Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)
Raspunsuri - Pagina 21
carpediem spune:
Salutare tuturor gravidutelor!
Data mea de nastere 23.08.1980, U.M. 14.03.2008, data preconizata a nasterii 20.12.2008.
Fetelor, tocmai am luat azi o parte din analizele de sange si mi-au iesit cam prost
1. Hemoglobina val. norm. 25-35 si mie mi-a iesit 21,4
2. Volum mediu eritrocitar val. norm. 70-100 si mie mi-a iesit 64,4,
deci astea mi-au iesit sub limita minima normala. Stiti despre ce e vorba, ca pana ajung eu la doctor sa mi le citeasca....Am inteles ca ar fi lipsa de fier si ca asta s-ar rezolva. In rest, le am bune pe toate si mai astept 2 sa vina de la bucuresti.
In rest, sunt tare balonata
, ma duc destul de des la toilette, am ceva stari de greata care vin si ma lasa pe tot parcursul zilei, dar nu am
deocamdata deloc. Si din cand in cand ma mai doare burtica asa, ca si cum mi-ar veni CM. Doctora mea mi-a zis ca e normal sa ma doara din cand in cand si sa nu-mi fac griji.
Voi cum va simtiti si ce alimentatie aveti ?
Pupici tuturor si sa va simtiti bine! 
5
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
anes spune:
VonHelen zona de decolare se prinde la loc fara probleme mai ales ca nu este mare. La mine era o treime din sacul embrionar. Eu am facut din sapt a 4-a pana in sapt a 10-a cate o ecografie in fiecare saptamana. La fel stateam cu inima cat un purice. Si inca mai stau. Va fi bine, ai sa vezi, mie mi s-a resorbit cam in cinci sapt. hematomul.
11+
anes spune:
Alexa.1983 sigur s-a micsorat hematomul , chiar daca nu a disparut inca. Va disparea, ascultati-o pe cea mai patita dintre toate! 
11+
anes spune:
cata_myky simptome prea puternice nu am avut nici eu vreodata. Acum nu imi mai simt decat sanii, in rest..nik. Burtica a inceput sa se vada si la mine. Am niste pantaloni mai largi in talie.
In schim, fetelor, nu am pofta de mancare, nu imi face placere sa mananc nimic, nu pot sa mananc!!!!

Nu stiu ce sa fac sa nu cad pe brazda!
11+
VonHelen spune:
Buna dimineatza burtici!
sper sa fie buna toata ziua pentru ca azi am programare la eco..stau pe pioneze pana la ora 17:30..
Anes iti multumesc pentru raspunsuri; mi-au mai spus si alte burtici ca daca nu faci efort si iei tratamentul zona de decolare se poate lipi la loc. sper sa fie bine!
in rest cum va mai simtiti fetelor? eu in dimineata aceasta m-am trezit fara greturi!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
elilov3 spune:
Neata fetele
datele mele pentru liniuta
DN 01.09.1982
UM 13.02.2008
DPN 19.11.2008
mav multumesc pentru cuvintele despre blog. A si cateodata chiar am impresia ca vb simgura,dar sa speram ca o sa fac celebrele 12 msg sa nu mai fie moderate.
sanatate maxima
10+ (maine intru in 11
)