Gasca de Constanta (98)
Raspunsuri - Pagina 8
Madamsadamy spune:
Sory!!!
Acum vad ca am folosit CINEVA ata de repetat de ma streseaza.E vorba de o prietena.
iulyp spune:
Salutare fetele!
Tania ma inscriu si eu la intalnirile din Tara piticilor mai ales vinerea. Timp de o luna suntem mai mult fara decat cu tatic asa ca eu decid totul. Daca stiu sigur ca ne strangem cateva vin si eu cu piticii altfel zic pas ca singura nu ma descurc cu ei. Carcotasii mei alearga de cele mai multe ori in directii diferite si eu din neputinta de a ma clona raman sa alerg dupa unul iar celalalt isi face de cap
Va doresc numai bine!
vladis spune:
salutare din gasca "disparutelor"!
raportam una bucata copil mic operat de polipi acum o saptamana; a fost operat de dr. dinca, aici, in constanta, cu anestezie generala, a durat 1/2 ora si totul a decurs foarte bine. acum asteptam sa vedem evolutia, cu speranta ca se va mai reduce frecventa racelilor si vom incepe gradinita din toamna.
cornelia, tu ce ai mai facut cu stefan, l-ai inscris la 12? am vazut un baiat mare si frumusel in poze si o domnisoara delicata! unde ii duci sa se zbenguiasca la gimnastica?
dana, astept si eu poze cu jucariile, cred ca e mai simplu asa, anunti si tu cand le pui. bafta la noul job!
ce de burtici de primavara avem! sanatate tuturor si sarcini usoare! e firesc ca gravidutele sa scrie mai mult la odisee, acolo sunt preocupari comune.
multumiri din suflet fetelor care tin subiectul viu
si pupici copiilor destepti care ne distreaza cu perlele lor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
jone spune:
pupici si de pe aici.
intrebare de 100 de puncte!
stiti voi cu ce se curata o baie perfect?fara chimicale, fara clor, fara detergent????
CU APA DIN WC!
alex a comis-o aseara.si era asha de mandra uite mami ce bine am facut.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by jone
pupici si de pe aici.
intrebare de 100 de puncte!
stiti voi cu ce se curata o baie perfect?fara chimicale, fara clor, fara detergent????
CU APA DIN WC!
alex a comis-o aseara.si era asha de mandra uite mami ce bine am facut.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Cornelia spune:
Vladis, l-am inscris pe Stefan, dar cu ceva emotii. Fratii celor aflati in gradinita au avut prioritate, totusi am trecut sa o salutam si pe directoare .
Pupici!
Cornelia
Madamsadamy spune:
Salut!!!!
Aura, Tania are treaba vineri si nu vine la pitici asha ca reprogramam. Te-am anuntzat eu ca stiu fff bine cum e cu doi bebe mici la plimbare. La una din inatlniri la Mc, i-am luat pe finutzi si daca nu venea si sotul eram in pom.
Ontica Camelia spune:
la
jo pastreaza "patentu' " la aceasta metoda de curatenie, poate va va folosi pentru viitor.
vladis bine ai revenit, sanatate micutului, si sa nu mai raceasca des. Apropos, cam cat este o operatie de polipi?
Cornelia felicitari pentru cei doi gradinari.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Incercam sa deschid o pagina pe net care imi trebuie la serviciu si am ajuns pe DC . Mi-am amintit ca nu am raspuns la intrebarea cu gimnastica (batranetile, ce sa faci). Ii duc la Casa de cultura (et. II). Grupa 3-5 ani are program luni si joi de la 17.30. Nu am mai fost nici noi de multicel, din motive de sarbatori si lipsa de timp.
Pupici! Revin la oile mele
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2