, Sabina, Prisi, Gabitz78, Afibebe, Carpatina, Mandarinutza, Danielle02, isabeluta, Luy, Cecilia, Erina, Slippers, Melaniatud, Danuta36, Valentina_22, Rodicamaries, Alehiam, Roxana, Piciulika, Tomasa, Devylla si aper ca nu am uitat pe cineva.
Luy, Gabitz78 va multumesc si pentru cantelece...suntei niste scumpe...
Melaniatud eheii chiar 22 de primavari nu e rau...m-as multumi si cu 25
Afibebe si eu vreau sa il gasesc pe Mario in picioare...el sta singurel, dar de ridicat nu se ridica inca...dar incearca....se agata de toate cele
Andries ma bucur mamico, ca ai mai intrat si pe la noi.
Cecilia uff ce frumusel e iepurasul tau!
Roxana nici eu nu am apucat sa fac nici o cumparatura...oricum am o idee ce sa ii iau sotului....A vazut o camasa f tare la Polo...asa ca o sa ma duc zilele astea sa ii cumpar...in rest nu am nici o idee.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
Betty e mult pana prinde miscarea.Dupa aceea nu mai sta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
betty78 spune:
Acum sa va spun cum am petrecut noi. Toata dimineata am fost al cumparaturi; cautam ceva pentru petrecere; lucrurile mele vechi nu mai intra pe mine....de fapt de intrat intra, dar se revarsa suncile de pe solduri, asa ca imi trebuia ceva ca sa ascund defectele. Pana la urma mi-am luat o gramada de lucruri, dar nimic de petrecere.
Sambata am fost cu al meu sot si cu soacra mea la o petrecere...el a sarbatorit Pastele asa ca nu prea am simtit ca este ziua mea, dar a fost foarte frumos cu toate ca mi-a fost f dor de Mario, care a ramas acasa cu mama...ieri in schimb am iesit cu tot familionul la restaurant si a fost oarecum bine, doar ca Mario mi-a vomitat ceva mancare acolo....dar asta este cand iesi cu bebe mic dupa tine...in rest m-am simtit bine, iar seara am cazut franta de oboseala
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Tare greu merge forumul de la birou. Of! Sunt pe fuga, merg la o intalnire la client si apoi valea la examen. Cu niciuna nu stau prea bine, dar imi fac curaj.
Cecilia si Afibebe, multumesc de incurajari. Si eu simt ca totul este ok si probabil e doar mai comod, pe de alta parte nu as vrea sa imi reprosez ca as fi putut face ceva si nu am facut cand trebuia. Oricum o sa vorbesc cu pediatra dupa Paste si poate il duc la ortoped pentru linistea mea.
Piciulika, [pup si tie. Sunt eu in faza de griji, poate legat de faptul ca nu mai stau cu el si ma tem sa nu scap ceva. Oricum la eczeme raportam iar inmultirea lor. Drum bun spre Ro si voua si petrecere frumoasa la nasit, dar sper ca ne mai conversam noi pana atunci.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rnico spune:
ceau!
alesia e bine, am facut si noi sambata vaccinul de 6 luni!
azi - incepem diversificarea. o sa incep cu cereale (desi pediatra a spus suc de morcovi. alesia e cam slabuta - are doar 6740gr, iar pediatra a zis ca are 70cm (de asta nu is prea sigura). e vioaie, sta (daca o asez eu) in fundulet, chiuie si rade toata ziua. in 4 labe a incercat sa se ridice ( a si reusit pt 4-5 sec).
furumul il mai citesc asa din 2 in 3! cand doarme alesia ziua! are tot 4 reprize scurte scurte de somn!
toti bb-ii si mamcile lor!
daca nu mai am timp sa intru...va urez de acum sarbatori fericite! pline de pace si bucurii!
bb alesia 23oct2007
ramonaiani spune:
La capitolul diversificare, azi am introdus broccoli. Il amestec cu morcov si cartof, ii dau de prioba o lingurita, se stramba, dar il inghite. Dau lingurita 2, se face ca vomita, semn ca nu mai vrea.
(Ca paranteza, cand termin ceva, eu ii spun fetei 'GATA!', sa stie ca terminam lucrul respectiv)
Eu insist, vreau sa dau lingurita 3, fortat aproape, i-o bag in guritza, la care Eliza, printre suspine: "dattaaaa!"
Pe mine m-a pufnit rasul, dar am inteles ca a zis acel 'gata' al meu, ca sa termin odata, ca nu-i place...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg
de papanasha Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Betty, sa iti fie de bine iesirea, asa e, cu copiii mici nu e la fel de relaxant ca inainte. Multumesc si de info de cadou, pe mine mai rau ma streseaza idei de cadouri pentru familion.
Pinacolada, moralul este din ce in ce mai bine.
Andreea11, si eu am incercat cu sepcuta dar tot asa o zboara imediat.
Piciulika, super super idei, acum le-am vazut. Esti exceptionala! Sa aveti o viata intreaga de fericire si armonie ca acum. Mi-am si imaginat restaurantele inchise, de cate ori mergem prin tarile astea germanice si eu ma plang mereu de programul magazinelor si entertainmentului.
Sabina, ai niste copii superbi. Sabina arata super, tare m-as tunde si eu asa. Iar Gheo e super sportiv si activ.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Fetelor,
Merge vreuna dintre voi cu bebicul la inot? Pe mine ma bate gandul, dar n-am cu cine...
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
gata eu fug afara, va urez o zi excelenta
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Fetelor unde sunteti?
Sabina, Gheo cu lamaia este un dulce!
Rnico, mult succes cu diversificarea!
Ramonaiani, pupam Eliza dulce.Stie fata ce vrea!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze