Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)
Raspunsuri - Pagina 2

alexutza_26 spune:
Seara buna fetele...nu e deloc buna, dar ma rog...
Biaz - nu stiu ce pot sa mai zic, imi dau seama ca esti ravasita, ma rog la DD sa iti dea puterea, taria si maturitatea necesara acestui moment...
Brie - nasol tare cu analizele ...daca si la cele mai tari clinici se fac asa erori..de fapt ce mai stam sa analizam, cand si clinicile astea lucreaza tot cu personal destul de necalificat (ma refer la asistente, receptionere)
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

monicabo spune:
Sal
Am venit si noi de la control, totul in regula cu bebe..
Sunt in sapt 11, cf UM si in sapt 10 si, dpdv eco, am un decalaj, probabil provenit din faptul ca am avut ciclul mai neregulat dupa ce am nascut. Dar nu este nici o problema, bebe e in parametri.
Bataile inimii 174 b/min, lungime, 3.34 cm
Sper sa mearga sarcina bine pana la capat.
Cam peste 3 sapt, la eco morfo cred ca aflu si eu ce este bebe, chiar am emotii, nu stiu de ce...bine sunt emotii, asa, de joaca, ca sa zic asa, important este sa fie bebe sanatos, noi nu ne dorim anume sa fie fata sau baiat, nici eu nici sotul meu. Asa emotii serioasa, am la fiecare eco, pana aflu ca bebe e bine.
briaz, imi pare rau...
Brie, despre e analiza e vorba? si unde ti-au gresit-o? Sau daca stie cineva despre ce este vorba, as vrea sa incerc si eu s-o incurajez, stiu ce inseamna o analiza proasta, stress si alte alea, de la prima sarcina.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

anes spune:
Mickyyy asa este in legatura cu diferenta mica dintre frati. Uite intre mine si sora mea este diferenta doar de un an si am crescut impreuna exact asa cum povestesti tu despre fetele tale. Mai greu este pentru parinti, dar pentru copii este excelent!
marushk Bine ai venit printre noi!
biaz29 NU se poate, si tu? Ce se i ntampla fetelor la noi in odisee? Sa dea DD sa treci cu bine peste durere! 10+

mav spune:
Buna dimineatza!
Stiu ca a venit weekendul si e frumos afara si e mai bine la plimbare decat pe forum... Si eu sunt trista pentru cele intamplate, m-am culcat speriata, suparata, ingandurata si m-am trezit tot tristaaaa...
Stiu ca unele dintre voi s-au gandit sa nu mai scrie aici (pt o clipa mi-a trecut si mie prin cap), DAR... Noi trebuie sa mergem inainte fetelor! Va rog din suflet, nu dati bir cu fugitii! Avem nevoie unele de altele!
Asadar, regruparea si cu toate fortele inainte! Trebuie sa gandim pozitiv, de dragul scorpionasilor si sagetatorasilor mici din burticile si din sufletele noastre!!!
Fetele care ati fost la echo, veniti cu vesti bune, va rog!12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

BraveGirl spune:
Neatza! Vad ca profitati ca e weekend si dormiti mai mult. Bravo!
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

BraveGirl spune:
Mav-eu nu fug. Sunt optimista. ma doare cand citesc vesti proaste, dar ma gandesc ca bebe meu e bine si am nevoie de voi ca sa vorbim, sfatuim, incurajam. Pupici.
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Otiliav spune:
Neata sa aveti un we placut. La noi se anunta vreme frumoasa, in sfarsit vine primavara si sper eu anul acesta sa avem vara (anul trecut a plouat toata vara si a fost si frig, acum doi ani a fost frumos, nu mai mult de 25 de grade dar tare placuta vremea).
M-am trezit si bine dispusa, din fericire dimineata nu am greturi, incep dupa pranz. Iar seara dupa 7 este groaznic, am o aciditate teribila, adorm greu.
Stiu mav ca tu spuneai de Emetin (in sarcina cu Ana mi s-a prescris Emetiral dar am reusit sa supravietuiesc fara sa-l iau, este oare cam acelasi remediu?)
Eu mananc prima data la pranz si la ora 5 mi se face foame si am a doua masa. Dar indiferent ce mananc la 5, cand oricum nu prea pot manca orice de greturi si mananc ceva usor, pe la 7 incepe sa ma roada stomacul.
Am citit ca un remediu bun poate fi o cana de lapte cald, problema este ca nu-mi vine sa inghit lapte dulce. In rest nu mananc prajit, condimentat. Si n-am nimic adus din Ro pentru aciditate.
Partea buna este ca nu pot rontai nimic dupa 7, in sfarsit am si eu grija de silueta. Si cel mai important greturile le am in a doua parte a zilei si asa pot reusi macar dimineata sa lucrez cu spor la servici.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2

brie spune:
Neata fetelor
Azi si eu mi-am propus sa nu stau in casa si sa ies in parc la aer curat.Am intrat sa va salut si sa va pup, va doresc week-end placut la toate si mai intru pe forum putin si diseara.
monica, ma bucur ca vestile aduse de tine la medic sunt bune, ca bb e bine, ca l-ai vazut, ca i-ai auzit si inimioara.In legatura cu analiza, eu am Rh(-) si depind de niste analize lunare sa vad daca am anticorpi formati.Daca am anticorpi formati asta nu e bine pt bb.Analizele mi le-am facut la Medlife si mi le-au gresit, in loc sa-mi faca AntiD, ele mi-au facut Anti grupei mele de sange (A II).
bravegirl, ma bucur si pt tine ca e totul ok.
mav, de ce esti si azi trista?
alexutza, tin pumnii pt azi la echo.Astept vesti super super bune. 11+

Ramo2007 spune:
Biaz29, am plans citind mesajul tau pentru ca anul trecut, de ziua mamei mele, am trecut printr-o situatie identica cu a ta, numai ca la alt spital, la Elias, sarcina am eliminat-o chiar pe masa de consultatii.E groaznic ce se intampla in unele spitale, cat de dezinteresati sunt unii medici si cat de usor iti spun sa mergi acasa atunci cand tu esti in chinuri.
Draga mea, multa putere sa mergi mai departe si Dumnezeu te va ajuta sa ramai din nou insarcinata si sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Urmatoarele zile, poate chiar saptamani vor fi grele, eu plangeam cand vedeam o graviduta pe strada sau un bebelus, conteaza ca familia ta sa fie aproape si sa te incurajeze.
Ramo 5+
Puiutul meu scump

BraveGirl spune:
Pe unde sunteti fetelor?
La noi nu e soare, asa ca nu prea imi vine saies din casa. Si in plus imi este si rau.
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu