Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

carmendu mult succes ! Cit priveste terminologia fat - embrion , lucrurile nu sunt nici aici clare. Am gasit carti si articole unde fat este bebe de la 10 saptamini , in altele de la 11 saptamini.
Important este sa iti gasesti medic in Viena si procedura sa fie un succes si pentru tine si pentru bebei !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mamiseli a trecut raceala, astept sa merg miercuri la dr. sa-l vad pe bebe.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gata gagici, am ajuns si eu de la eco acum vreo jumatate de ora si am fost sa-i dau lui bb sa pape ca nu papase pe ziua de azi...

deci... bebe este bine, are 5.36 cm si are 156 batai/minut ....translucenta nucala parca 1.21 era, deci este ok. (am ecografia in masina)....mi-a luat sange si pentru bitest, m-am programat si pentru eco morfo fetala de trimestrul II, o am pe 1 iulie. In concluzie, vestile pe care vi le aduc sunt foarte bune....

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari pentru rezultate maryb!

Am si eu o intrebare: cand iti ia sange pentru dublu test ai voie sa mananci inainte?

ginye 11+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bravoooooooooooooooooooooooo ! Ma bucur din suflet pt. tine, hai ca ne-ai tinut toata ziua in suspans! Felicitari!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

ginye, poti manca linistita. Si eu mancasem putin dimineata si am intrebat-o pe dr daca pot face bitestul daca am mancat si mi-a zis ca nu este nici o problema. Ma gandeam eu ca nu are legatuta free BHCG si ce mai masoara ei din sange cu mancatul....aia e valabila pentru glicemie si alte analize de genul asta.

diana, merci frumos

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Felicitari Maryb pentru vestile bune

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Carmen multa bafta si sa fie bine

Ramo2007 -tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune

Eu indca nu m-am gandit ce ar trebui sa achizitonez pentru bb, ca oricum trebuie sa o iau de la capat. Totusi as vrea sa iau un patut din acela din lemn nu din ala cu plasa. Carucior nu stiu. Hainute dupa 30 sapt, asta sa imi formez o idee cam cat de maricele sa le aiu ca dr meu zice sa sigur il fac peste 4 kg . Narcis a avut 3,700. De alaptat vreau sa il alaptez cat mai mult si mai ales ca am sa stau acasa sper sa fie totul bine. Si eu sper sa am lapte cat are bb nevoie ca la Narcis am avut 5 luni jumatate, dar eram foarte stresata in acea perioada.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 8+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

aaaaaa........si la sfarsit mi-a zis dr....gata mami ....ce frumos a sunat....

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

merci frumos alexuta.1983.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput