Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa, buna intrebare ca uitasem sa va spun....da, tot transvaginala mi-a facut si azi...tu faci eco la 10 saptamani ?

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, felicitari pentru rezultatele buned e la eco....am si uitat sa te felicit si aici...apropos, cate batai/minut are bebe al tau, ca sunt 3 persoane de aici de pe forum care mi-au spus ca vom avea o fetita dupa numarul de batai/minut...vad eu joi ce-o sa-mi zica si iosup.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by anes

VonHelen of! Te inteleg atat de bine. Si eu am avut decolare de sac embrionar cu hematom, am infectie urinara (am facut tratam cu Amoxicilina dar fara rezultat. Toate gandurile negre iti vin in minte acum. Stai linistita si fa tratament cu ce iti va prescrie dr. in functie de antibiograma.

11+

in legatura cu infectia urinara, am sa repet urocultura (ma gandesc ca poate am contaminat proba, pentru ca restul zilei am avut urina limpede)
maine m-am programat la alt medic, desi nu a trecut nici o sapt de la controlul anterior, dar vreau sa vad daca bebe e ok, asta ma ingrijoreaza cel mai mult, mai ales dupa ce i-am ascultat inimoara.
primul medic nu mi-a zis nimic de efort , de stat la orizontala, poate mi s-a parut mie dar nu a dat prea mare importanta faptului ca se vedea acolo o mica zona de decolare; iar eu a 2 a zi dupa consult am avut niste dureri abdominale ingrijoratoare.
e o perioada dificila acum ca incep sarbatorile, multe cabinete vor fi inchise sapt viitoare si vreau sa ma asigur ca lui bb ii bate inimoara in continuare si ca voi avea un tratament adecvat pt problemele care au aparut.

7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pai o sa fac morfofetala pe la 12-13 sapt la Herghelegiu
la Euroclinic...si raman la el....
Dar as mai face pana atunci una, adik sapt asta.....sa vad ce
mai face bebe si hematomul....ca am tot luat duphaston si vreau sa vad daca s-a mai retras......

Brie felicitari pentru vesti...

MariaK..imi pare tare rau am vazut ce si cand s-a intamplat...dar mi-e atat de rau de mai mult decat sa citesc pe forum , cum m-a si vazut dandusa, nu am putut face......
in ultimele 5 sapt cam tot ce mananc vomit....am greturi nasoale si violente..........aia e........sper sa revin si sa recuperez....ca si asa nu ma stie mai nimeni pe aici

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maryb...bineinteles ca ai venit cu vesti bune de luni, asa asteptam de la toate burticoasele pe viitor,spre exemplu maine e randul meu la vesti bune, si cu siguranta vi le dau. Eu sunt tare bine in ultima vreme, nu am nici un rau nimic, sensibila la mirosuri in continuare, nu pot manca dimineata, in rest, multa voie buna si somn cat cuprinde, mi-a aparut burtica care se vede de sub buric dar doar pt ochii soatei observabila deocamdata ca inca din haine nu se vede.
Va pup si va urez o seara pe cinste!

Leeloo
9 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai Alexa, cum sa nu te stie nimeni?Imi pare rau ca nu te simti bine, dar asta inseamna ca bebe e bine.
Fetelor, eco morfofetala de Trim II se face la 21-23 de saptamani, sau ma insel?Vreau sa-mi fac programare pt ea si la Dr. Herghelegiu sau la Pop...si nu stiu cum sa calculez...eu acum am 6 sapt +1 zi, dar dupa ecograf ar fi 5 sapt +2 zile.O sa-l intreb si miercuri pe medicul meu cand mi-o face, el face toate ecografiile, dar pt cea de trim II vreau si a II a parere.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare burtici,
am fost azi la dr si totul e ok. Avem inimioara si ne vede cum bate, si mami e tare mandra
Tot cu stari fluctuante de la agonie la extaz, dar finally am aflat ce vroiam
Ce ciudat e... M-am atasat atat de tare...

Oannna si eu sunt din Cluj si tot la Nanu merg. Sincer sunt putin nehotarata, poate ma mai razgandesc, dar deocamdata merg la el.
Poate ne vedem pe coridoare...
va pupicesc....vai nu se mai termina ziua asta de lucru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetele.vai ce ma bucur ca veniti cu vesti bune.
nu mai stiu care din voi a zis ca l-a simtit pe bb miscind si are doar12 sapt.cum e posibil?si mie toata lumea imi zice ca o sa il simt pe la 4 luni si ceva.abia astept.
eu nu mai am stari de rau.o fi de bine sau u nu stiu dar eu sunt increzatoare caci butrik creste si nu ma mai incape nimic.merg cu blugii desfacuti iar la birou toata lumea se uita dar nu imi pasa,am o bluza mai lunga.vad ca unele fete mai au simptome.daca nu am e cazul sa ma alarmez sau e normal?
acum va las ca am mult de lucru dar mai itru sa arunc cite un ochi.
poop toate fetele

12+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-
tp://good-times.webshots.com/album/563129166tzHOhg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

windwild , felicitari ! Poate reusesti sa pui si o semnatura.
Ca bine zici cu serviciul , parca nu se mai termina. Cel putin afara e senin si placut. Peste un sfert de ora plec de la scarbiciu.

Va doresc o seara placuta , o noapte buna si sa ne auzim cu vesti bune maine dimineatza !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ginye, si eu am o stare proasta si ma simt deprimata....din pacate, parca nu ma mai bucura nimic.Aveam mari emotii pana sa ajung la echo si azi pe drum parca era o zi normala, am intrat, am vazut, am iesit.Nici pozele la de echo cu bb nu sunt clare, nu se vede si nu se distinge mai nimic.

loren, aaaaa dreapta 166 si stanga 161, daca astea sunt valorile corecte ca nu am langa mine echografia.

diana, nu stiu, probabil ca fetita este, daca si maryb a spus ca in functie de bataile inimii putem sti ce este....

anes, ramo

toriceli, multumesc mult pt info cu privire la masuratori, m-au bagat putin in ceata pt ca masuratorile mele sunt sub parametrii (CU MULT) din tabelul acela.

maniseli, mnarcisa, alexa

cata miky, eu am simtit bb cum misca, dar si mav l-a simtit.

maryb, ma bucur din suflet pt vestile super bune cu care ai venit, ca ai putut sa-ti vezi samburelul, ca erai tare nerabdatoare.Mami, si cum ziceai ca sunt piciorusele? Grozave, nu? Mie mi-a spus ca daca nu se vede bine la abdominala imi face transvaginala, dar a ramas la abdominala.BB meu are 155 batai pe minut, deci fetita dupa cum ti-au spus si tie persoanele respective.
Azi mie mi-a trecut pe echo la sex fetita.

12+

Mergi la inceput