Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pfiuuuu.
Acuma am venit si noi de pe drumuri, culcat copii, si va pun poze.
Multumim din suflet e urari!
Yaia, Piciu si Danielle, sa aveti drum lin acasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor multumim pentru felicitarile la adresa noului nascut. E un scump, dar asa mic.....
Parca Cris s-a nascut de 74 cm!!!!!!! E brunetel si are muult par, Cris nici acum nu are. Ma intreaba lumea daca l-am tuns. Azi l-am tinut afara pana la 21.30 si l-am spalat la 10. Se zioce ca l-am spalat ca nu m-am mai inteles cu el. Urla, dar urla, nu plangea. Asa sunt si ai vostri fixati pe o ora de somn? El la 20.45-21 se culca de obicei si daca indraznesc sa sar face tare urat. Ma gandesc ca la vara voi sta pana mai tarziu afara si nu stiu cum sa fac sa duc spre 22 ora de somn.

Rox Eu lui Cris nu-i mai dau caciula desi e chelios, doar o bandana sau o palarie de soare pt a-l proteja de soare, insa le da jos. Azi a fost in body subtire cu maneca scurta si o camasuta la care ii poti scurta manecile iar in jos blugi subtiri. A stat asa pana la 20 apoi i-am pus o geaca de blugi.

Cecilia cred ca nu ne potrivim la ora. Eu ies dupa masa de pranz. Adik pe la 15 si stau cat pot 20 in general. Nu mai suport in casa si stau afara cat se poate. Adik cat ma lasa el ca daca sar de ora lui de somn face urat apoi.

Fetelor m-am hotarat nu mai fac nici o curatenie de Pasti. Doar spal geamurile si atat. Noi sa fim sanatosi. Cu Cris nu mai pot sa fac nimik. Iar a cazut azi. Si tot la dulapul ala. Si-a luat careva opritoare pt dulap? Cam cat costa?

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bob de Sofia si mare joaca cu lamaia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciule si noi tot in al 7-lea an de casnicie ne aflam. Hmmm, deci sa astept sa treaca si asta (mai sunt cateva luni) si ma relaxez!
Sabina, astept pozele cu Sofia tunsa.
Carpatina, n-am disparut
Betty, accepti si urari intarziate? Cu scuzele de rigoare, fireste. Sa fii sanatoasa, fericita si implinita pe toate planurile!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hai ca am scris in acelasi timp. E o frumoasa! Si ii sta super cu stilul asta de "tundare" vorba lui Tudor. De fapt amandoi sunt foarte foarte dulci!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
sabina - ce dulce e sofia, iar e geo...un barbatel deja!
piciulika - mersic de urari!o sa tin minte!
afibebe - felicitari lui cristi!
ma duc si eu la nani, ca sunt obo....azi iar am umblat!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Erina, Rox, mi-am amintit de idei de cadou (la noi, din nou, servite deja).
- Un shaker de cocktailuri si carticica cu retzete aferente (macar alea de baza tot le mai face. Ca restul... itzi trebuie bar serios asezonat acasa!)
- un hamac cu suportul aferent (ca sub brad nu prea da bine )
(Hai, ca de asta tot are vreme de relax - cu o carte de specialitate in bratze! Macar un picutz.)
- sau chestii de "action": canyoning/rafting, zbor cu balonul sau aeroplanul, fotosession profesionist cu bebe, inchiriat ceva masina de epoca (sau sport) pentru o zi, carting (big fun cu prietenii)... Pe astea unele le-am servit, altele sunt in pipeline. Sau wellness & masaj (al meu toarce la masaj ). Sau picnic intr-un loc special pentru voi, romantic... cu cautat de surprize (jucarii de plush, sampanie etc.) si ravase (= ceva orientare turistica romantica, pana la locul faptei )... la picnic ma refer!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Betty cu intarziere iti urez un sincer La multi ani
Sa fi fericita,implinita si sa ai parte numai de bine.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

noi de la 4 nu mai dormim.ne-am laudat ieri si azi....
A mancat si acum a adormit.Nu stiu pentru cat timp.Sper sa doarma macar o ora sa se mai linisteasca.

pana atunci va invit sa savuram o impreuna.

o zi minunata tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabina ce copilasi frumosi ai tu.
Sa va traiasca.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput